Σελιδοδείκτες

Μαύρο Corsair

Εναλλακτικές ονομασίες: Μαύρο Corsair

Game Μαύρο Corsair για θαλάσσιες περιπέτειες

Το εικονικό κόσμο προσπαθεί να στείλει παίκτες στο μέλλον για εκπληκτικές τεχνολογίες ή φανταστική χώρα για να αντιμετωπίσει θαύματα και μαγεία. να κολλήσει τη μύτη της ανθρωπότητας στην αποκάλυψη και να την εκθέσει στην επίθεση των τεράτων. Εάν θέλετε ανυπόφορα κάτι πιο ρομαντικό, με μια γεύση περιπέτειας και μια πινελιά κινδύνων, το παιχνίδι Black Corsair θα ήταν καλύτερο.

Αυτή η στρατηγική που βασίζεται σε προγράμματα περιήγησης σας μεταφέρει στον 16ο αιώνα, όταν οι άνθρωποι σέβονται τις θάλασσες, ανακαλύπτουν νέες ηπείρους και συνδέουν εμπορικές σχέσεις, αγωνίζονται σε πλοία και συναντούν πειρατές. Τώρα αυτό το κομμάτι της ιστορίας φαίνεται τόσο μακρινό και ελκυστικό. Εάν λυπάσαι ότι δεν ήσαστε τυχερός που γεννήθηκε εκείνη την εποχή, μπορείτε να παίξετε το Black Corsair, διορθώνοντας τα ψευδαισθήματα της τύχης.

Πρώτα βήματα στο παιχνίδι100

Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να κάνει ο νέος καπετάνιος είναι η εγγραφή του Black Corsair. Μετά από αυτό υπάρχει μια επιλογή χαρακτήρα:

  • Trading Expert
  • Ο πλούσιος κληρονόμος
  • Γιοντά του Αγγλικού Δούκα
  • Πορτογαλία κατέστρεψε τον αριστοκράτη
  • Μηχανικός ναυτικός

Η ζωή του κάθε χαρακτήρα κάποτε ραγισμένη, οδήγησε το λάθος τρόπο και αντικατέστησε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Με άλλα λόγια, ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να γίνει corsair.

Αφού ορίσατε ένα ρόλο, θα ξεκινήσετε έναν δρόμο από τα χαμηλότερα σκαλοπάτια της ναυτικής μηχανής μέχρι την πραγματική καταιγίδα της θάλασσας. Πού θα σας οδηγήσει το νέο πεπρωμένο και ποιες εκπλήξεις προετοιμάζει;

Δεδομένου ότι κανένας καπετάνιος δεν ελέγχει το πλοίο ο ίδιος, πρέπει να πάρετε μια ομάδα. Πηγαίνετε στο τμήμα μενού και διαβάστε τα χαρακτηριστικά των ναυτικών πριν από την πρόσληψη τους. Στη συνέχεια αρχίζει το πιο συναρπαστικό μέρος.

Πρώτα έχετε ένα πλοίο, στη συνέχεια δύο, τρεις, και σταδιακά θα γίνει ολόκληρος ο στόλος. Για κάθε πλοίο, χρειάζεστε ένα αξιόπιστο πλήρωμα, αλλά τα πλοία και το πλήρωμα πρέπει συνεχώς να αντλούνται για να βελτιώσουν την απόδοση.

Εμείς εναλλάσσουμε πολέμους με άλλες αποστολές

Poskolku πολλά για να κάνει κάποια αγωνίζονται, είναι απαραίτητο να εξοπλίσει το στόλο με τα όπλα σφαγής, γρήγορα πανιά και ευρύχωρα κάταγμα. Μετά τη μάχη, σηκώστε το καλό που έχει πέσει από τον εχθρό. Μπορείτε να το πουλήσετε ή να το κρατήσετε.

Ανάπτυξη εργασιών θα σας βοηθήσει, που σας δίνουν οι εκπρόσωποι των διαφορετικών ηπείρων:

  • Προσθέστε ή παραδώστε το φορτίο
  • Επιστολή πλοίου
  • Επιτρέψτε το στο boarding
  • Προστατεύστε το χωριό από την επίθεση
  • Reconcile τέρας

Για κάθε εντολή που εκτελείται δεόντως, ανταμείβεται με χρήματα, εμπειρία, είδη μπόνους ή αγαθά. Όλα θα έρθουν σε πρακτικό εάν δεν δοθεί αυτή τη στιγμή, τότε αργότερα με βεβαιότητα.

Μάθετε ναυπήγηση, τα βασικά και τους κανόνες, ευκαιρίες και τακτική: άμυνα, επίθεση, πυροβολικό. Όλες οι στιγμές είναι σημαντικές: τόσο πώς εκπαιδεύεται η ομάδα όσο και πώς δημιουργείτε τα πλοία. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε κάποια σκάφη στο κεφάλι, εκτός από άλλους, να τα κρύψετε από τις άμεσες χτυπήματα. Αλλά αυτά τα σύνθετα μαθήματα θα ξεκινήσουν αργότερα, και πρώτα η σταδιακή μάθηση με απλές αναζητήσεις, ακολουθούμενη από γενναιόδωρα δώρα και μπόνους για να σας υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε νέα επιτεύγματα.

Είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε με τους παίκτες για κοινές μάχες. Οι σύμμαχοι θα βοηθήσουν πάντα, υπογραμμίζοντας πολλά πλοία που υποστηρίζουν ή συμμετέχοντας σε μια μεγάλη μάχη. Άλλοι μπορούν να δηλώσουν τον πόλεμο και να δουν ποιος θα είναι πιο ισχυρός στο τέλος.

, και στο τέλος μερικές ευχάριστες λέξεις για το iPlayer Black Corsair. Φυσικά, το στρατηγικό παιχνίδι αξίζει την προσοχή. Είναι τέλεια πλαισιωμένο στο πνεύμα της εποχής, εξοπλισμένο με χρήσιμους χάρτες και η μουσική αντιστοιχεί στον τόπο διαμονής - Oriental μοτίβα, ρυθμοί πορείας, έντονη μουσική συνοδεία κρίσιμων σκηνών, ηχητικά εφέ των λιμανιών.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more