Σελιδοδείκτες

Κτηματολογίου μου

Εναλλακτικές ονομασίες: Γη μου

Μεταξύ των πολλών διαφορετικών σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι στέκεται Κτηματολογίου μου. Ειδικές απαιτήσεις συστήματος δεν είναι εδώ, για να γίνει ένας από τους παίκτες του αυτό το παιχνίδι, το μόνο που χρειάζεται να έχουν πρόσβαση στο Internet με απολύτως οποιοδήποτε υπολογιστή και ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web σε μια από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Η πλοκή του παιχνιδιού είναι απλή: Οικόπεδα μου σας προσκαλεί να γίνετε ο κυβερνήτης ενός από τα πόλη είναι χωρισμένη σε τμήματα της αυτοκρατορίας και τον αγώνα για την κυριαρχία σε άλλους τομείς των λοιπών ηγεμόνων της, όπως μικρά κομμάτια της άλλοτε απέραντης αυτοκρατορίας. Θα πρέπει να αγωνιστούμε για το μαγικό μαύρο μαργαριτάρι. Είναι ένας πόρος, των οποίων η κατοχή σας δίνει προνόμια κατά καιρούς. Μπορεί να βρεθεί σε πολλές αποστολές, αλλά μπορείτε να αγοράσετε για τη μονάδα χρήματος. Land παιχνίδι μου, το οποίο μπορούν να συμμετάσχουν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες, είναι πολύ εύκολο για τους αρχάριους. Πρέπει να πω ότι μου Κτηματολογίου online εγγραφή απόλυτα απλή και εύκολη διαδικασία κατά τη διάρκεια της αυτό το παιχνίδι θα σας πω τι θα είναι το επόμενο βήμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την πόλη που σύντομα θα έχουν τον ήρωά σου και τα πόδια του, γεγονός που καθιστά μια ευημερούσα και επιτυχής. Για αυτό θα πρέπει να συμπληρώσετε μόνο τα πεδία, το ένα με το όνομα του ήρωά του - συνδεθείτε και να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης στο κατάλληλο πεδίο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει επίσης να επιλέξετε μια φυλή, θα ανήκουν στο χαρακτήρα σας. Το παιχνίδι τους Κτηματολογίου μου προσφέρει τέσσερις: φως και σκοτάδι ξωτικά, δαίμονες και ιππότες. Ποιος είναι καλός και ποιος είναι - το κακό, εδώ είναι εύκολο να καταλάβουμε: σκοτεινές νεράιδες και ιππότες αντιπροσωπεύουν ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα ξωτικά και δαίμονες - σκοτάδι. Καθένα από αυτά έχει ένα online παιχνίδι Κτηματολογίου μου περιλαμβάνει 8 τύπους στρατευμάτων. Περιλαμβάνει εκπροσώπους των διαφόρων τεχνών: μάγοι, θεραπευτές, βέλη και άλλα μισθοφόρους. Υπάρχει επίσης ένα ιδιαίτερο είδος και - τέρατα.

Light Elves - Magic ζουν σε δάση με τεράστια καταρράκτες. Ιππότες - κατοικούν στους Αγίους Τόπους.

Dark Elves (Drow) - κρύβονται στα δάση of the Damned.

Demons - προτιμούν μια νεκρή γη.

Κάθε ένα από αυτά έχει κάποια μπόνους στο παιχνίδι με ορισμένες στρατιωτικές μονάδες και, φυσικά, με την εξόρυξη των πόρων. Για παράδειγμα, ξωτικά μπόνους που καταβάλλονται για την εξαγωγή του ξύλου, καθώς και ένα μπόνους για την καταπολέμηση των μονάδων που λαμβάνουν ως θεραπευτές. Έχουν την ικανότητα να αναβιώσει μετά τη μάχη. Ιππότες εκδοθεί μπόνους για τα σιτηρά και το χρυσό. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν στο σακίδιό σας δύο φορές τους άλλους. Σκούρο ξωτικά παίρνουν θάρρος για ξύλο και σίδερο, και τα επιδόματα που δικαιούνται σε μια μονάδα ως μάγοι. Δαίμονες στο σκοράρισμα για την εξόρυξη των λίθων, όπως και άλλα προνόμια, που κατά τη διάρκεια της επίθεσης μπορεί να είναι ισχυρότερη από ό, τι άλλες φυλές στο τρίτο. Έτσι, παίρνουν ένα συν ως μισθοφόροι. Έτσι βλέπουμε ότι η ισορροπία των 3 αγώνες που τέλεια, και επιλέγοντας κάποιο από αυτά μπορείτε να φτάσετε στην κορυφή, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες του επιλεγμένου αγώνα.

Και για όσους δεν μπορούν να περιμένουν για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Κτηματολογίου μου, προσθέτοντας ότι το Black Pearl - δεν είναι μόνο μια μαγική πηγή. Δεν μπορεί να πάρει από τις λεηλασίες. Μπορούν να πληρώσει για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εκτός από αυτό το ειδικό βραβείο, υπάρχουν πολλά σημαντικά τους φυσικούς πόρους που θα είναι χρήσιμα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση:

- Tree

- Δημητριακά

- Stone

- Gold

- Σιδήρου.

Αυτές οι πέντε πόροι μπορούν να εξαχθούν με διάφορους τρόπους, τότε - για την ώρα, κατά την αποθήκευση, αλλά μπορείτε να τα εξαγάγετε από τον εχθρό, συλλαμβάνοντας το κατάστημά του. Αυτό ονομάζεται μια αποστολή μάχης στο παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν επίσης καθήκοντα μη μάχιμες. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξερευνήσετε το βασίλειο, για να κατασκοπεύσει, να παρακολουθεί ή ακόμα και αποικίζουν και όλα, εκτός αν φυσικά το έργο.

Σε Κτηματολογίου μου παίζουν ένα πολύ εύκολο και διασκεδαστικό, σας περιμένουν για νέες περιπέτειες και συγκινήσεις, εκτός από το ότι θα συναντήσετε πολλούς νέους φίλους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more