Σελιδοδείκτες

CrimeCraft

Εναλλακτικές ονομασίες: CrimeCraft, KraymKraft

CrimeCraft Online - δωρεάν shooter παιχνίδι φυλλομετρητή. Δεν είναι περίεργο, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας σε δεν είναι μόνο μια πόλη, αλλά και στον κόσμο, μετά την περιβαλλοντική καταστροφή. Scary; Δεν φοβάται τυχόν υβρίδια; Ο φόβος εδώ δεν αξίζει τον κόπο, και η συμμορία των κακοποιών που πιάνουν τη στιγμή που θα σας ληστέψουν.

Από τεχνικής πλευράς και τη δύναμη του υπολογιστή σας, το παιχνίδι έχει αρκετά KraymKraft απαιτήσεις δημοκρατικού συστήματος:

• RAM - Windows 2000/XP/Vista/7?

• CPU - 2. 2 GHz

• RAM - 1. 5 GB για τα Windows 2000/XP, 2 GB για τα Windows Vista / 7?

• Hard Drive - 3. 5 GB

• σύνδεση στο Internet.

Για να ξεκινήσετε να παίζετε online παιχνίδι CrimeCraft, το μόνο που χρειάζεται να οργανώνουν οι ίδιοι στο παιχνίδι. CrimeCraft εγγραφή δεν θα σας κρατήσει μακριά βασανίζεται, μόνο καλά ελέγξτε τα στοιχεία αυτά

1. Είσοδος στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού CrimeCraft?

2. επιλέξετε την εγγραφή?

3. εισάγετε το όνομα για το μέλλον του χαρακτήρα σας?

4. δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, που αποτελείται από τουλάχιστον έξι γράμματα ή αριθμούς?

5. Επαναλάβετε τον προηγούμενο κωδικό πρόσβασης?

6. εισάγετε τη διεύθυνση e-mail για να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό σας?

7. κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού?

8. Εκτελέστε και να εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να πάρετε στη γη, γεμάτη με έλεγχο χάος σε καθιερωμένες πόλεις κρατά τις συμμορίες. Ανοίγει μπροστά σας είναι μία από αυτές τις πόλεις - Sunrise City - και χάνει το χαρακτήρα σας εδώ.

Παιχνίδι CrimeCraft αντιμετωπίζει στόχο την εκτέλεση ειδικών καθηκόντων και αποστολών, έτσι ώστε, τελικά, θα πάρετε τα χρήματα και την εμπειρία συσσωρεύονται φήμη, να μάθουν νέες βιοτεχνίες και την καταπολέμηση των δεξιοτήτων για την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας.

Preview:

• δυναμική πέναλτι?

• εξατομίκευση

• παραγωγή?

• μαύρη αγορά?

• συμμορία?

• τεχνολογία Unreal Engine.

Δυναμική γυρίσματα - «Θα οδηγήσει τη μάχη με τους ήρωες των άλλων χρηστών, και οι εχθροί του λογισμικού. Για να το κάνετε αυτό, σας δίνεται η επιλογή εξοπλισμού blshoy: όπλα, εκρηκτικά και τα διεγερτικά.

Εξατομίκευση - Θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του ατόμου, η επιλογή των ειδών ένδυσης, όπλα, διάφορα αντικείμενα και δεξιότητες που θέλετε. Στις είναι μοναδική!

Παραγωγή - τρόπαια μπορείτε να έρθετε σε έναν αγώνα, στέλνοντας τη δημιουργία των όπλων, ρούχα ή διεγερτικά.

Black Market - μπορεί να παράγει τα προϊόντα της των διαφόρων ειδών, πουλά ή να ανταλλάσει με άλλους χαρακτήρες στο παιχνίδι.

Συμμορίες - CrimeCraft διασκεδαστικό να παίξει με τους συνομηλίκους τους, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια συμμορία, ως εκ τούτου θα έχετε club και το καταφύγιο σας.

Τεχνολογία Unreal Engine - σας επιτρέπει να εξερευνήσετε πλήρως ένα τέτοιο τεράστιο και όμορφο κόσμο που δημιουργήθηκε για την Unreal Engine 3.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι CrimeCraft - είναι μια ένωση των shooter τρίτου προσώπου και role-playing game με πολλούς χρήστες που συνδέει δυναμική σκοποβολή βελτίωση της χαρακτήρα και να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες.

Είναι εδώ και σας περιμένουμε μια φοβερή μάχη για τη ζωή με άλλους μαχητές. Ο κόσμος βυθίζεται στην αναρχία - ήρθε η ώρα να πάρει την εξουσία σε ασφαλή χέρια και να αποδείξουν την ανωτερότητά τους! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more