Σελιδοδείκτες

Knights and Brides

Παιχνίδι Knights and Brides

Knights and Brides

Knights and Brides

Η πλοκή του παιχνιδιού Knights and Brides σε απευθείας σύνδεση θα αναπτυχθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένας εξ αυτών θα είναι για Ιπποτών - το άλλο για τις κυρίες της κοινωνίας. Η πανίσχυρη ιππότες προτιμούν να πολεμήσουν στην αρένες, και όμορφη κυρία για να δούμε μετά από το κτήμα και να διασκεδάσει τους οπαδούς τους μια ποικιλία από καλούδια.
Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια δύσκολη επιλογή. Για να ξεκινήσετε με το φύλο του χαρακτήρα και το είδος του. Τα κορίτσια θα είναι σε θέση να γίνει ένας μοντέρνος και ενεργητικός και γοητευτικό πλούσιες κυρίες. Οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο καλό ή τολμηρές ιππότες. Από τη μία θα επιλέξετε εξαρτάται από την κληρονομιά σας, η οποία τελικά θα πρέπει να είναι ανοιχτή στο μέλλον. Παίξτε Fidelity: Ιππότες και η πριγκίπισσα μπορείτε σε ένα ζευγάρι, και μόνο. Αργότερα, ένα ζευγάρι, μπορείτε να το βρείτε πάντα. Όταν ο ιππότης έστειλε να πολεμήσουν και να αφιερώνει στην κυρία του, τον επιβραβεύει με δώρα. Αλλά αν η κυρία κοινωνία θεραπεία ιππότης νόστιμο σπιτικό πιάτο της, τη δύναμή της αυξάνεται πολλές φορές, δίνοντας περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα.
Επίσης, θα πρέπει να αναπτύξει τη γεωργία, τροφοδοτούν διάφορα ζώα, συγκομιδή χτίσουν τα σπίτια και πολλά άλλα.
Knights and Brides είναι ιδανικό για δραστηριότητες αναψυχής. Το παιχνίδι είναι αρκετά πολύχρωμο και έχει ένα καλό σχεδιασμό ήχου. Βρείτε τους φίλους σας και να προχωρήσουμε συναρπαστικές αποστολές και αποστολές μαζί. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον αντικείμενα από το κατάστημα του παιχνιδιού, αλλά και για διασκέδαση όπως λένε θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more