Πόλεμος των Θρόνοι

Εναλλακτικές ονομασίες:

War Game of Thrones είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, το οποίο αναφέρεται σε ένα ύφος της στρατιωτικής-οικονομικές στρατηγικές. Σε αυτό το παιχνίδι θα αγωνιστεί εναντίον του κακού orcs για το τι πρέπει να σώσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Game of Thrones εγγραφής Πόλεμος παρουσιάζεται στη ρωσική γλώσσα, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες όσον αφορά την καταχώριση.

Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι Πόλεμος των Θρόνοι πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1) Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Πόλεμος των Θρόνοι σε απευθείας σύνδεση.

2) Στην κύρια σελίδα, συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

3) Στο πρώτο κελί, θα πρέπει να εισάγετε το ψευδώνυμό σας (το όνομά σας για το παιχνίδι, μπορεί να εφευρεθεί).

4) Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας. Αλλά πρέπει να είναι στο Mail. ru. Αν δεν έχετε ένα ηλεκτρονικό κιβώτιο σε αυτό το email, μπορείτε να εγγραφείτε μέσω αυτής της φόρμας κάνοντας κλικ στο "Εγγραφή" κοντά στο πεδίο όπου μπορείτε να καθορίσετε e-mail σας.

5) Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για το σκοπό αυτό, είναι αναγκαίο να εισέλθουν και πάλι.

6) Διαβάστε τη συμφωνία χρήστη και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής, όπως έχει καταγραφεί, συμφωνείτε αυτόματα με αυτούς.

7) Και στο τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί "Play".

Play Game of Thrones Πόλεμος μπορεί μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες, η οποία σήμερα έχει μια πλήρη δεκαοκτώ χρόνια.

Ειδικές Απαιτήσεις συστήματος για αυτό το παιχνίδι δεν παρουσιάζονται. Η βασική προϋπόθεση του παιχνιδιού είναι να συνδεθείτε στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό σε (ειδικό πρόγραμμα για την πρόσβαση στο Internet) στον υπολογιστή σας.

Game of Thrones Πόλεμος Θα παίξουν, να γνωρίσουν τους δύο τύπους των στρατών:

1) Τακτικού Στρατού - ο στρατός θα μπορεί να αγοραστεί για το χρυσό και το κρέας.

2) Imperial Army - ο στρατός των πόρων αμείβονται λιγότερο τακτική, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον ζαφείρια.

Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά του τακτικού στρατού και όσο Imperial.

Στο παιχνίδι του προγράμματος περιήγησης Πόλεμος των Θρόνοι σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν τέσσερις τύποι των στρατευμάτων:

1) Πεζικού. Κύριος σκοπός αυτών των στρατευμάτων - είναι μια επίθεση. Με πεζικού περιλαμβάνουν: Undead, Spearman, Archer, Dwarf Paladin.

2) Ιππικού. Για αυτά τα στρατεύματα το κύριο καθήκον - είναι η προστασία. Αυτός ο τύπος περιλαμβάνει: Nomad, ιππότης, βάρβαρος, Grandlord.

3) Δικαστές. Ο σκοπός τους είναι η προστασία, όπως το ιππικό, αλλά έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία. Αυτός ο τύπος αναφέρεται Golem, Warlock, Demon, Nekroman.

4) Bestiary. Κύριος στόχος τους - είναι η νοημοσύνη. Για όντα είναι Bestiary: Ο κατάσκοπος Griffin, Wyvern, Δράκος.

Game of Thrones War on-line Μπορείτε να δημιουργήσετε συμμαχίες. Αυτό είναι απαραίτητο, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμή σας. Αλλά για να μπείτε σε μια συμμαχία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου 30.

Game of Thrones Πολέμου σας επιτρέπει να κάνετε διαφορετικά κτίρια

1) Κόπωση - είναι απαραίτητες προκειμένου να εξάγουν πόρους και να τα αποθηκεύετε. Αυτή η κατοικία, πηγή, αποθήκη, αγρόκτημα, κλπ.

2) Team - Τα κτήρια αυτά, που συνδέονται με τη διαχείριση του κάστρου. Κτίρια δεδομένων περιλαμβάνουν το Δημαρχείο, το μπουντρούμι, το Συμβούλιο της Επικρατείας, και έτσι

3) Πολεμικές - οι δυνάμεις που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη διαχείρισή τους. Τα κτίρια αυτά περιλαμβάνουν στρατώνες, φύλακας της γέφυρας, και έτσι

4) Ασφάλεια - είναι απαραίτητες για την προστασία, καθώς και για τη διακόσμηση. Για την προστατευτική κατασκευές περιλαμβάνουν: τοίχος, πύργος, πύλη, κλπ.

Game of Thrones Πόλεμος δωρεάν θα σας δώσει την ευκαιρία να βυθίσει στον κόσμο της στρατιωτικής στρατηγικής.

 

Παίξτε επίσης