Λέξεις με φίλους 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Παιχνίδι λέξεων

λέξεις με φίλους 2 - παιχνίδι για πραγματικούς μελετητές

Το παιχνίδι Words With Friends 2 είναι το επόμενο μέρος του διάσημου παιχνιδιού από το λιγότερο διάσημο στούντιο Zynga. Συνδέστε τους φίλους σας στο παιχνίδι και συμμετάσχετε σε λεκτικές μάχες, ελέγξτε ποιος ξέρει περισσότερες λέξεις και τις χρησιμοποιεί με επιτυχία στο γήπεδο. Θυμηθείτε, το πεδίο είναι περιορισμένο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δικούς σας σκοπούς, εμποδίζοντας τον αντίπαλο να εισάγει πιο χρήσιμες λέξεις.

Ξεκινήστε

Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι για πρώτη φορά, επιλέξτε τη μέθοδο σύνδεσης χρησιμοποιώντας e-mail ή facebook. Στη συνέχεια, θα σας δείξουν έναν σύντομο οδηγό σε τρεις διαφάνειες για το πώς να παίξετε:

 • Σύρετε πλακίδια με γράμματα με το δάχτυλό σας σε έναν πίνακα παιχνιδιών μεγέθους 11 έως 11
 • λέξεις ορθογραφίας στον πίνακα παιχνιδιών μόνο κάθετα ή μόνο οριζόντια
 • Κάνοντας κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής, επιβεβαιώνετε ότι η κίνηση σας έχει ολοκληρωθεί και ότι ο αντίπαλος μπορεί να περπατήσει

Προσπαθήστε να παίξετε το πρώτο σας παιχνίδι σε σόλο λειτουργία, δηλαδή θα παίξετε με τον υπολογιστή. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το Solo Challenge στο απλούστερο επίπεδο δυσκολίας. Στο κάτω μέρος της οθόνης βλέπετε τα γράμματα που είναι διαθέσιμα για αυτήν την κίνηση, τα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε σε μια λέξη. Κάθε γράμμα έχει έναν αριθμό που δείχνει τον αριθμό των σημείων που λαμβάνονται σε περίπτωση χρήσης του. Μόλις συλλέξετε μια λέξη, οι αριθμοί συνοψίζονται και βλέπετε τον συνολικό αριθμό πόντων που λαμβάνετε για μια συγκεκριμένη λέξη. Ποιος θα κερδίσει περισσότερους πόντους ανά παιχνίδι, κέρδισε. Δεν έχετε χρόνο να μετακινηθείτε εδώ, μπορείτε να σκεφτείτε όσο θέλετε και να επιλέξετε την καλύτερη παραλλαγή λέξεων από την αντίπαλη, οπότε μην βιαστείτε. Μετακινώντας πλακίδια με γράμματα στο ταμπλό, δώστε προσοχή στα χρωματιστά τετράγωνα με γράμματα, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερους πόντους:

 • μπλε τετράγωνο με DL (διπλό πλακίδιο) - πολλαπλασιάζει επί δύο την τιμή του γράμματος που βρίσκεται σε αυτό.
 • πράσινο τετράγωνο με TL (τριπλά πλακίδια) - πολλαπλασιάζει επί τρία την τιμή του γράμματος που βρίσκεται σε αυτό.
 • κόκκινο τετράγωνο με DW (διπλή λέξη) - πολλαπλασιάζεται με δύο την τιμή της λέξης,
 • πορτοκαλί τετράγωνο με TW (τριπλή λέξη) - πολλαπλασιάζεται επί τρία την τιμή της λέξης.

Προσπαθήστε να συνδυάσετε πολλά μπόνους κάθε φορά για να αυξήσετε τους πόντους σας και να κερδίσετε. Ο αντίπαλός σας περπατάει πρώτα, μετά εσείς. Συνολικά, 5 κινήσεις μπορούν να γίνουν ανά παιχνίδι, δηλαδή, σε κάθε πλευρά δεν μπορούν να υπάρχουν περισσότερες από 5 λέξεις στον πίνακα του παιχνιδιού. Δεδομένου ότι πηγαίνετε δεύτερος, έχετε ένα πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου σας, γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσους πόντους πρέπει να κερδίσετε για να κερδίσετε. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε το παιχνίδι νωρίτερα από το πρόγραμμα.

Τι λέξεις απαγορεύονται στο παιχνίδι:

 1. συντομογραφίες
 2. λέξεις που αποτελούνται μόνο από κεφαλαία γράμματα
 3. προθετικά και επιθήματα που διαχωρίζονται από την κύρια λέξη
 4. λέξεις με παύλα ή απόστροφο
 5. καταχρηστικές και φυλετικές εκφράσεις

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού

Σε Words With Friends 2, δεν αρκεί να γνωρίζουμε πολλές λέξεις. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ενεργά τα γράμματα που έρχονται στη σειρά σας. Όχι πάντα μια μεγαλύτερη λέξη θα σας δώσει περισσότερα σημεία. Κάθε γράμμα έχει τη δική του πολυπλοκότητα χρήσης και συνήθως οι αριθμοί τους είναι αυτό που εμφανίζω. Για παράδειγμα, το γράμμα "Q" θα σας φέρει έως και 4 πόντους και αν το βάλετε σε μπλε τετράγωνο ή πράσινο, αυξήστε σημαντικά τους πόντους σας και είναι πιο πιθανό να κερδίσετε τον γύρο. Δηλαδή, μια λέξη με 3-4 γράμματα μπορεί να δώσει συνολικά έως και 20 βαθμούς, ενώ μια λέξη 7-8 μπορεί να είναι μισή. Παρακολουθήστε προσεκτικά το ταμπλό και τι κάνει ο αντίπαλός σας.

λέξεις με φίλους 2 Πραγματοποιήστε λήψη στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε να παίζετε με φίλους. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τον εξομοιωτή Android Bluestacks και μόνο μετά να εγκαταστήσετε το παιχνίδι σε αυτό.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες