Πολεμικές μηχανές

Εναλλακτικές ονομασίες: Βαρ Κασσίν

Οι μηχανές πολεμικών μηχανών είναι οι αγαπημένες σας δεξαμενές.

Παιχνίδια σε δεξαμενές γεμίζουν τον εικονικό χώρο και μια τέτοια αφθονία μπορεί να γίνει αντιληπτή με διάφορους τρόπους. Από τη μια πλευρά, δίνει μια επιλογή, αλλά από την άλλη είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί αυτό το αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις ενός καρυκευμένου δεξαμενόπλοιου. Η εταιρεία Fun Games For Free προσφέρει τη δική της έκδοση των μάχες με τη μορφή ενός παιχνιδιού War Machine Machines.

Ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2015. , και ένα χρόνο αργότερα προσαρμόστηκε για την πλατφόρμα Android. Προς το παρόν, οι War Machines έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια λήψεις. χρήστες. Το παιχνίδι διανέμεται δωρεάν, αλλά παραδοσιακά έχει πληρώσει περιεχόμενο για τους οπαδούς για να επιταχύνει την πορεία των γεγονότων και να λάβει πρόσθετα μπόνους. Μερικά αγαθά μπορούν να αγοραστούν για 25.99 2 699.99 UAH. , αλλά αν πληρώσετε μια μηνιαία αμοιβή, θα λάβετε ένα λογαριασμό πριμοδότησης στον οποίο οι ανταμοιβές είναι πιο σοβαρές και οι δεξαμενές είναι πολύ πιο απότομες. Για να παίξετε στην κινητή συσκευή σας, σημειώστε ότι το μέγεθος του παιχνιδιού είναι 69 M και η έκδοση του Android πρέπει να είναι τουλάχιστον 4. 1. Εάν αποφασίσετε να κάνετε λήψη μηχανών πολέμου στον υπολογιστή σας, τότε iOS 7. 1 και άνω.

Προσδιορισμοί του παιχνιδιού Var Mashines.

 • Φωτεινή γραφικά
 • Δυναμικές μάχες
 • Πολλές τοποθεσίες για επιλογή
 • Ποικιλία δεξαμενών και η αναγκαιότητα της άντλησης τους
 • Ενιαίοι και ομαδοί αγώνες

Μόλις εγκατασταθεί το παιχνίδι War Machines, ο παίκτης εισέρχεται στο hangar όπου αποθηκεύεται ο εξοπλισμός του. Υπάρχει μια επισκευή και αναβάθμιση των μηχανών, αλλά για να τα αντλήσετε στο μέγιστο, χρειάζεστε πολλά χρήματα. Ο χρυσός και τα διαμάντια παρατίθενται στο παιχνίδι. Το απόθεμα χρυσού είναι εύκολο να πάρει αρκετά για να βγει τακτικά στο πεδίο της μάχης και να καταστρέψει τους εχθρούς. Τα διαμάντια είναι πιο πολύτιμο νόμισμα και αν δεν το αγοράζετε με πραγματικά χρήματα, μπορείτε να το πάρετε δωρεάν μόνο μετά από μια επιτυχημένη δουλειά και σε μάχες εναντίον ζωντανών παικτών.

Εκτός από τις πολύτιμες πέτρες, ένα δοχείο με καύσιμα είναι επίσης ένα πολύτιμο τεχνούργημα ως βραβείο. Επίσης, διοργανώνονται περιοδικά τουρνουά, όπου οι νικητές λαμβάνουν πολύτιμα δώρα. Οι αρχάριοι πρέπει πρώτα να τρέξουν, να περάσουν την έναρξη της πυρκαγιάς και να αποκτήσουν εμπειρία, και ως εκ τούτου μόνο η λειτουργία ενός παίκτη είναι διαθέσιμη σε αυτούς. Αλλά είναι ακόμα διασκεδαστικό να οδηγείτε γύρω από το πεδίο, να εντοπίζετε και να καταστρέφετε τους εχθρούς, να συλλέγετε νομίσματα από αυτά και να συλλέγετε άλλα μπόνους:

 • Κιτ αποκατάστασης υγείας
 • Δεξαμενές καυσίμων
 • Leaks
 • Gold
 • Stars

Μόνο μετά την επίτευξη ενός συγκεκριμένου επιπέδου θα είναι δυνατή η συνεργασία με άλλους παίκτες και η συμμετοχή σε μαζικές αποστολές. Μέχρι τη στιγμή που οι δεξαμενές σας πρέπει να αυξήσουν και τα τέσσερα χαρακτηριστικά:

 • Bronu
 • Επίπεδο νερού
 • Shortness
 • Atak

Κάθε χαρακτηριστικό μπορεί να βελτιωθεί κατά πέντε βήματα, οπότε υπάρχουν πολλά που πρέπει να αναπτυχθούν. Το βαρέλι, ο πύργος, η κάμπια και ο κινητήρας αντλούνται. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα μοτίβο στη θήκη ή να εφαρμόσετε ένα καμουφλάζ που έχει επιλεγεί από το μενού. Έλεγχος αρκετά απλή στην αριστερή γωνία του βέλους βοηθά να επιλέξετε την κατεύθυνση της κίνησης, και στα δεξιά υπάρχει ένα θέαμα και ένα κουμπί λήψης. Οι δεξαμενές μπορούν να περιστρέψουν τον πύργο, να αντικρύσουν αντικείμενα και η κλίμακα πάνω από τον εξοπλισμό άλλων ανθρώπων να δείχνει το ποσοστό ζημιών. Υπάρχουν πάντα εμπόδια στην περιοχή, και αν πάτε στον τοίχο, ούτε εσείς ούτε ο εχθρός θα δείτε. Αυτό βοηθάει να δημιουργήσετε ένα είδος έκπληξης, όταν δεν γνωρίζετε ποια πλευρά θα βρίσκεται σε κίνδυνο. Είναι επίσης ευχάριστο ότι υπάρχει μια επιλογή από ερημικές τοποθεσίες, δάση, πόλεις, χειμωνιάτικα τοπία.

Το παιχνίδι

War Machines ενημερώνεται συνεχώς και τα λάθη που καθορίζουν οι παίκτες εξαφανίζονται γρήγορα από τους προγραμματιστές. Αναμφισβήτητα, το προϊόν είναι ποιοτικό και αξίζει την προσοχή σας. Για να το εκτιμήσετε μόνοι σας, κατεβάστε το τώρα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες