Σελιδοδείκτες

iPlayer: Γαλαξιακή ζωής

Παιχνίδι My Little Farmies

iPlayer: Γαλαξιακή ζωής

My Little Farmies

Γαλαξιακή σε απευθείας σύνδεση ζωή - μια συναρπαστική στρατιωτική στρατηγική που θα σας πω την καταπληκτική ιστορία του Starling. Σε μία από τις επόμενες υπέροχες μέρες στον πλανήτη εμφανίστηκε Faerbit κακό πλάσματα και έπρεπε να ενισχύσει την κατασκευή του και απομακρύνομαι συνεχείς επιθέσεις του. Ενώ είναι η καταστροφή θα πρέπει να οικοδομήσουμε πολύ γρήγορα και να ενισχύσει τον οικισμό.
Κύριο καθήκον σας - είναι να βοηθήσει τους κατοίκους του πλανήτη για να καταστρέψει τους κακούς. Ξεκινήστε με την κατασκευή βάσης, απαιτείται εξόρυξη πόρων για την κατασκευή των κτιρίων και οχυρώσεις. Στην αρχή της ζωής Galactic θα πρέπει να παίξει ένα μικρό κομμάτι των χρημάτων και πόρων, καθώς και ένα κατάστημα στο οποίο θα αποκτήσουν όλα τα κτίρια και να προσλάβουν έναν στρατό. Κατασκευάστηκε εργαστήρια που θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσουν τις νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση των κτιρίων. Αν είστε επίθεση από τον εχθρό, προσπαθήστε να αποκρούσει την επίθεση και αμέσως πάει στην κατάκτηση του κόσμου από την οποία προήλθε ο εχθρός. Ενώ οι δυνάμεις του εξασθενημένες θα πρέπει να είναι εύκολο να κατακτήσει. Μετά τη νίκη, μπορείτε να πάρετε μια ποικιλία από αντικείμενα, νομίσματα, ακόμη και την καταστροφή των πολύτιμων τεχνήματα επική αφεντικά.
iPlayer Γαλαξιακή ζωή ενώνει πολλοί παίκτες που είναι ακριβώς όπως σας προσπαθούν να επιβιώσουν. Προσπαθήστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους συμμαχώντας με τους φίλους σας. Με την υποστήριξη των φίλων, θα είστε σε θέση να ξεπεράσει πολύ πιο ισχυρό τέρατα που κατοικούν στον πλανήτη και να πάρει τα πιο πολύτιμα αντικείμενα. Μπορείτε να αγοράσετε μέσα στο παιχνίδι νόμισμα για να επιταχυνθεί η διαδικασία της διευθέτησης, και επίσης να αγοράσετε τα στοιχεία μπόνους και πολύ περισσότερο για να βοηθήσει να σταματήσει το κακό.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more