Σελιδοδείκτες

Travian

Εναλλακτικές ονομασίες: Travian

Εικονικό σύμπαν Travian

Το παιχνίδι Travian είναι μια μοναδική στρατιωτική-οικονομική στρατηγική. Έχει πολλά χαρακτηριστικά, που κυμαίνονται από πολύχρωμα και εξαιρετικά γραφικά, είναι φτιαγμένο με μινιμαλιστικό σχέδιο, αλλά ταυτόχρονα σε πολύ υψηλή ποιότητα, και τελειώνει με το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεταξύ παικτών έχει διεξαχθεί εντός του πλαίσιο από το 2011. Ορισμένοι αποκαλούν αυτό το έργο πολλών παικτών που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης ένα αθλητικό και τεχνικό παιχνίδι.

Οι προγραμματιστές και οι δημιουργοί αυτού του παιχνιδιού το έχουν προικίσει με πολλές λειτουργίες, εργασίες και μονάδες, αλλά παρόλα αυτά, είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί. Το παιχνίδι έχει την αρχή και το τέλος του, το κύριο καθήκον του παίκτη είναι να καταλάβει το χωριό Natar, να το καταστρέψει και να αποκτήσει ένα ειδικό τεχνούργημα. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να φτιάξετε ένα Θαύμα του Κόσμου και αφού το ανεβείτε στο επίπεδο 100 ο παίκτης θεωρείται ο νικητής. Αυτό είναι αδύνατο να γίνει σε ένα παιχνίδι για έναν παίκτη, επομένως οι χρήστες συμμετέχουν σε ομάδες, κάνουν κοινά σχέδια και αναπτύσσουν στρατηγικές που οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη.

Όλα για τα Travian Legends και τα Travian Kingdoms

Για να ξεκινήσετε να παίζετε Travian, απαιτείται εγγραφή. Η φόρμα εγγραφής συμπληρώνεται σχεδόν αμέσως· ο παίκτης πρέπει να αφήσει τη διεύθυνση email του και να γράψει τον ίδιο κωδικό δύο φορές. Η χρήση των κουμπιών κοινωνικής δικτύωσης καθιστά ακόμα πιο εύκολη τη σύνδεση. Μετά τη διαδικασία εγγραφής, ο παίκτης βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου οι προγραμματιστές του προσφέρουν μια επιλογή από τρεις πολιτείες με τους δικούς τους λαούς, καθένα από αυτά έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, δυνατά και αδύνατα σημεία, καθώς και χαρακτηριστικά στην οικονομική και στρατιωτική ανάπτυξη:

  • Ρωμαίοι - το κράτος που κατοικούν οι Ρωμαίοι αναπτύσσεται αργά, αφού οι έμποροι κινούνται αργά και δεν μπορούν να αφαιρέσουν πολλά, αλλά υπάρχει η δυνατότητα δύο ενεργειών ταυτόχρονα, κτίρια μέσα στο χωριό και καλλιέργεια του χωραφιού έξω από τα σύνορά του, το τείχος της πόλης τους είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από αυτή των άλλων λαών. Ο ρωμαϊκός στρατός υπό την ηγεσία του Πραιτωριανού είναι ισχυρός και ισχυρός, αν και είναι ακριβός και αργός στη δημιουργία του·
  • Γαλάτες - ταιριάζουν καλύτερα για έναν αρχάριο παίκτη, είναι πιο γρήγοροι τόσο σε μάχες όσο και σε εμπορικές κινήσεις. Το πλεονέκτημά τους είναι οι μεγάλες κρύπτες και η παρουσία παγίδων· μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από την πόλη για να αμυνθούν από τους επιτιθέμενους·
  • Οι Γερμανοί είναι ένας εξαιρετικός πολεμικός λαός, κατάλληλος για παίκτες που τους αρέσει το στρατιωτικό στοιχείο του παιχνιδιού. Είναι ιδανικά για να ληστεύουν γείτονες και να καταστρέφουν τα εδάφη άλλων ανθρώπων, αλλά οι αρχάριοι θα δυσκολευτούν να τα αντιμετωπίσουν στο οικονομικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Με μία από τις νέες προσθήκες, δύο ακόμη φυλές προστέθηκαν στο παιχνίδι - οι Ούννοι και οι Αιγύπτιοι. Και οι δύο φυλές έχουν θετικά και αρνητικά. Οι Αιγύπτιοι είναι πιο κατάλληλοι για αρχάριους, καθώς αμύνονται καλύτερα και διαθέτουν τεθωρακισμένες μονάδες. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι μεταφερόμενοι πόροι και ισχυροί προστατευτικοί τοίχοι. Οι Ούνοι, με τη σειρά τους, είναι κατάλληλοι για έμπειρους παίκτες, εκείνους που έχουν ήδη παίξει σε περισσότερους από έναν κόσμους του Travian και κατανοούν τη λογική του παιχνιδιού. Το πλεονέκτημά τους είναι το εξαιρετικά δυνατό ιππικό και η ταχύτητά τους. Βασίζονται περισσότερο στην προστασία των συμμάχων τους, καθώς είναι πιο προσανατολισμένοι στην επίθεση.

Το

Travian είναι πολύ ενδιαφέρον για παιχνίδι, αν και υπάρχουν μόνο τέσσερις τύποι πόρων - σίδηρος, ξύλο, άργιλος και σιτηρά, η ανάπτυξη της βιομηχανίας οδηγεί τον παίκτη σε υψηλότερο οικονομικό επίπεδο. Ο πιο απαραίτητος πόρος στο έργο είναι τα σιτηρά, καταναλώνονται τόσο από τον στρατό όσο και από τον πληθυσμό, τα χωράφια όπου φύεται συνδέονται με το χωριό. Μπορείτε να αυξήσετε την εξόρυξη πόρων χτίζοντας εγκαταστάσεις παραγωγής και προσαρτώντας οάσεις, αλλά ταυτόχρονα έχουν και μεγάλα μειονεκτήματα: οι εχθροί μπορούν εύκολα να περάσουν από μέσα τους για να λεηλατήσουν πόλεις.

Στο Travian Legends, αναπτύσσεται ο στρατός καθενός από τα έθνη. Συνολικά πέντε στρατιωτικοί κλάδοι:

  • Πεζικό
  • Ιππικό
  • Τμήμα Πληροφοριών Κατασκόπων
  • Μηχανισμοί πολιορκίας
  • Ηγέτες - μεταξύ των Ρωμαίων είναι γερουσιαστές, μεταξύ των Γαλατών είναι ηγέτες και μεταξύ των Γερμανών είναι ηγέτες.

Οι στρατιωτικές ενέργειες ποικίλλουν ως προς τη φύση και τον σκοπό της επίθεσης, μπορείτε να επιτεθείτε για να ληστέψετε, να καταστρέψετε ολόκληρο τον εχθρικό στρατό ή να καταστρέψετε ένα χωριό στο έδαφος. Για επιτυχημένη ανάπτυξη, οι παίκτες πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους, να δημιουργήσουν εμπορικές σχέσεις, να συνάψουν συμφωνίες και συμμαχίες. Οι συγγραφείς προέβλεπαν επίσης τη σύναψη συμφωνιών μεταξύ συνδικάτων.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more