Σελιδοδείκτες

Στοιχείο 7

Εναλλακτικές ονομασίες: Το έβδομο στοιχείο, 7 ψυχές, 7 στοιχείο

Έβδομο στοιχείο σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα δωρεάν MMORPG με μοναδικά γραφικά, ευχάριστο μάτι στυλ φαντασία από την Κορέα προγραμματιστές. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Neyya όπου όλοι οι άνθρωποι μετακινήθηκαν από τον πλανήτη μετά την Βαβυλώνα μαγικό αποκάλυψη. Έβδομο Στοιχείο online παιχνίδι προσφέρει για να γίνει Neyya υπέρμαχος της ειρήνης, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με τη βοήθεια των επτά στοιχεία που έχουν μεγάλη δύναμη

 • Πυροσβεστική
 • Air
 • Ξύλο
 • Μεταλλικές
 • Νερό
 • Οικόπεδα
 • Ένα ιδιαίτερο στοιχείο της ζωής

Για να παίξετε στο έβδομο στοιχείο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια πρέπει να εγγραφείτε στο site, αλλά πριν από αυτό, ας επικεντρωθεί στις απαιτήσεις συστήματος για τον υπολογιστή. On-line παιχνίδι έβδομο στοιχείο που κάνει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις για τον υπολογιστή του χρήστη

- Windows XP / VISTA / των Windows 7

- Υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet από 256 Kbit / s

- Επεξεργαστής: Core 2 Duo ,

- Μνήμη 2GB

- Βίντεο: NVIDIA Geforce 8600 (256 MB), ATI Radeon x3600 (256MB)

- Ελάχιστος 4GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο

- Ελάχιστη ανάλυση οθόνης: 1024x768,

- DirectX: DirectX 9. 0c

Εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις που καθορίζονται από τους προγραμματιστές, μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια την εγγραφή. Συμμετοχή στο παιχνίδι έβδομο στοιχείο δεν παίρνει πολύ χρόνο. Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι το έβδομο στοιχείο αποτελείται από την πλήρωση σε ειδικά πεδία:

- E-γραμματοκιβώτιο

- Είσοδος - όνομα που θέλετε

- Password, επαναλαμβάνω,

- Κωδικός από την εικόνα.

Επιπλέον, θα πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εγγραφή έβδομο στοιχείο ισχύει για όλα τα πολλά παιχνίδια κάθε είδους, εκπροσωπούμενη από τον zzima. com. Μετά την επιτυχή εγγραφή, θα πρέπει να κατεβάσει και εγκαταστήσει για τα παιχνίδια υπολογιστή-πελάτη - ένα ειδικό πρόγραμμα για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση έβδομο στοιχείο, το οποίο έχει μέγεθος 2,9 GB (έκδοση-φως) και 3,2 GB (πλήρη έκδοση). Ο πελάτης μπορεί να κατεβάσει από το παιχνίδι με τον πιο βολικό τρόπο για εσάς: μέσω torrent ή απευθείας σύνδεση.

Το παιχνίδι είναι μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει μία ξεχωριστή εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Nemotrya ότι έβδομο στοιχείο του κόσμου του παιχνιδιού υπάρχει μόνο φυλή των ανθρώπων, ο χαρακτήρας μπορεί να είναι πράσινο και Ostroukhov - πώς θέλετε.

Προτού να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση έβδομο στοιχείο, θα πρέπει να επιλέξετε ποια κατηγορία θα ανήκουν στο χαρακτήρα σας:

- Πολεμιστής - σκληρή, πολύ ανθεκτικά, αλλά έχουν τις ικανότητες και μπορεί να χρησιμεύσει ως μια αμυντική ασπίδα στους συναδέλφους του.

Πολεμιστής κατέχει τέτοια όπλα, όπως

 • Sword
 • Ax
 • Glaive

- Hunter - σκοπευτής, προτιμώντας να χτυπήσει το στόχο από απόσταση. Τυχοδιώκτης.

Hunter χρησιμοποιεί τέτοια όπλα, όπως

 • Στιλέτο
 • Δαγκάνες
 • Bow

- Μάγος, επιστήμονας που θριαμβεύει πάνω από τον εχθρό με πονηριά δεξιότητες. Ένοπλες μάγος

 • Scythe
 • Δίσκοι
 • Λεπίδα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα βασικά χαρακτηριστικά των χαρακτήρων όλων των τάξεων είναι το ίδιο και το παιχνίδι περιλαμβάνει: ισχύς

 • Ταχύτητα
 • Υγεία
 • Νοημοσύνη
 • Επιδεξιότητα

Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να αναπτύξει μόνη της.

Έβδομο Στοιχείο online παιχνίδι θα σας προσφέρει περισσότερες δεξιότητες και ένα σύστημα που βασίζεται σε επτά στοιχεία. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του χαρακτήρα του παιχνιδιού, οι περισσότερες κάρτες αποκάλυψε σε αυτόν από το βιβλίο των Στοιχείων. Οι παίκτες για να γίνει πιο κατανοητό το εκτεταμένο σύστημα ανάπτυξης του χαρακτήρα, το παιχνίδι αντιπροσώπευε μια ειδική αριθμομηχανή ταλέντο.

Παίξτε έβδομο στοιχείο θα είναι ενδιαφέρον για όλους - από τον αρχάριο στα σοφό πολλές μάχες έμπειρο παίκτη. Κατ 'αρχάς, θα βρείτε πολλές συναρπαστικές αποστολές - ειδικά καθήκοντα κατά τη διάρκεια της οποίας θέλετε να συμμετέχετε στις μάχες, και παζλ για να μαντέψει. Αναζητήσεις για το χαρακτήρα, θα λάβετε μια ποικιλία των βραβείων, ανταμοιβές και εμπειρία. Όταν ένας χαρακτήρας φτάσει στο επίπεδο 20, θα πάρει το δικαίωμα να επιτίθενται οποιοδήποτε άλλο χαρακτήρα, για να δώσει τρόπαια. Και ξεκινώντας από το επίπεδο 25, θα περιμένουμε κάποιες αλλαγές στα χαρακτηριστικά των εξελίξεων χαρακτήρα.

Όταν κουραστείτε στο έβδομο στοιχείο για να παίξετε μόνοι σας, μπορείτε να ενώσετε τη συντεχνία. Για τα μέλη της συντεχνίας στο παιχνίδι εφόσον η μάζα των μπόνους - και όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της συντεχνίας, τα περισσότερα επιδόματα. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές μάχες μεταξύ των συντεχνιών, τουρνουά, και αν το τάγμα σου να επίπεδο δύο και πάνω - Πόλεμος του τάγματος.

Επιπλέον, το παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας όπλα και τα πυρομαχικά, την αγορά ή σκάψιμο για το ότι οι ειδικοί πόροι.

Δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας και να βιαστούμε για να σώσει έναν από τους κόσμους πιο όμορφα και τους κατοίκους του από την Αποκάλυψη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more