World Of Steel: Δεξαμενή Δύναμης

Εναλλακτικές ονομασίες: WoS, Κόσμος Χάλυβα

Game World Of Steel: Η νίκη του Tank Force θα είναι δική σας.

Στο φόντο πολλών παιχνιδιών για τα δεξαμενές World Of Steel: Η δεξαμενή δεξαμενών είναι κατώτερος με μερικούς τρόπους, αλλά υπάρχει και η όρεξή της. Εκπροσωπεί το στούντιο της BraveTale, αποφάσισε επίσης να λάβει μέρος στον γενικό ενθουσιασμό για τους μαχητές. Ίσως να είστε ήδη εξοικειωμένοι με την εργασία της στα πολεμικά πλοία. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κατεβάσετε το World Of Steel: Tank Force και να αξιολογήσετε τις δυνατότητές του. Περιμένετε κάτι ασυνήθιστο από το έργο δεν είναι απαραίτητο. Αυστηρά μιλώντας, αυτό που είναι απίστευτο και ξεχωριστό μπορεί να φανεί στο επόμενο παιχνίδι δράσης για τις δεξαμενές; Εάν δεν φτερά, τότε αυτό είναι το κλασικό του είδους, όπου οι παίκτες κυριαρχήσουν στο έδαφος, περιοδικά μάχονται με τους εχθρούς, κερδίζουν χρήματα σε αυτό το νόμισμα του παιχνιδιού και το ξοδεύουν στον εξοπλισμό άντλησης.

Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, τότε το παιχνίδι ζυγίζει 77 M, η έκδοση για ένα κινητό τηλέφωνο απαιτεί έκδοση Android τουλάχιστον 2. 3, αλλά στην πραγματικότητα από 4. 1, λαμβάνοντας υπόψη τις περιοδικές ενημερώσεις. Αν και, για λόγους δικαιοσύνης, πρέπει να πω, δεν πηγαίνουν τόσο συχνά. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν το World Of Steel: Tank Force στον υπολογιστή και να απολαύσουν ό, τι συμβαίνει στη μεγάλη οθόνη.

Επιδοτήσεις και διέλευση.

Το κύριο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το έργο από αναλογικά είναι η έλλειψη ενός ομαδικού παιχνιδιού. Δηλαδή, μπορείτε να πολεμήσετε μόνο με έναν αντίπαλο υπολογιστών, honing χρόνο και μετά την τακτική φορά και τη συμπεριφορά σε διαφορετικές καταστάσεις. Ακόμα κι έτσι, το παιχνίδι World Of Steel: Δεξαμενή Force παραμένει ενδιαφέρουσα με αυτά τα στοιχεία:

  • Πολύ ακριβό δώρο με ένα ελάχιστο σύνολο χαρακτηριστικών
  • Δεν έχει την αρχική ιστορία
  • Δυσκολίες με την ελεύθερη αναβάθμιση των δεξαμενών
  • Υψηλές απαιτήσεις για σύνδεση στο Internet και τη συσκευή για εγκατάσταση

  Kak έχει ήδη αναφερθεί, το πρόγραμμα εδώ είναι πραγματικά εξαιρετικό, ορατή ακόμα και έντονο φως ηλιαχτίδες για τα οχήματα μάχης σώμα και αρκετά ρεαλιστικό καπνό μετά τον πυροβολισμό.

 • Good graphics
 • Εξαιρετική επιλογή εξοπλισμού
 • Διαθετημένες κάρτες
 • Δυναμικές μάχες
 • Ability για την αντλία μηχανημάτων
 • Easy control

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή και τα μέρη δεν είναι πολύ ελκυστικά:

Αλλά για όλα όσα πρέπει να πληρώσετε, και στην περίπτωση αυτή, τις τεχνικές δυνατότητες της συσκευής σας. Μια άλλη επιλογή πληρωμής είναι τα πραγματικά χρήματα για βελτιωμένα όπλα και δεξαμενές, πρόσθετα μπόνους και άλλες δωρεές. Οι τιμές ξεκινούν από 54,99 UAH. , φτάνοντας τα 5.249,99 UAH. Εάν θέλετε να πετύχετε τα πάντα μόνοι σας, καλά, αυτό είναι αξιέπαινο. Σε αυτή την περίπτωση, να είστε υπομονετικοί, επειδή θα πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα για νέα όπλα, πανοπλίες, εξαρτήματα για τον κινητήρα και ούτω καθεξής. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, οι παίκτες ανεβαίνουν στα επίπεδα και αυτό ανοίγει νέες ευκαιρίες.

Όπως και στα παρόμοια παιχνίδια, το παιχνίδι World Of Steel: Tank Force παρέχει μια ανταμοιβή για την επιτυχία στη μάχη, πληρώντας με κέρματα. Αλλά για την αναβάθμιση, θα πρέπει να συμμετάσχουν όχι σε ένα, ούτε και σε τρεις μάχες. Οι βελτιώσεις είναι αρκετά ακριβές και, για να επιτευχθεί ένα περισσότερο ή λιγότερο υψηλό επίπεδο, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην πεθάνουμε στην επόμενη μάχη. Να ενεργεί στις τοποθεσίες με διαφορετικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά της ζώνης των δασών, τα χιονισμένα βουνά, τις ερήμους και άλλα. Η αλλαγή του τοπίου είναι γρήγορη, οπότε δεν θα είναι δυνατόν να θαυμάσετε τις ομορφιές στο πλοίο. Αυτό που συμβαίνει στο πεδίο είναι πολύ σημαντικότερο, επειδή οι δεξαμενές έχουν σχεδόν μύτη στη μύτη και η κλίμακα πάνω τους δείχνει πόση ζωή έχει παραμείνει σε αυτά.

K μια λέξη, στο παιχνίδι υπάρχει ένα σημαντικό και η δυνατότητα να επιλέξει μια δεξαμενή που θα ταιριάζει απόλυτα στις συνθήκες του εδάφους. Για να βελτιώσετε τα βασικά χαρακτηριστικά του, χρησιμοποιήστε καμουφλάζ και αυτό θα επιτρέψει στο αυτοκίνητο να συγχωνευθεί με το τοπίο.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες