Πόλεμος Thunder

Εναλλακτικές ονομασίες: Πόλεμος Thunder

The παιχνίδι War Thunder πλήρη βύθιση κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

The παιχνίδι War Thunder βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με τη χρήση διαφόρων στρατιωτικό εξοπλισμό της εποχής εκείνης. Η πιο ανεπτυγμένη αεροπορίας στο παιχνίδι, όχι πολύ καιρό πριν, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα συνδέθηκαν με το έργο, το ναυτικό σήμερα είναι οι προοπτικές ανάπτυξης για το παιχνίδι.

Developers πλησίασε πολύ σοβαρά το ιστορικό μέρος του έργου, το παιχνίδι Var Thunder αναδημιουργεί πλήρως τα πραγματικά γεγονότα των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Ο χρήστης, αφού ενταχθεί σε αυτό το έργο, παίρνει σε μια άλλη εποχή και μπορούν να μελετήσουν την ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ανεξάρτητα συμμετέχουν στα γεγονότα της εποχής. Το ιστορικό στοιχείο δεν είναι το μόνο πράγμα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αλήθεια, τους προγραμματιστές κατά τη δημιουργία αεροπλάνα και δεξαμενές μελέτησαν τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου, όλες οι μονάδες του στρατιωτικού εξοπλισμού συμπίπτουν με τα πρωτότυπα εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η φυσική του ίδιου του παιχνιδιού, όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα όσο το δυνατόν, η δεξαμενή μπορεί να σπαράσσεται από κάμπιες ή ζημιές από τη λειτουργία μετά από μια δύσκολη χτύπημα στο λάκκο. Η προσθήκη επιπλέον τεχνολογία για το έργο, οι προγραμματιστές έφεραν το έργο τους σε ένα νέο παγκόσμιο επίπεδο.

Thinness παιχνίδι Πολέμου Thunder. Εγκατάσταση στον υπολογιστή δεν είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα, ο παίκτης θα ξεκινήσει το ταξίδι του στο χρόνο σε απευθείας σύνδεση. Για να κατεβάσετε Var Thunder απαιτεί τουλάχιστον 1. 5 gigabytes μνήμης RAM και 3 στο σκληρό δίσκο. Μετά την εγκατάσταση του πελάτη, απαιτείται εγγραφή και ο παίκτης λαμβάνει τις απαραίτητες βασικές πόρους.

Participate στις μάχες και στους τέσσερις τρόπους μάχης, τα οποία χωρίζονται με τη σειρά τους στην πολυπλοκότητα. Οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν να μάθουν τη λειτουργία arcade, στην οποία υπάρχει ένας βοηθός, θα δώσει εντολή στις περιπλοκές της διαχείρισης και τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου της τεχνολογίας.

Combat ενέργειες είναι διαφορετικές, μπορούν να συμμετέχουν τόσο ως ομάδα και ανεξάρτητα:

  • Missions για τους παίκτες ένα ή co-op - εδώ θα πρέπει να εκτελέσετε διάφορες ειδικές εργασίες ή να συμμετάσχουν στις μάχες εναντίον των εχθρών του υπολογιστή?
  • Sessional μάχες της ομάδας - που παρακολούθησαν από πραγματικούς παίκτες. Κάθε ομάδα έχει 16 χρήστες, που βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους.

The παιχνίδι είναι πολύχρωμο, με εξαιρετικά γραφικά και τον ήχο του περιεχομένου, το σχέδιο αυτό μπορεί δικαίως να ονομαστεί το μοναδικό στο είδος του.

 

Παίξτε επίσης