Παγκόσμιος Πόλεμος

Εναλλακτικές ονομασίες: WoWS Blitz, Κρουαζιέρες Μπιλιάρδου

Game World of Warships Το Blitz είναι ένα πολυαναμενόμενο έργο.

Για άλλη μια φορά, η εταιρεία Wargaming Group διακρίθηκε από το γεγονός ότι ευχαρίστησε τους οπαδούς των θαλάσσιων μάχες με ένα παιχνίδι που ονομάζεται World of Warships Blitz. Εάν παίζετε την έκδοση του υπολογιστή, θα εκπλαγείτε ευχάριστα πόσο επιδέξια οι συγγραφείς προσέγγισαν την προσαρμογή του στο Android.

Sudy από τον τρόπο που το έργο αποκτά γρήγορα δημοτικότητα, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι σύντομα θα πάρει ένα από τα πρώτα μέρη στην αξιολόγηση των λατρευτικών παιχνιδιών. Για να κατεβάσετε το World of Warships Blitz, δεν χρειάζεστε τίποτα το ιδιαίτερο και θα αντιμετωπίσει το μοντέλο του τηλεφώνου με την έκδοση λειτουργικού συστήματος από 4. 4 και άνω, καθώς και με ελεύθερη θέση κάτω από την εγκατάσταση 59 Μ.

Υπάρχει ακόμη η ευκαιρία να κατεβάσετε τον World of Warships Blitz στον υπολογιστή, ώστε να μην μείνει κανείς έξω.

Υπηρεσίες διαχείρισης.

Αν συγκρίνετε εκδόσεις για κινητά και υπολογιστές, οι πρώτοι χάρτες της περιοχής μειώνονται σημαντικά για λόγους ευκολίας, επειδή θα πρέπει να παίξετε σε μια μικρή οθόνη. Ο τρόπος ελέγχου στην οθόνη αφής διαφέρει στις διάφορες γωνίες της, υπάρχουν ειδικά κουμπιά. Στο κάτω αριστερό μέρος βρίσκεται η πλοήγηση. Κάνοντας κλικ σε ένα από τα βέλη, ρυθμίζετε το μάθημα προς τα δεξιά / αριστερά ή προς τα πίσω / προς τα εμπρός. Κάντε κλικ στο βέλος μία φορά και το πλοίο θα επιπλεύσει. Εάν πιέσετε ξανά, επιταχύνει. Αυτό που είναι βολικό είναι ότι δεν χρειάζεται να σταθεροποιηθούν με μια συνεχή ώθηση. Αρκεί να δώσετε εντολή και μπορείτε να κάνετε και άλλους χειρισμούς.

Στην κάτω δεξιά γωνία του σταυρού, η εντολή για λήψη είναι ενδεικτική και τα κιάλια είναι μια προσέγγιση. Στη μέση των εικονιδίων εργαλείων και την επισκευή. Η επάνω δεξιά γωνία καταλαμβάνεται από την εικόνα με την αλλαγή όπλων, στον αριστερό χάρτη του εδάφους, και στη μέση βλέπουμε την κλίμακα της πορείας των μάχες. Δεδομένου ότι όλα αυτά έχουν μικρές διαστάσεις, διαύγεια και διαισθητική κατανόηση, για ένα τέτοιο παιχνίδι μεγάλης κλίμακας αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Παίξτε παιχνίδι.

Επιπλέον, το παιχνίδι World of Warships Blitz προσφέρει:

Όπως και στην έκδοση του υπολογιστή, το World of Warships Blitz το παιχνίδι στην έκδοση για κινητά προσφέρει λειτουργίες PvP και PvE.

  • Μεγάλη επιλογή από 90 πλοία που ανήκουν σε διαφορετικές χώρες
  • Ανθρωποι που αγωνίζονται στα ύδατα της Αρκτικής, του Ατλαντικού και του Ειρηνικού
  • Διαφορα όπλων
  • Συνεχής άντληση πλοίων Περισσότεροι από έναν τρόπους μάχης: μονό, ομάδα, εταιρική, rank
  • Αμφάνιση για επιτεύγματα και νίκες
Έχει ήδη αναφερθεί ότι η επιλογή των χαρτών είναι τεράστια, αλλά έχουν μειωθεί κατά περίπου το ένα τρίτο, ώστε να μην χρειαστεί να περνούν υπερβολικά τα ερημικά εκτάρια της επιφάνειας του νερού στο δρόμο προς τον κύριο τόπο των εκδηλώσεων. Επίσης, εάν παίζετε PvP, οι παίκτες μπορούν να ομαδοποιηθούν σε ομάδες με 7 συμμετέχοντες. Στα υπόλοιπα, όλα είναι ανάλογα με την αγορά πλοίων, την άντληση τους, τη συμμετοχή σε αποστολές, αποστολές και άλλες εκδηλώσεις. Για αυτό, φυσικά, παρέχει πολύτιμα βραβεία και επιδόματα. Εκτός από τα βραβεία συμμετοχής σε αγώνες, η WoWS Blitz παρείχε και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, εάν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επισκεφθήκατε το παιχνίδι καθημερινά, αποκτήστε ένα premium λογαριασμό για τρεις ημέρες.

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών δράσης θα είναι ενδιαφέρον να γνωρίσετε αυτό το έργο, ειδικά αν είναι εξοικειωμένοι με άλλα έργα του κατασκευαστή (δεξαμενές και αεροπλάνα). Παράλληλα προσελκύει όσους επανειλημμένα έχουν εισέλθει σε πολεμικά πλοία σε μεγάλες οθόνες υπολογιστών. Είναι ευκολότερο για αυτούς να καθορίσουν το σύνολο των πλοίων για τον στόλο τους (καταστροφείς, κρουαζιερόπλοια, θωρηκτά) και τον τρόπο αντλήσεώς τους. Οι αρχάριοι θα ανακαλύψουν ένα τεράστιο πεδίο έρευνας για να καθορίσουν τις ιδιότητες κάθε πλοίου στη μάχη.

Το οποίο κατάφερε να δοκιμάσει το παιχνίδι, δίνει μια μοναδική θετική αξιολόγηση. Επίσης, υπέρ της είναι το γεγονός της συνεχούς απελευθέρωσης των ενημερώσεων και της ενεργού διόρθωσης πιθανών σφαλμάτων από τους προγραμματιστές.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες