Vinterfrost Κληρονομιάς της Βόρειας

Εναλλακτικές ονομασίες:

Παιχνίδι Vinterfrost Κληρονομιάς της Βόρειας: Πόλεμος με τους νεκρούς.

Igra Vinterfrost Κληρονομιάς της Βόρειας προσκαλεί τους νέους παίκτες στον κόσμο της φαντασίας, όπου προσφέρονται το ρόλο του ήρωα, που προορίζονται για την προστασία του βασιλείου από αντάρτες νεκρούς.

Mnogo χρόνια πριν εννέα clans Dare αποφάσισε να ξεχάσει το παρελθόν παράπονα, να συλλέξουν μεταξύ των διαφόρων τύπων των ανθρώπων, ένας εκπρόσωπος, και να τα συνδυάσουν σε μια αποστολή. Τα ξωτικά, άνθρωποι, νάνοι, γίγαντες και ορκ έπρεπε να πάρει στις απομακρυσμένες γωνιές της ηπείρου προς τα βόρεια, εκεί για να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό, και να φέρει στην πόλη.

εξοπλισμού και εκπαίδευσης

Na πήρε πολλούς πόρους, αλλά οι προσπάθειες ήταν μάταιες εκστρατεία χάθηκαν στο σκληρό κλίμα. Με την πάροδο των ετών, και όχι να περιμένει για ειδήσεις, έγινε σαφές ότι δεν θα είναι πλέον. Αλλά αυτό ζητηθεί μόνο κυβερνώντες να συλλέξει τη νέα ομάδα. Δυστυχώς, υπέστησαν την ίδια μοίρα με αυτούς που τους ακολούθησαν.

πάροδο του χρόνου, όλοι όσοι πήγαν έξω και σκότωσε, οι νεκροί έρχονται πίσω για να εκδικηθεί το πείσμα των απογόνων τους. Αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι Vinterfrost Κληρονομιάς της Βόρειας, γίνεστε μέλος μιας από τις παλιές οικογένειες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν τους αντάρτες νεκροί σε σχέση.

Vas με τον αδελφό του, σώζει τον πατέρα του, αλλά έχει να θυσιάσει τη ζωή του, ώστε να μπορεί να πάει σε μια επικίνδυνη περιπέτεια, και να προσπαθήσουμε να βρούμε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.

είναι η πρώτη σας επιλογή.

Vy έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για σας Vinterfrost Κληρονομιάς της Βόρειας εγγραφή ή σύνδεση μέσω των κοινωνικών δικτύων. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία του χαρακτήρα. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στα χαρακτηριστικά του κάθε επαγγέλματος, και σημειώστε ότι η εμφάνιση και κάποιες δεξιότητες εξαρτώνται από την ύπαρξη αρσενικό ή θηλυκό.

  • Rogue ευκίνητος και γρήγορος, αλλά αποφεύγουν τις επιθέσεις του εχθρού. Αυτό είναι ένας αποτελεσματικός μαχητής κατά του ενιαίου στόχους, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με την ομάδα.
  • Πολεμιστής τυπικό δοχείο με άφθονο ζωτικότητα. Προικισμένο με τη δύναμη που είναι ιδανικό για τις επιθέσεις σώμα με σώμα.
  • Δεν
  • Mag διαφέρουν καλή υγεία, και δεν είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε ενιαίο ισχυρό κακοποιών, αλλά η ομάδα δεν είναι πολύ ισχυρές αντιπάλους επηρεάζει την κίνηση του μικρού δακτύλου. Κατά τη διάρκεια της άντλησης, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να είναι ένα γιατρό ή που προκαλεί βλάβη.
  • Shaman είναι ένα καλό αμυντικό, τόσο καλό όσο ο μάγος έχει ξόρκια.

Ήρθε η ώρα να δράσουμε.

V Vinterfrost Κληρονομιάς της Βόρειας παίξει ωραίο για πολλούς λόγους, αλλά το πρώτο πράγμα που πιάνει το μάτι είναι πολύ φωτεινό, παρακαλώντας το διάγραμμα οφθαλμού. Η ανάπτυξη είναι ομαλή, και τα αρχικά επίπεδα δεν είναι ιδιαίτερα στράγγισμα ισχυρούς αντιπάλους. Η δύναμή σας θα είναι αρκετό για να ασχοληθεί με τα πλήθη των νεκρών.

Αργότερα θα αρχίσουν να βρει τη δύναμη και την εμπειρία, να γίνει ισχυρότερη, και θα είστε έτοιμοι για σοβαρές συγκρούσεις. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα:

  • Primenyat αρχή της βήμα προς βήμα deystviy
  • Nanimat pomoschnikov
  • Dratsya με monstrami
  • Srazhatsya με geymerami
  • Uchastvovat στο συναρπαστικό rezhimah

Naraschivat να ζήσετε συμμετέχοντας σε αποστολές, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαλογισμό, αφήνοντας τον ήρωα σε αυτή την κατάσταση μέχρι να πάει μακριά. Αλλά έρχονται πίσω, θα το βρείτε φρέσκο ​​και πιο ισχυρό.

Vash χαρακτήρα προικισμένο δεκατρία ταλέντα, και κατά τη διάρκεια της μάχης, να αποφασίσετε ποια είναι πιο κατάλληλη εδώ. Αλλά έξι από τους συντρόφους ομάδα σας θα χρησιμοποιήσει αυτόματα το δώρο, που είναι προικισμένη με, έτσι θεωρούν αυτό κατά την τοποθέτηση της εταιρείας στο πεδίο της μάχης.

V iPlayer Vinterfrost Κληρονομιάς της Βόρειας καιρό παραμένουν ένας μοναχικός πολεμιστής δεν θα λειτουργήσει αν θέλετε να νικήσει το κύριο αφεντικό. Έτσι ενωθούν σε φατρίες, την καταπολέμηση στην αρένα, να πάρει κορυφαίες διακρίσεις.

 

Παίξτε επίσης