Var2149

Εναλλακτικές ονομασίες: Var2149

Παιχνίδι War2149: Νέα Οδύσσεια του Διαστήματος.

Οι φίλοι των εξομοιωτών χώρο τυχεροί και πάλι - παιχνίδι φυλλομετρητή War2149 έκπληξη νέα χαρακτηριστικά εξοικειωμένοι είδος. Έπαινος αντάξια του ελέγχου - εύκολο στη χρήση, ακριβές, απλό. Κάθε ομάδα είναι άμεσα διαθέσιμα, και ακόμα πρέπει να προσπαθήσουμε να χαθείτε στο μενού ευρύ. Οι παίκτες φέρει επίσης την ταχύτητα των γεγονότων - τα πάντα είναι χτισμένο σε ένα υψηλής ταχύτητας ανάπτυξης σε όλες τις κατευθύνσεις.

ιδέα για το πώς να παίξει War2149, κατανοητά και διαθέσιμα - ξεκινώντας από τη μία πλανήτη, να χτίσουν ένα προσωπικό χώρο αυτοκρατορία, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία και τεχνολογίες. Και όσο μεγαλύτερη είναι η επίτευξη, η μεγαλύτερη επιτυχία σας στον ανεπτυγμένο περίπτωση.

 

 

κάνει το σωστό πράγμα.

Εικονική κόσμο MMORPG παιχνίδι είναι ανοικτό σε εκατομμύρια παίκτες, και όλοι το όνειρο του να γίνει το καλύτερο. Αλλά η ομορφιά αυτών των προϊόντων είναι ότι ο καθένας θα είναι σε θέση να οικοδομήσει το δικό σας σύμπαν, που διέρχεται από την ανάπτυξη και την κατάκτηση, αλλά εντελώς άλλο πράγμα που πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή –, ενσταλάξει φόβο και σεβασμό για τους γείτονες.

Vstuplenie συμμαχίες θα βοηθήσει να επιβιώσουν σε έναν νέο κόσμο για εσάς – είναι μια στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη, το αμοιβαίο όφελος και την απασχόληση. Αίσθημα φιλικό ώμο κοντά, πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν ένα στόλο, να εξερευνήσουν την περιοχή, για να κερδίσει την εξουσία στις κατακτήσει πλανήτες.

 • Επιλέξτε μια συμμαχία με το πνεύμα, ή να δημιουργήσετε τη δική σας
 • Καλύτερη navyki
 • Podnimayte tehnologii
 • Zaklyuchayte ευκαιρίες ή να κηρύξει voynu
 • Zahvatyvayte και να ανακαλύψουν νέες zemli
 • Vnosite τροποποιήσεις στην πολεμική yunitah

Nachnite παίζουν το παιχνίδι War2149, και να κρατήσει υπό έλεγχο όλες τις κατευθύνσεις για την αυτοκρατορία μεγάλωσε και αναπτύχθηκε διεξοδικά. Θα πρέπει να αγωνίζονται πλοία όλων των μεγεθών, που χτίστηκε αμυντικά, στρατιωτικές βάσεις, διαφορετική κατασκευή. Με αυτό μπορείτε να επιλέξετε όποιο τρόπο ενίσχυσης της θέσης τους:

 • Flotovodtsy όλη την ώρα απασχολημένος με τον πόλεμο. Θα ψάχνουν συνεχώς για τις συγκρούσεις, για να ανταγωνιστεί με τα όπλα και σκάφη εξουσία. Είναι πιο εύκολο να νικήσει τον αλλοδαπό πλοίο και το κέρδος που επιβιώνουν φορτίου ή να επιτεθούν στον πλανήτη για να καταστρέψει τις νάρκες, επιλέξτε Πόρων του και να καταστρέψει τις υποδομές.
 • ανθρακωρύχοι προτιμούν να κάνουν άλματα στην παραγωγή των πόρων και την ανάπτυξη της τεχνολογίας για να βοηθήσει τους Συμμάχους. Στρατιωτική μάχες δεν με νοιάζει, που τους ενδιαφέρει – όπως κοιτάσματα ορυκτών στη γη.
 • Εργασίες
 • Εξερεύνηση σχετικά με τη συλλογή ευαίσθητων πληροφοριών. Για να πάρετε αυτό, χρησιμοποιούν ανιχνευτές αναγνώρισης, και όταν στα χέρια τους είναι πραγματικά πολύτιμα δεδομένα, αυτά τα μοιραστείτε με τους συμμάχους ή πωλούνται στα ενδιαφερόμενα μέρη.

στόλου σας θα πρέπει να αποτελείται από τα πλοία όλων των μεγεθών να είναι σε θέση να εκτελούν διάφορες εργασίες και τα καθήκοντα. Οι περισσότερες είναι μικρές και ευκίνητος λεωφορεία θα είναι χρήσιμο για την εξερεύνηση και επιτόπου, καλά - στόχο χτύπημα στο πιο ευαίσθητο σημείο. Για γρήγορη χειραγώγηση χρήσιμη μαχητές και δεξαμενές με ισχυρή πανοπλία θα προστατεύει το πίσω. Η πρόσβαση σε αυτά και άλλα πλούτη War2149 ανοιχτή εγγραφή, που θα σας μετατρέψει σε κάτοικο του γαλαξία.

 

 

Ειδικότητα

Παιχνίδια.

  iPlayer War2149 σας δώσει τη χαρά της δράσης χάρη στην σχεδόν στιγμιαία ανάπτυξη όλων των συνιστωσών του παιχνιδιού - πολεμική ανδρεία, την κατασκευή, την οικονομία. Ταχεία ανέγερση των κτηρίων

 • Η ταχεία ανάπτυξη tehnologiy
 • Sozdanie συμμαχίες και να ενταχθούν chuzhie
 • Naraschivanie στρατιωτική moschi
 • Manevrennye χώρο korabli
 • Dostupnost πρόσληψη αλλοδαπού στρατεύματα ras
 • Stremitelny οικονομική ανάπτυξη ή πρόσθετες δυνατότητες μάχης με την αγορά artefaktov
Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν περισσότερο από το 25 διαφορετική τεχνολογία και 58 χρήσιμη ταλέντα, την ίδια στιγμή αύξηση του επιπέδου των στρατιωτικών μονάδων της.

 

Παίξτε επίσης