Σελιδοδείκτες

iPlayer: Legends of Dreams

Παιχνίδι Dream Fields

iPlayer: Legends of Dreams

Dream Fields

Συνδεδεμένοι Legends παιχνίδι των Ονείρων - θα σας μαγέψει με την ομορφιά της από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας σε ένα πραγματικό παραμύθι που μπορεί να ειπωθεί ως παιδί. Βυθιστείτε στον κόσμο της φάρμας που είναι συνυφασμένα και φαντασία, τη μαγεία και την υπέροχη αρκουδάκια. Αυτό το αγρόκτημα είναι πλήρως βυθισμένο στη μαγεία του, όπου καλύτερα βοηθοί σας θα αρκουδάκια. Θα κάνει για εσάς όλη τη σκληρή δουλειά, να συγκεντρώσει τα μούρα, τα μανιτάρια και το νέκταρ. Αυτά τα γουνοφόρα τηλεόραση ξέρουν τα πάντα που τους περιβάλλει, να λάβει μόνο μερικές από τις ενέργειες, για να τους καθοδηγήσει.
Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι βοηθοί σας δεν θα παίξει ξανά Legends σας βοηθήσει χωρίς την αγαπημένη σας απολαύσεις. Φυσικά, είναι πολύ λάτρης της μαρμελάδας, το οποίο θα πρέπει πάντα να είναι. Μπορεί να είναι μια στοιχειώδης μούρα μάγειρας, τη ζάχαρη και το νερό σε ένα από τα κτίρια, και με την παρουσία του νομίσματος παιχνίδι - κρύσταλλα - και μπορείτε να αγοράσετε στο παιχνίδι κατάστημα.
Υπάρχουν τρία στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού - είναι κρύσταλλα, χρυσό και φυσικά την φαντασία. Η πρόσβαση στο τελευταίο θα πρέπει πάντα να είναι, χωρίς αυτό δεν θα κινηθεί ένα μόνο βήμα. Πάρτε της μια ποικιλία τρόπων, για παράδειγμα, μπορεί η ίδια να ανακάμψει, για να βοηθήσουν τους γείτονές τους στο αγρόκτημα, το κάνουν ένα ειδικό σπίτι ή αγοράζονται για κρυστάλλους. Ο χρυσός είναι να πάρει πολύ πιο εύκολο, εκδίδεται για την εκτέλεση ορισμένων καθηκόντων ή αποστολές.
iPlayer Legends Dream θα σας βυθίσει σε έναν κόσμο της πραγματικής φαντασιώσεις. Προσκαλέστε τους φίλους σας από κοινωνικά δίκτυα για να διασκεδάσουν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Κοιτάξτε τους και να πάρει ειδική στήθη κρυστάλλους σε κάθε έβδομη ημέρα.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more