WORLD OF Varships

Εναλλακτικές ονομασίες: WORLD varships

Κόσμος των πολεμικών πλοίων - δωρεάν στρατηγική πελάτη ΜΜΟ shooter στρατιωτικών θεμάτων, το οποίο επιτρέπει στους συμμετέχοντες να τα ταραχώδη γεγονότα των αρχών του εικοστού αιώνα, για να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι μια συνέχεια της διάσημης σειράς από την Wargaming εταιρείας. αριθ. Εδώ έχετε να διαχειριστείτε πολλά πλοία και τώρα και στη συνέχεια να κολλήσει σε συγκρούσεις μεταξύ των ομάδων των παικτών. Μεγάλο επική μάχη εντυπωσιάζοντας ακόμα και έμπειρους χρήστες. Για να επιλέξετε ανάμεσα σε Πρωταθλήματος άξιους αντιπάλους, θα πρέπει να αναπτυχθεί προσεκτικά την τακτική έντεχνα σχεδιάζουν κάθε βήμα. Να θυμάστε ότι σε αυτό το ταραγμένο κόσμο μπορεί να είναι οτιδήποτε και συνοδευτικά επιθέσεις και ξαφνικές ενέδρα και ανοιχτή βίαιες συγκρούσεις. Θα πρέπει να ασκήσει μεγάλο θάρρος και την εφευρετικότητα, καθώς είναι ένας σοφός ηγέτης ενός μεγάλου στόλου των πολεμικών πλοίων. Έλα! Σας περιμένουμε για συναρπαστικά γεγονότα!

Για να παίξετε στον κόσμο των πολεμικών πλοίων Ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

  • operatsionnaya τα Windows 2000 / XP / Vista / 7,
  • protsessor 2. 2 GHz
  • κάρτα επιπέδου 7600GT GeForce ή ATIX1600?
  • οθόνης επέκταση 1024, ύψους 720 pixels?
  • ne λιγότερα από 2 GB μνήμης RAM.

Κόσμος των πολεμικών πλοίων εγγραφής θα σας μεταφέρει σε ένα χώρο θάλασσα. Ωστόσο, αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό σε ένα από τα έργα Wargaming. καθαρό, να δημιουργήσετε εκ νέου αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να πάτε με έναν υπάρχοντα λογαριασμό. Αλλά κατά τα άλλα, θα πρέπει ακόμη να συμπληρώσετε μερικές γραμμές: όνομα του παίκτη, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λάβετε υπόψη ότι οι κανόνες του παιχνιδιού κόσμος των πολεμικών πλοίων Θα πρέπει να συμφωνώ απόλυτα. Δεδομένου ότι έχετε γίνει ένα νόμιμο ένοικο του απίστευτο κόσμο θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τα κύρια στοιχεία της. Η επιλογή των παικτών που προσφέρονται διάφορα πλοία. Διαφέρουν δύναμη πυρός, την ταχύτητα, πανοπλίες και τη δύναμη. Θα είναι προσβάσιμα σε τέτοιες κατηγορίες:

  1. αεροπλανοφόρα - είναι σε θέση να παρέχει απομακρυσμένη υποστήριξη από τον αέρα. Σε αυτό το δύσκολο έργο της βοηθώντας τους πολυάριθμους αεροσκάφη συνδέσεις κατάστρωμα?
  2. kreysery και θωρηκτά - διαφορετική δύναμη και το βάρος. Διαθέτουν ένα άμεσο χτύπημα θανατηφόρα βολέ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φοβούνται ακόμα και τα πιο cool πλοίων?
  3. Καταστροφείς - μικρού μεγέθους, ευκίνητος πλοία που είναι πολύ αποτελεσματική στις επιθέσεις της ομάδας. Ούτε αντίπαλος δεν θα σταθεί αντιπαράθεση μαζί τους, για να μην περατωθεί στο ίδιο εκκλησάκι.

Αλλά δεν νομίζω ότι ο εχθρός μπορεί να ηττηθεί χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε τύπο των πλοίων. Μόνο η συνεργασία με τους συμμάχους είναι το κλειδί για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε, με τη σειρά του, θα πρέπει πάντα να διαχειριστεί σωστά σκλάβος πλοία. Όπως λένε, ένας για όλους και όλοι για έναν! Βοηθήστε την ομάδα σας να πάρει τη νίκη, η εμπειρία είναι μια μεθυστική αίσθηση της επιτυχίας!

Όπως και τα προηγούμενα έργα, το World of Tanks και το World of Πολεμικά αεροπλάνα, πολεμικά πλοία παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν πιστωτικά μόρια, κερδίζουν χρυσό και την εμπειρία. Κάθε χαρακτηρίζεται από το βραβείο επίτευγμα σας. Και αυτό σημαίνει ότι το μέλλον σας είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας! Η πλουσιότερη είστε, τόσο περισσότερο θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά. Μετά τη βελτίωση της ασφάλειας πλοίων είναι ακριβό, και η αγορά πρόσθετων μονάδων χύνεται πάντα πολλά χρήματα.

World of Πολεμικά πλοία για να παίξει θα είστε σε διαφορετικούς χάρτες μάχης. Το έδαφος του παιχνιδιού εκτείνεται από τις ακτές της Βόρειας Ευρώπης στα αρχιπελάγη του Ειρηνικού Ωκεανού. Πιστέψτε με, θα είναι, όπου carousing! Το highlight του παιχνιδιού, εάν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται σε διαφορετικές αποδόσεις, και αν ο ήλιος λάμπει στον ορίζοντα - έτσι αυτό είναι ένας άλλος λόγος για να απολαύσετε τη ζωή! Κόσμο των πολεμικών πλοίων ενθουσιάσει τους χρήστες δυναμική των γεγονότων, όμορφη ρεαλιστικά γραφικά, ευκολία διαχείρισης, τη δυνατότητα να επιλέξετε το καταλληλότερο στυλ του παιχνιδιού. Δείτε και μόνοι σας τα οφέλη από αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι! Ας gameplay θα σας δώσει πολλές ευχάριστες συγκινήσεις!

 

Παίξτε επίσης