Σελιδοδείκτες

1100AD

Εναλλακτικές ονομασίες: 1100AD: Να γίνει πορτοκαλί εδάφη

1100 μ.Χ. Online - ένα δωρεάν browser-based multiplayer online παιχνίδι, το παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να νιώσετε σαν κυβερνήτης μιας μικρής επαρχίας. Με ύφος σε απευθείας σύνδεση στρατηγική το 1100 μ.Χ. ανήκει στο παιχνίδι οικονομικής προσομοίωσης. Λοιπόν, σίγουρα ο καθένας από εμάς ποτέ ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από αυτές τις καταπιεστικές και γκρίζα καθημερινότητα εργασίας και αισθάνονται τον εαυτό σας ένα μέρος του αρχαίου κόσμου; 1100 μ.Χ. on-line παιχνίδι στρατηγικής που θα αγαπήσετε κάθε γνώστης των εν λόγω προϊόντων.

Συμμετοχή στο παιχνίδι 1100 μ.Χ. δεν παίρνει πολύ χρόνο και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Είναι πολύ απλό: εισάγετε το όνομα του λογαριασμού σας, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, στα εισερχόμενα e-mail σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, η εγγραφή θα είναι πάνω από το 1100 μ.Χ..

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το 1100 μ.Χ. online παιχνίδι στο οποίο έχετε στη διάθεση σας είναι μια μικρή πόλη στην κατάσταση που είναι εντελώς εξαρτάται από εσάς. Χρονολογικά, τα γεγονότα στο παιχνίδι, μπορεί να αποδοθεί στην περίοδο του Μεσαίωνα, και αυτό σημαίνει ότι ο κύριος στόχος είναι να προστατεύσει την πόλη σας από τις συνεχείς επιθέσεις από το εξωτερικό εισβολέα. Αυτό σημαίνει ότι η άμυνα θα πρέπει να είναι χωρίς αμφιβολία στην κορυφή, και τα στρατεύματα είναι πάντα έτοιμοι για μάχη. Αλλά για τακτικές στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν πρέπει να χάσετε το βασικό στοιχείο που κρατά το παιχνίδι 1100 μ.Χ. Online - την οικονομική συνιστώσα, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επαρχίας σας. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι σε θέση όχι μόνο να είναι ένας καλός διαχειριστής και ηγέτης, αλλά και ένας ικανός διοικητής, μετά από διπλωματικές συμφωνίες δεν είναι πάντα ο τρόπος για την επίλυση προβλημάτων, και μερικές φορές είναι απαραίτητο να καταφύγουμε στη χρήση βίας.

Προγραμματιστές Gameplay τελειοποιήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, και είναι αρκετά εμφανής σε όλη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της φροντίδας για τους παίκτες είναι η δυνατότητα να εξοπλίσει με ασφάλεια αυτοκρατορία σας και να προσλάβει το αναγκαίο αριθμό των στρατευμάτων στις δύο πρώτες εβδομάδες του παιχνιδιού. Αρκετά καλή κίνηση από την πλευρά των προγραμματιστών επιτρέπεται νεοφερμένοι να αισθάνονται άνετα κατά την πρώτη και μην ανησυχείτε για την ύπαρξη razmetennymi να θρύψαλα αντιπάλους ξεπερνώντας τους σε διάφορα επίπεδα. Ti δύο εβδομάδες μπορείτε πάντα να δαπανήσουν για τόσο σημαντικά πράγματα, όπως η κατασκευή kreposttnyh τοίχους, την πρόσληψη και τον εξοπλισμό στρατευμάτων ή συμμετέχουν σε jousts και τουρνουά, να συνομιλήσετε με τους γείτονες.

Παίξτε το παιχνίδι 1100 μ.Χ. είναι περισσότερη διασκέδαση με τους φίλους σας, γιατί στο παιχνίδι εφαρμοστεί απόλυτα σύστημα των φυλών και των συντεχνιών, και να ενταχθούν η φυλή αξίζουν. Στην πιο απαισιόδοξη υπόθεση, θα πάρει μπόνους clan, και στο πιο αισιόδοξο - την υποστήριξη και βοήθεια των συναδέλφων τους ανά πάσα στιγμή, όταν είναι απαραίτητο για σας.

Το καλύτερο από όλα, αποδεικνύεται, όταν ξεκινάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση 1100 μ.Χ. - είναι ότι δεν είναι απαιτητική του χρόνου που αφιερώνεται στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, προκειμένου να παρακολουθεί και να οργανώσετε όλα όσα χρειάζεστε για την ημέρα όχι περισσότερο από είκοσι λεπτά pyatnidtsati. Όλες οι εντολές σας θα ακουστεί και θα υλοποιούνται από τα θέματα σας, στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από κάθε δράση λειτουργεί αυτόματα. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη ή να επιβεβαιώσει τις επιδόσεις τους δεν χρειάζεται να είναι.

Μια άλλη μεγάλη κίνηση από τους προγραμματιστές - είναι μια ευκαιρία να αποκτήσει προσωπικοί του σύμβουλοι. Λοιπόν, ας πούμε ότι δεν είναι απολύτως ενδιαφέρονται για στρατιωτικές υποθέσεις στο κράτος, και η οικονομική είναι στην προσωπική σας επίβλεψη. Δεν είναι ένα πρόβλημα, προσλαμβάνουν τον εαυτό σας ένα στρατιωτικό σύμβουλο, ο οποίος θα διασφαλίζει ότι η στρατιωτική πολιτική σας ήταν πάντα στο επίπεδο. Έτσι παίζουν το 1100 μ.Χ. θα είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και απολαυστική.

1100 μ.Χ. για να παίξει όπως όλοι, χωρίς εξαίρεση, που αγαπά την ανάπτυξη και συναρπαστικά προϊόντα τυχερών παιχνιδιών. Μην χαζεύω, εγγραφείτε και να αποδείξει ότι αξίζει να είναι ένας πραγματικός νικητής!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more