WORLD OF Varships

Εναλλακτικές ονομασίες: WORLD OF varships, Παγκόσμια πολεμικά πλοία

Vorld του-Varships.

Besplatny στρατηγική πελάτη ΜΜΟ shooter στρατιωτικών θεμάτων, το οποίο επιτρέπει στους συμμετέχοντες να τα ταραχώδη γεγονότα των αρχών του εικοστού αιώνα, για να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι. αριθ. Να θυμάστε ότι σε αυτό το ταραγμένο κόσμο μπορεί να είναι οτιδήποτε και συνοδευτικά επιθέσεις και ξαφνικές ενέδρα και ανοιχτή βίαιες συγκρούσεις. Θα πρέπει να ασκήσει μεγάλο θάρρος και την εφευρετικότητα, καθώς είναι ένας σοφός ηγέτης ενός μεγάλου στόλου των πολεμικών πλοίων. Έλα! 2 GHz

 • videokarta επίπεδο GeForce 7600GTili ATIX1600?
 • Οθόνη
 • rasshirenie 1024, ύψους 720 pixels?
 • ne λιγότερα από 2 GB μνήμης RAM.
 • World εγγραφής Πολεμικά πλοία θα σας μεταφέρει σε ένα χώρο θάλασσα. Μπορείτε να πάτε με έναν υπάρχοντα λογαριασμό. Αλλά κατά τα άλλα, θα πρέπει ακόμη να συμπληρώσετε μερικές γραμμές: όνομα του παίκτη, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λάβετε υπόψη ότι οι κανόνες του παιχνιδιού κόσμος των πολεμικών πλοίων Θα πρέπει να συμφωνώ απόλυτα. Δεδομένου ότι έχετε γίνει ένα νόμιμο ένοικο του απίστευτο κόσμο θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τα κύρια στοιχεία της. Η επιλογή των παικτών που προσφέρονται διάφορα πλοία. Διαφέρουν δύναμη πυρός, την ταχύτητα, πανοπλίες και τη δύναμη. Θα είναι προσβάσιμα σε τέτοιες κατηγορίες:

  1. avianostsy - έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν απομακρυσμένη υποστήριξη από τον αέρα. Σε αυτό το δύσκολο έργο της βοηθώντας τους πολυάριθμους αεροσκάφη συνδέσεις κατάστρωμα?
  2. kreysery και θωρηκτά - διαφορετική δύναμη και το βάρος. Διαθέτουν ένα άμεσο χτύπημα θανατηφόρα βολέ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φοβούνται ακόμα και τα πιο cool πλοίων?
  3. esmintsy - μικρού μεγέθους, ευκίνητος πλοία που είναι πολύ αποτελεσματική στις επιθέσεις της ομάδας. Ούτε αντίπαλος δεν θα σταθεί αντιπαράθεση μαζί τους, δεν φορούν κάτω την ίδια στιγμή στο παρεκκλήσι.

  No Δεν νομίζω ότι ο εχθρός μπορεί να ηττηθεί χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε τύπο των πλοίων. Μόνο η συνεργασία με τους συμμάχους είναι το κλειδί για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Kak σε προηγούμενα σχέδια, το World of Tanks και το World of Πολεμικά αεροπλάνα, πολεμικά πλοία παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν πιστωτικά μόρια, κερδίζουν χρυσό και την εμπειρία. Κάθε χαρακτηρίζεται από το βραβείο επίτευγμα σας. Και αυτό σημαίνει ότι το μέλλον σας είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας! Η πλουσιότερη είστε, τόσο περισσότερο θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά. Μετά τη βελτίωση της ασφάλειας πλοίων είναι ακριβό, και η αγορά πρόσθετων μονάδων χύνεται πάντα πολλά χρήματα.

  World της Πολεμικά πλοία για να παίξει θα είστε σε διαφορετικούς χάρτες μάχης. Το αποκορύφωμα είναι το gameplay και τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Κόσμο των πολεμικών πλοίων ενθουσιάσει τους χρήστες δυναμική των γεγονότων, όμορφη ρεαλιστικά γραφικά, ευκολία διαχείρισης, τη δυνατότητα να επιλέξετε το καταλληλότερο στυλ του παιχνιδιού.

   

  Παίξτε επίσης