Σελιδοδείκτες

Farmerama

Εναλλακτικές ονομασίες: Farmerama

Farmerama online - είναι ένα online παιχνίδι φυλλομετρητή που αντλεί φωτεινά, πολύχρωμα χαρακτήρες και τους ορίζοντές της. Εδώ μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους, τη φροντίδα του σπιτιού και των γεωργικών εκμεταλλεύσεων της χώρας ... On-line παιχνίδι Farmerama δίνει την ευκαιρία να μάθουν να διαχειρίζονται το νοικοκυριό, δεν ισχύουν για αυτόν τον ανώτατο αριθμό δυνάμεων.

Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού, και είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι, Farmerama online εγγραφή.

OnLAN παιχνίδι Farmerama προσφέρει δύο τρόπους για να εγγραφείτε:

1. Απευθείας από την ιστοσελίδα. Από την αρχική σελίδα, υπάρχει ένα πεδία εγγραφής όπου θέλετε να εισαγάγετε το όνομα (όνομα), τον κωδικό πρόσβασης, e-mail, εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας και να συμφωνήσετε με τους κανόνες του παιχνιδιού. Εγγραφή σε αυτό το παιχνίδι Farmerama έχει τελειώσει, μπορείτε να αρχίσετε στο gameplay.

2. Μέσα από ένα κοινωνικό δίκτυο. Εάν έχετε ένα λογαριασμό στο Facebook, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια εγγραφή λογαριασμού παιχνίδι: Facebook κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στη φόρμα εγγραφής στην αρχική σελίδα, το παράθυρο ανοίγει, όπου θα κληθούν να συναινέσει για την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, συναίνεση, εισάγετε το όνομα χρήστη σας και Συμμετοχή σε αυτή την Farmerama χρήση του Facebook πάνω. Τώρα μπορείτε να παίξετε online στο Farmerama!

Για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, αξίζει τον κόπο να καταχωρήσετε το λογαριασμό σας ή όχι, το παιχνίδι Farmerama online παιχνίδι προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ως μια μελλοντική γεωργός, μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, που ακολουθείται από μια πρόταση για την καταχώριση. Έτσι προσδιορίζεται!

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι για πρώτη φορά, έναν NPC (κουκουβάγια) θα δώσει τις πρώτες θέσεις. Θα πρέπει να συγκομιδή, στη συνέχεια, κάντε σπορά, δεν υπάρχει ακόμα κάποια διασκεδαστικό, αλλά διδακτικό καθήκοντα. Αλλά ... αυτό είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Farmerama σε απευθείας σύνδεση, κάνοντας διάφορα φυτεύοντας δέντρα, τα λαχανικά και τις καλλιέργειες, αλιεύουν, να αναπτυχθούν και να ταΐσουν τα ζώα, τη φροντίδα και το πότισμα της γης τους.

Πότε θα ένα ορισμένο επίπεδο, το παιχνίδι Farmerama επιτρέψουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για τα καλύτερα εργαλεία κήπου, καθώς και σε πολλούς άλλους αγώνες. Μπορείτε επίσης να βάλετε τον κήπο σας για να τις δείτε και να μάθετε τι σκέφτονται οι άλλοι γι 'αυτόν παίκτες.

Κάντε Farmerama online παιχνίδι έχει το δικό της νόμισμα - και tyulpesso zelepenni. Χάρη σε εσάς, μπορείτε να εκτελέσετε συναλλαγές.

Farmerama online παιχνίδι έχει επίπεδα ανάπτυξης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων ότι η σύγχρονη άνοδο, χάρη στην εμπειρία που χορηγούνται για τη φύτευση και να πάρει τις καλλιέργειες. Με κάθε νέο επίπεδο είναι διαθέσιμα σε νέες μονάδες και τα νέα ζώα. Έτσι, στο Farmerama θα παίξει τίποτα, αλλά βαρετή!

Play Farmerama μπορεί να φλερτάροντας γειτονικά λιβάδια, φυσικά, δεν είναι δωρεάν. Θα πρέπει να καταβληθεί το έργο αυτό.

Παίξτε online παιχνίδι Farmerama δεν μπορεί απλά να κάθεται στο σπίτι, αλλά και σε άλλο κατάλληλο τόπο, όπως ένα γραφείο ή κάθεται σε ένα ζεστό εγκατάσταση (με πρόσβαση στο Διαδίκτυο).

Αλλά γιατί μιλάμε πολύ για το πώς να παίξει Farmerama καλή, καλύτερη τουλάχιστον να προσπαθήσουμε μια φορά!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more