Θαλάσσια μάχη: Παγκόσμιος πόλεμος

Εναλλακτικές ονομασίες:

Αν ψάχνετε για μια δράση που δεν απογοητεύει, αγαπούν την ιστορία και τα πλοία, δώστε προσοχή στο παιχνίδι Θάλασσα Μάχη: Παγκόσμιος Πόλεμος. Εγκαθιστώντας το στο κινητό σας τηλέφωνο, θα μπορείτε να πάτε στην πρώτη γραμμή σε οποιαδήποτε κατάσταση, ακόμα και αν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet. Εκτός αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες εξουσίες, χρήσιμα στοιχεία και ευκαιρίες. Στην περίπτωση αυτή, οι αγορές ξεκινούν από 1 δολάριο, φθάνοντας το μέγιστο των 100 δολαρίων.

Poskolku προτού να αναπτύξετε πολέμους σε πλήρη κλίμακα, πολλοί ενδιαφέρονται για το πόσο ισχυρό και ευρύχωρο πρέπει να είναι το τηλέφωνο ή το tablet. Το Android σας πρέπει να είναι έκδοση 2. Όπως μπορείτε να δείτε, όλες οι απαιτήσεις είναι αρκετά μέτριες, αλλά ταυτόχρονα η εικόνα, το μενού και τι συμβαίνει στην οθόνη σε υψηλό επίπεδο.

Σχετικά με το οικόπεδο και τα χαρακτηριστικά. Εδώ είναι τα πραγματικά πλοία διαφόρων κρατών, ανάμεσα στα οποία είναι το θωρηκτό"Αριζόνα"του αμερικανικού στρατού, ο καταστροφέας"μπουλντόγκ"του στόλου της βασιλικής μεγαλοπρέπειάς του Βρετανία, και άλλοι.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

  • Τρισδιάστατη γραφικά υψηλής ποιότητας
  • Έργα σε iPad και iPod touch, iPhone, σε iOS με έκδοση 6 ή παραπάνω. 0
  • Διανεμήθηκε δωρεάν
  • Integame αγορές παρέχονται
  • Επιλογή 7 πλοίων
  • 10 επεισόδια παιχνιδιών
  • 50 επίπεδα διέλευσης
  • Επιλογή τύπου ελέγχου
  • Αποστροφή αγώνα οπλοστασίου

Μην τερματισμού μάχες. Συγκεντρώστε το στόλο σας πολεμικών πλοίων, ενισχύστε τις πανοπλίες και τους κινητήρες τους, εγκαταστήστε ισχυρά όπλα και ακριβή ραντάρ και μην ξεχάσετε να αναπτύξετε μια στρατηγική. Πραγματοποιώντας την επόμενη αποστολή, εξοπλίστε το σκάφος του κάθε πλοίου με όπλα που αντιστοιχούν στον επιδιωκόμενο εχθρό. Αναμονή για αεροπορική επίθεση, είναι πιο χρήσιμο να εγκαταστήσετε ισχυρά πυροβόλα όπλα. Όταν μια γρήγορη μεταφορά σε άλλο τόπο προορισμού προορίζεται, για να αυξηθεί η ταχύτητα, αξίζει τον κόπο να ελαφρύνει το πλοίο, αφαιρώντας βαρύ πανοπλία και λαμβάνοντας μόνο τα πιο απαραίτητα όπλα. Για να κερδίσουμε, χρειαζόμαστε πόρους, χρήματα και εμπειρία. Είναι ευκολότερο να κερδίσετε, να προσέξετε επαρκή αριθμό τορπιλών στο πλοίο, αξιόπιστη επικοινωνία με την αεροπορική βάση και αξιόπιστους συμμάχους. Έχει μια μεγάλη ποικιλία οπλοστασίων και, όσον αφορά τις ενεργές μάχες, έχει έναν αρκετά απλό και διαισθητικό έλεγχο.

 

Παίξτε επίσης