Σελιδοδείκτες

Travian

Εναλλακτικές ονομασίες: Travian

Στην αρχή έχετε στην κατοχή σας ένα μικρό χωριό με μόνο ένα κτίριο. Στο TRAVIAN υπάρχουν τέσσερις τύποι πόρων: ξύλο, πηλός, σίδηρος και σιτάρι. Πριν πάτε για την κατασκευή των κτιρίων, θα πρέπει να φροντίσει εξόρυξης πόρων. Μόλις έχετε δημιουργήσει τα μέσα παραγωγής, μπορείτε να πάτε στην ανάπτυξη του κεντρικού τμήματος του χωριού σας. Φτιάξτε μια αποθήκη και σιταποθήκη, μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερους πόρους και cache βοηθά στην προστασία τους από τις επιδρομές των αντιπάλων. Παγκόσμια TRAVIAN δεν είστε μόνοι. Εδώ μπορείτε να παίξετε με χιλιάδες άλλους παίκτες. Το πιο σημαντικό για εσάς είναι οι παίκτες από την ευρύτερη περιοχή του χωριού σας. Η κάρτα σας επιτρέπει να επιθεωρήσει τη θέση των άλλων παικτών σε οικισμούς σας.

Interface

Επισκόπηση: Εδώ θα βρείτε τα πεδία πρώτων υλών

Χωριό: Στο κέντρο του χωριού μπορείτε να χτίσετε κτίρια

Χάρτης: Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή του χωριού

Στατιστικά: Πίνακες με άλλους από

Εκθέσεις: Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στο χωριό σας

Μηνύματα: Αποστολή και να διαβάσετε προσωπικά μηνύματα

Τώρα έχετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για το παιχνίδι. Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι αμέσως μετά την εγγραφή.

Ρωμαίους

Λεγεωνάριων

Λεγεωναρίων - απλό και ευέλικτο πεζικό Ρωμαίους. Μάχιμες μονάδες αυτού του τύπου των στρατευμάτων πολυμερών αναπτυξιακών: αποδίδουν καλά τόσο στην επίθεση και την άμυνα. Αλλά και πάλι, ο κύριος σκοπός τους - για την προστασία των οικισμών από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μονάδες του εχθρού άλογο.

Προϋποθέσεις για έρευνα: Καμία

Προϋποθέσεις για εκπαίδευση: Στρατόπεδο

Πραιτοριανός

Κατάρτιση Praetorians μεγάλη άμυνα πέρασμα δεξιότητες για περαιτέρω υπηρεσία στη Γερουσία ως φρουρών ζωής. Θρυλικό δόξα του αξίζουν ευχαριστίες για την εξαιρετική ικανότητά του να κλείσει την καταπολέμηση του εχθρού πεζικού. Ωστόσο, οι Praetorians δεν είναι ικανά ισχυρή επίθεση, και δεν είναι τόσο επιδέξιος και ισχυρή άμυνα εναντίον ιππικού, όπως τους αδελφούς τους στην αγκαλιά - λεγεωνάριοι.

Προϋποθέσεις για έρευνα: Akademiyauroven επίπεδο 1 Forge πανοπλία 1

Προϋποθέσεις για εκπαίδευση: Στρατόπεδο

Imperian -

Imperian - μονάδα επιτίθεται στρατεύματα της Ρώμης. Είναι γρήγορη και ισχυρή στην επίθεση από την άμυνα τρομοκρατεί τα στρατεύματα του εχθρού.

Ωστόσο, για να πληρώσει για τα πάντα - Αυτοκρατορικοί κατάρτισης είναι αρκετά μακρά και δαπανηρή.

Προϋποθέσεις για έρευνα: Ακαδημία επίπεδο 5, Σιδηρουργείο στο επίπεδο 1

Προϋποθέσεις για εκπαίδευση: Στρατόπεδο

Horse αναγνώρισης

Reconnaissance μονάδα της Ρώμης. Αρκετά γρήγορη στρατιώτες, όμως, καταναλώνει 2 μονάδες των σιτηρών ανά ώρα. Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των στρατευμάτων του εχθρού και οχυρώσεις - η επιτυχία σε κάθε πόλεμο. Μόνο αναζητήσουν σε θέση να γλιστρήσει μέσα στο χωριό του εχθρού και να πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το ύψος των πόρων και την προστασία του.

Αν δεν υπάρχει εχθρός των προσκόπων του χωριού, ο προσκοπισμός παραμένει απαρατήρητη.

Προϋποθέσεις για έρευνα: Στάβλος επίπεδο 1, Ακαδημία επίπεδο 5

Προϋποθέσεις για εκπαίδευση: Στάβλος

Ιππικού αυτοκράτορα

Αυτό είναι το πρότυπο ιππικό Ρωμαίοι, για τις επιδρομές και απότομες γρήγορες επιθέσεις. Ιππικού του αυτοκράτορα δεν είναι τόσο γρήγορα όσο το γαλατικό βροντή, αλλά ισχυρή στην επίθεση και στην άμυνα από ό, φέρνοντας τον τρόμο σε ένα απροετοίμαστο αντίπαλο. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η παροχή του αλόγου και αναβάτη κόστος δεν είναι φθηνή!

Προϋποθέσεις για έρευνα: Σταθερό uroven10, Ακαδημία επίπεδο 5

Προϋποθέσεις για εκπαίδευση: Στάβλος

Taran

Ram είναι ένα βαρύ όπλο υποστήριξης για το ρωμαϊκό πεζικό και το ιππικό. Στόχος του είναι η καταστροφή των ρωμαϊκών τειχών, φράχτες ή Γαλλικό προπύργιο Γερμανοί. Διευκολύνοντας έτσι τη χρήση κριών άμεσα καθήκοντα πεζικού και ιππικού. Αλλά οι Rams δεν πρέπει να αφήσουμε την επίθεση χωρίς την υποστήριξη των άλλων στρατευμάτων, επειδή οι ίδιοι είναι αδύναμοι.

Ανώτερης και ισχυρότερη αμυντική οχύρωση, τόσο περισσότερο θα πρέπει κριούς για την καταστροφή τους.

Προϋποθέσεις για έρευνα: Ακαδημία επίπεδο 10, Εργαστήριο επίπεδο 1

Προϋποθέσεις για εκπαίδευση: Εργαστήριο

Senator

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more