Σελιδοδείκτες

Εναλλακτικές ονομασίες: 4site, 4sigt

Το

B 2019 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στρατηγική τακτικής πελάτη για πολλούς παίκτες στο είδος του cyberpunk. Το 4Sight είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε από το Shadow Masters Studio και δημοσιεύτηκε από την Travian Games GmbH για έναν υπολογιστή με επεξεργαστή διπλού πυρήνα, τουλάχιστον 4 GB OP, 3 GB κάρτας γραφικών και εγκατεστημένο Win 7. 8 ή 10. Πριν ξεκινήσετε το σκληρό για το μέλλον του μέλλοντος, οι παίκτες θα πρέπει να κατεβάσετε το 4Sight και μόνο στη συνέχεια να λάβουν μέρος σε μάχες PvP σε πραγματικό χρόνο. Κατανεμημένο παιχνίδι για μια μοναδική αγορά.

Το

δεν εκπροσωπούσε τόσο μακρινό μέλλον, αν και, κοιτάζοντας τους χαρακτήρες και τον τόπο δράσης, δεν μπορείτε να πείτε. Αντίθετα, πιστεύεται ότι αυτή είναι μια εναλλακτική ή παράλληλη πραγματικότητα, όπου οι ισχυρότεροι επιβιώνουν. Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι online μάχες λαμβάνουν χώρα μεταξύ πραγματικών παικτών και ως εκ τούτου ο νικητής είναι αυτός που έχει αντλήσει καλύτερα τους μαχητές του και γνωρίζει πολλά για την τακτική.

Αποτελούμε απόσπασμα.

Κάθε συμμετέχων που ξεκίνησε να παίζει στο 4Sight πρέπει να συγκεντρώσει μια ομάδα τεσσάρων γενναίων πολεμιστών. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλεγούν με τη μελέτη εκπροσώπων έξι διαφορετικών τάξεων. Κάθε ένα από αυτά έχει ειδικά χαρακτηριστικά και μιλά άπταιστα σε πολλούς τύπους πυροβόλων όπλων και ψυχρών βραχιόνων:

  • Rocketlanchera
  • Εκτοξευτές χειροβομβίδων
  • Τυφέκια σκοπευτών
  • Shotgunders
  • Έξι Βαρέλια
  • Katans

παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν τους ίδιους τους πολεμιστές, σχηματίζοντας κάθε ένα από τα διαθέσιμα στοιχεία. Οποιοδήποτε τμήμα των στολών και των όπλων μπορεί να ολοκληρωθεί κατά την κρίση τους. Φυσικά, σταδιακά είναι διαθέσιμα για να αντικαταστήσουν πιο τέλεια ή να βελτιώσουν αυτό που είναι διαθέσιμο. Για να κατεβάσετε το παιχνίδι 4Sight στον επίσημο ιστότοπο, πρέπει να συμφωνήσετε με την πολιτική απορρήτου και να εγγραφείτε για να λάβετε νέα σχετικά με το έργο. Έτσι μπορείτε πάντα να είστε ενημερωμένοι με τα τελευταία γεγονότα και να έχετε πρόσβαση σε ενημερώσεις, προωθήσεις και μπόνους.

Απολέγοντας ένα απόσπασμα 4 καλύτερων μισθοφόρων, θα συναντήσετε τα ίδια αποσπάσματα που ανήκουν σε άλλη εταιρεία. Στην πόλη, η αντίθεση μεταξύ των φυλών που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ενοποιημένη εξουσία σε όλη την επικράτεια δεν υποχωρεί. Για να είναι η νίκη στο πλευρό σας, δεν πρέπει μόνο να σκεφτείτε τις τακτικές, αλλά και να διαμορφώσετε σωστά το μικρό σας στρατό. Είναι πολύ πιο λογικό αν η απόσπαση αποτελείται από εκπροσώπους διαφορετικών ταλέντων και δεξιοτήτων που είναι έτοιμοι να ενεργούν αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μερικές φορές είναι προτιμότερο να κλείνεται η μάχη, μερικές φορές είναι πιο επωφελές για την υγεία να ενεργεί από απόσταση. Οι σκοπευτές είναι σε θέση να προκαλέσουν σημαντικές βλάβες από το sniping, ενώ ένας σαμουράι καταφέρνει να παραμείνει απαρατήρητος και θανατηφόρος, πενιχρώνοντας να πέσει σε δύσκολα σημεία. Είναι σημαντικό να μπορείτε να προσαρμόζεστε σε μια κατάσταση που μπορεί να αλλάξει απροσδόκητα. Πηγαίνοντας στις περιπέτειες, ετοιμαστείτε να δράσετε γρήγορα, ανταποκρινόμενοι στις ενέργειες των αντιπάλων με τη σαφήνεια των επαγγελματιών. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτήν, καθώς και το αποτέλεσμα της αποστολής.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more