Χημείο

Εναλλακτικές ονομασίες: Ksatrium

Game Xatrium: νέο, είναι απλά ξεχασμένο old

С από τη στιγμή που το 2013, το παιχνίδι περιήγησης του DuncanConroy Xatrium παρουσιάστηκε στους παίκτες, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες, που προσελκύονται από ασυνήθιστα γραφικά και οικόπεδο, κατάφεραν να εγκατασταθούν εκεί. Όλα φαίνονται αφύσικα, παράξενα και ακόμη και ντεμοντέ, δεδομένων των πλέον δημοφιλών ρεαλιστικών τύπων προϊόντων τυχερών παιχνιδιών με λεπτομέρειες για όλες τις λεπτομέρειες.

.Αυτή η αίσθηση ότι ο κόσμος αυτού του παιχνιδιού είναι χτισμένος στις παλαιές τεχνολογίες, όταν οι προγραμματιστές δεν είχαν ακόμα τις σύγχρονες δυνατότητες. Αλλά αυτό γίνεται σκόπιμα, το οποίο είναι το επίκεντρο του παιχνιδιού, οπότε μην εκπλαγείτε να δείτε τα επίπεδα τοπία μαζί με τα τρισδιάστατα, τρισδιάστατα στοιχεία. Αφού αρχίσετε να παίζετε το Xatrium, δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες με τον έλεγχο που εμφανίζεται με: ποντίκι, βέλη / WASD

Αποκατάσταση από ερείπια

Η ιστορία ξεδιπλώνεται στην μεταπολεμική πόλη. Ο πόλεμος που είχε πεθάνει ήταν τρομερός, στον οποίο η ανθρωπότητα κατέφυγε σε όλα τα τερατώδη όπλα που είχε. Έχοντας χάσει την επαγρύπνηση και τη σύνεση, οι άνθρωποι εξοντώθηκαν και τώρα μόνο μια χούφτα επιζών προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κατάσταση. Οι διαθέσιμοι πόροι έχουν γίνει σπάνιοι και είναι αδύνατο να τις ανακτήσετε το συντομότερο δυνατόν.

Οι άνθρωποι ενωμένοι, ενωμένοι από μια μοναδική ατυχία, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που εξακολουθούν να προσπαθούν να ελέγξουν τα υπόλοιπα πλούτη από μόνα τους. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκρούσεις δεν εξαντλούνται, αλλά έχουν μεταφερθεί σε μια νέα φάση. Στην ανάπαυλα μεταξύ συγκρούσεων, επιχειρείται η αποκατάσταση του εξοπλισμού και της ανθρώπινης φυλής. Πρέπει να περάσετε όλες τις δοκιμές και να αναλάβετε τον έλεγχο των υπολειμμάτων των πόρων, για να αναβιώσει τον κόσμο.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των ρομπότ. Πρέπει να βελτιωθούν, εξοπλίζοντας τους με νέες ευκαιρίες, αλλιώς ο εχθρός δεν μπορεί να νικήσει. Μια ποικιλία από καθήκοντα θα βοηθήσει στην επίτευξη του κύριου στόχου πιο γρήγορα, επειδή συσσωρεύονται εμπειρία και δεξιότητες.

Τεχνολογία, μάχες και δυνατότητες

Για πιο παραγωγικές αποστολές, ενώστε σε ομάδες. Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν εγγραφή πίσω από το Xatrium - η διαδικασία είναι απλή, αλλά πολύ χρήσιμη, διότι σας επιτρέπει να συνεχίσετε ένα διακοπτόμενο γεγονός από τη στιγμή που θα φύγετε. Εξασφαλίζει επίσης ότι κανείς εκτός από εσάς μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι σας χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης.

You θα γίνει πιλότος ενός όχημα μάχης, το οποίο μπορείτε σταδιακά να βελτιώσετε, να αναβαθμίσετε. Οι ενημερώσεις εμφανίζονται σε κάθε διαδοχικό επίπεδο, αλλά για να φτάσετε σε αυτό, πρέπει να ολοκληρώσετε ακριβώς την εργασία. Για παράδειγμα, καταστρέψτε εχθρικά πλοία και συλλέξτε 100 XP. Σε κάθε επίπεδο, οι αποστολές είναι διαφορετικές και συνεπώς είναι πάντα ενδιαφέρον τι σας περιμένει περαιτέρω.

Μέσα από το οπλοστάσιο της τεχνολογίας για τη δημιουργία διαθέσιμων gamers:

  • Πλατφόρμες: tracked, τροχοφόρα, με τα πόδια
  • Εξοπλισμός για αυτά: λέιζερ, πλάνα-όπλα, σιδηρόδρομοι
  • Κινητήρας αντικατάστασης
  • Αλλαγή χρώματος σε οποιαδήποτε από τις 30 αποχρώσεις που παρουσιάζονται

Κατά το ξεκίνημα του παιδιού σας στην ελευθερία, τον καθοδηγήστε μέσα από τη συγκεκριμένη ζούγκλα, αναζητώντας τον εχθρό. Μερικές φορές σας βρίσκει τον εαυτό σας και τότε δεν θα ξεφύγει από τη μάχη.

Η λειτουργία Multiplayer δεν είναι παρά άμεση επαφή με άλλους παίκτες του Xatrium iPlayer. Συνεργαζόμενοι μαζί, θα φτάσετε πιθανότατα στον στόχο σας, αποκτώντας τα απαραίτητα σημεία και μπόνους για περαιτέρω πρόοδο. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα ενός παιχνιδιού ενός ατόμου, αλλά μόνο μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Σε λειτουργία PvE, είναι αδύνατο να νικήσουμε μερικά τέρατα, να ολοκληρώσουμε αποστολές και, κατά συνέπεια, να περάσουμε σε επίπεδο που σχεδιάζεται μόνο για συλλογική δράση.

Te που ενδιαφέρονται για τις μελλοντικές περιπέτειες, μπορούν να προχωρήσουν στην εγγραφή και ανάπτυξη του εικονικού χώρου.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες