Vikings War of Clans

Εναλλακτικές ονομασίες: Vikings War of Clans

Vikings War of Clans στον υπολογιστή.

Igra Βίκινγκς Clan Wars μεταφέρει τους παίκτες σε βόρεια περιοχή, όπου η φύση είναι σκληρή και μπορεί να επιβιώσει μόνο η ισχυρή και έξυπνο και γενναίο. Χιονισμένα βουνά περιβάλλουν τα κατέστρεψαν πόλεις, οι επιζώντες των βαρβαρικών επιδρομών, προσεύχομαι ότι Odin επέζησε μια άλλη ημέρα. Αλλά δεν είναι όλα τόσο λυπημένος όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά, το κύριο πλεονέκτημα αυτού του έθνους είναι η δύναμη του πνεύματος και του θάρρους. Ένας στρατιώτης αξίζει μια ντουζίνα, το πιο σημαντικό, να βρεθεί μια σοφή χάρακα, ο οποίος θα τους οδηγήσει να αγωνιστεί με τους εχθρούς και να άρει την οικονομία καταστράφηκε πόλεις.

iPlayer Βίκινγκς Πόλεμος των Clans - αυτό είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός του browser-based multiplayer ρόλων και παιχνίδια στρατηγικής. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να εκφράσουν τις απόψεις τους σε διάφορες μορφές - για να γίνει πολεοδόμοι, την ανάπτυξη της οικονομίας και να συνάψει διπλωματικές επαφές, και φυσικά να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ως σοφό στρατηγοί ελέγχουν το ισχυρότερο στρατό, ο οποίος θα είναι να προστατεύσει την κατάσταση που μόλις δημιουργήσατε. Σε αυτόν τον κόσμο, μόνο να αποφανθεί μόνο με τη βία, με την υποστήριξη των γενναίων πολεμιστών να επεκτείνει τα όρια της πόλης και καθορίζουν το νόμο σε αυτές τις σκληρές εδάφη.

Zemli Βίκινγκς κατοικούν Jarls, εδώ το χάος και ο καθένας θέλει να πάρει τα μέγιστα από τους λιγοστούς πόρους και απεριόριστη δύναμη. Για να προσπαθήσει να γίνει κύριος της χιονισμένο γης, και να πάρει τον έλεγχο του πλούτου στο παιχνίδι Βίκινγκς Πολέμου εγγραφής Clans απαιτείται. Περάστε το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος, συμπληρώνοντας όλα τα πεδία με την κατάλληλη μορφή, δηλαδή, για να καταλήξει σε ένα ψευδώνυμο και να αφήσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακόμα πιο εύκολο να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Osobennosti παιχνίδι Βίκινγκς Πόλεμος των Clans.

διαδικασία εγγραφής

Proydya, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ένα χαρακτήρα, το εικονικό χάρακα. Αυτό μπορεί να είναι ως έναν άνδρα και μια γυναίκα. Όλοι οι τύποι της πολύ ιδιαίτερης στην ρέει αίμα τους Βίκινγκ. Αφού κάνετε την επιλογή σας, ο ήρωας παίρνει στα χέρια του ένα μικρό ημι ερειπωμένο κάστρο και λίγα επιζώντες από τις συνεχείς επιδρομές των ανθρώπων. Η κάποτε μεγάλη πόλη καταστράφηκε, κτίρια καταστράφηκαν, και οι σοφοί γέροντες, κρίνοντας ότι ο οικισμός σκότωσε. Το κύριο καθήκον του παίκτη για την ανοικοδόμηση της πόλης, για να καθορίσει την παραγωγή των απαραίτητων πόρων και να δημιουργήσει έναν στρατό. Κάθε κτίριο είναι σημαντική για την οικονομική ανάπτυξη και στρατιωτική δύναμη:

  • Na αγροκτήματα, οι αγρότες να ασχοληθούν με τη διατροφή?
  • Rabochie εργάζονται σε πριονιστήρια, τη σύνταξη του πίνακα των δασών, που απαιτούνται για την κατασκευή?
  • Na λατομεία εργάζονται σκληρά, ισχυρά τείχη ανάγκη για αξιόπιστη άμυνα,
  • V Forge δημιουργήσει πανοπλία και τα είδη ένδυσης για τον ήρωα, στο οποίο μπορεί να γίνει ανίκητος?
  • V νοσοκομεία θεραπεύσει soldiers
  • V βάζουμε διδάξει στρατήγημα.

V Βίκινγκς Πόλεμος των Clans παίξει σε έναν υπολογιστή χωρίς την ανάπτυξη της επιστήμης και της μάθησης δεν είναι δυνατόν, σε αυτό το σημείο οι χρήστες είναι τυχεροί, οι εχθροί δεν θα μπορούσε να καταστρέψει τα ειλητάρια των γερόντων και τη σοφία τους μπορεί να πάει και το σημερινό διοικητή, εάν αυτός βρίσκει χρόνο για να μελετήσει τόμους. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι να έχουν κάρτες, συνολικά 81, με την ανάπτυξη, από επίπεδο σε επίπεδο ανοίγει τη δυνατότητα μεταφοράς στη νέα γη, τη νεότερη κάρτα, οι λιγότερο ισχυρές οι εχθροί μπορεί να ανταποκριθεί στο δρόμο.

Geroy - αυτό είναι μια ξεχωριστή ιστορία γραμμή, μπορεί να αναπτυχθεί, κερδίζει εμπειρία και γνώση. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας γίνεται, η μάχη κερδίζεται και οι καλές πράξεις που γίνονται για τους κατοίκους και την πόλη. Όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη του χαρακτήρα. Κερδίζει τη δυνατότητα να έχουν ακόμη λιγότερο για τον αριθμό των στρατευμάτων για να τον φέρει στη νίκη επί ισχυρούς εχθρούς. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του χαρακτήρα, τα περισσότερα αντικείμενα και πανοπλίες για να κάνει τα θέματά του, που δίνουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών.

Igrat τον πόλεμο παιχνίδι Βίκινγκς των Clans στο PC είναι πολύ πιο εύκολο αν ενταχθούν μία από τις φυλές. Χωρίς συμμάχους ενωμένοι δεν μπορεί να νικηθεί εχθρούς.

 

Παίξτε επίσης