Viking Clan War

Εναλλακτικές ονομασίες: Βίκινγκς Πόλεμος Κλανών

Βασική μάχη του Βίκινγκ Κλαν στον υπολογιστή πηγαίνετε στον πολεμιστή σας τρόπο

Το

Plarium ευχαριστεί τακτικά τους οπαδούς των στρατηγικών MMO με νέα προϊόντα τυχερών παιχνιδιών. Viking Clan War ξεκίνησε το 2015. , και από τότε μόνο αυξάνει τη γραμμή για δημοτικότητα χάρη στις τακτικές ενημερώσεις. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε ως κινητή εφαρμογή στην οποία οι παίκτες από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να ενωθούν στις φυλές Viking και να μιλάνε ενάντια στους εχθρούς.

Το προτεινόμενο οικόπεδο είναι πολύ δυναμικό και ποικίλο. Θα πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι ο πόλεμος των Vingings Clan μπορεί να μεταφορτωθεί στον υπολογιστή σας δωρεάν, καθώς και να αναπτύξει τη δική σας ιστορία. Ωστόσο, μαζί με αυτό, παρέχεται χρηματοοικονομική συνιστώσα, όταν διατίθενται πόροι, αντικείμενα και άντληση για ταχεία προώθηση και ανάπτυξη. Η δημιουργία εσόδων είναι σαν ένα σύστημα Free-to-play, αλλά η προσφορά για επενδύσεις σε πραγματικά χρήματα μπορεί να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις.

Το κύριο έργο που αντιμετωπίζουν οι παίκτες να πάρουν στην κατοχή τους τον τόπο της εξουσίας, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα οποιουδήποτε βασιλείου. Αυτό είναι δυνατό μόνο ως μέρος της φυλής σας.

Ο ηγέτης της φυλής, που κατάφερε να το κάνει αυτό, έγινε ο βασιλιάς του βασιλείου με τον κατακτημένο τόπο εξουσίας και μπορεί να αναθέσει σε οποιονδήποτε από τους υφισταμένους έναν από τους 16 τίτλους που προβλέπονται. Έχοντας γίνει ο ιδιοκτήτης μιας νέας τάξης, ο παίκτης βιώνει όλη του την επιρροή, τόσο θετική όσο και αρνητική.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια από το 2017 ήταν η ευκαιρία να κατεβάσετε τον πόλεμο των Vikings Clan στον υπολογιστή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, το σενάριο και οι εργασίες παραμένουν οι ίδιες:

 • Δημιουργήστε και βελτιώστε τις φυλές
 • Αναπτύξτε την πόλη σας δημιουργώντας τις απαραίτητες εγκαταστάσεις
 • Για την εξόρυξη πόρων (τρόφιμα, μέταλλα, ξύλο, μέταλλο)
 • Συσσωρεύστε το νόμισμα του παιχνιδιού (ασημένιο και χρυσό)
 • Πατήστε τον κύριο χαρακτήρα
 • Πάρτε μέρος στις μάχες
 • Επίτευξη του κύριου στόχου

παίκτες γίνονται γρίλες και γκρουπ μαζί με έως και 100 μέλη. Κάθε μία έχει μια μοναδική εραλδική, συνθήμα, όνομα και ιεραρχία:

 • Chieftain
 • Οι Πρεσβύτεροι
 • Γενικά
 • Πολεμιστές
 • Τακτικό

Βίκινγκς Ο πόλεμος του Clan Game ενώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο και αποτελείται από διάφορα βασίλεια που κατοικούν 45.000 παίκτες. Καθένας από αυτούς οικοδομεί την πόλη του, έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα γύρω από την επικράτεια του εγγενούς βασιλείου του. Επιτρέπεται ακόμη και η μεταφορά μιας προσωπικής εγκατάστασης σε ένα άλλο βασίλειο, αλλά μόνο μία φορά, οπότε σκεφτείτε προσεκτικά πριν από το μοιραίο βήμα.

Λίγο για τις μάχες

Όλοι γνωρίζουν πόσο βαριές είναι οι Βίκινγκς, ξοδεύοντας όλη τη συνειδητή τους ζωή στις κατακτήσεις. Αυτό είναι το παιχνίδι του Viking Clan War, αν και δεν αποκλείεται ένα σημαντικό οικονομικό μέρος.

Εδώ όλες οι φυλές και τα βασίλεια αγωνίζονται. Ως μέρος της «μάχης των φατριών», εκπρόσωποι ομάδων από διαφορετικά βασίλεια είναι παρόντες στην αρένα για να μετρήσουν τη δύναμη και τις δεξιότητες. Το αποτέλεσμα της μάχης εξαρτάται από το πόσο καλά αντλούνται οι πολεμιστές σας. Ο νικητής απονέμεται με ένα μπόνους όλη την εβδομάδα νέες γνώσεις φθάνουν με επιταχυνόμενους ρυθμούς, και το επίπεδο κατασκευής και η ανάπτυξη των πόρων της ακρόπολης επιταχύνεται κατά 10%.

Επίσης, το παιχνίδι Viking War of Clans διοργανώνει τεράστια βασιλικά τουρνουά. Τα βασίλεια τυλίγονται τυχαία και αρχίζει η μάχη. Ο νικητής λαμβάνει το ορυχείο Gold of the Gods, όπου η εξόρυξη πολύτιμου μετάλλου είναι δέκα φορές υψηλότερη από ό, τι στα κλασικά ορυχεία χρυσού.

Another παιχνίδι του πολέμου Vikings clan μέσα στη φυλή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε στρατεύματα επίθεσης για να επιτεθούν σε εχθρικές πόλεις. Και ως αμοιβαία βοήθεια, οι παίκτες μπορούν να ανταλλάξουν πόρους, χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες, που σχηματίζουν ισχυρές συμμαχίες μεταξύ των φιλικών φυλών.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες