Σελιδοδείκτες

Καλή τρόπος μαϊμού: Χριστούγεννα

Παιχνίδι Monkey Go Happy Christmas

Καλή τρόπος μαϊμού: Χριστούγεννα

Monkey Go Happy Christmas

Πίθηκος Go Καλά Χριστούγεννα - αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι-περιπατητής, στο οποίο μπορείτε να γνωρίσετε την γοητευτική μαϊμού Snukki ότι την παραμονή των Χριστουγέννων, αποφάσισε να γίνει βοηθός του Αϊ-Βασίλη. Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας χαρακτήρα και να αρχίσει να παίζει. Εξερευνήστε το σπίτι δωμάτιο, ένα προς ένα, προσπαθήστε να βρείτε σε αυτά πολλά παιχνίδια, νιφάδες χιονιού και μια ποικιλία από δώρα για να τους δώσει στον Άγιο Βασίλη.
Βγείτε από το σπίτι, να επιθεωρεί την περιοχή, να πάει πέρα ​​από τη γέφυρα στο γκαράζ και το άνοιξε. Επιθεωρήστε κάθε λεπτομέρεια, τραγούδησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε θα πρέπει να είναι ωραίο να ντύσει επάνω για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Όλα τα στοιχεία που εξακολουθούν βαμμένο λευκό, είναι να βρεθεί, διότι τότε πρέπει να ντύνονται το πράσινο και αφράτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στέκεται δίπλα στο τζάκι.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more