Εναλλακτικές ονομασίες: Ξετυλίξουν

Pretty εκπληκτικό Ξετυλίξουν παιχνίδι.

Δεν έχει πολλά παιχνίδια που είναι δημοφιλής με το κοινό από διάφορες ηλικιακές ομάδες, αλλά επειδή το παιχνίδι Ξετυλίξουν μοιάζει μοναδικό.

Coldwood Διαδραστική στούντιο σκηνοθέτης Μάρτιν –   Sahlin, αφού ξεκουράστηκε με την οικογένειά του, έξω από την πόλη, και διαμορφώθηκε μια ασυνήθιστη κούκλα, περιέλιξη νήματος σε ένα μοντέλο σύρματος. Έτσι γεννήθηκε ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, το οποίο θα περιπλανηθεί μέσα από το πολύχρωμο κόσμο.

ξετυλίξουν μπορείτε να κατεβάσετε από την επίσημη κυκλοφορία του 9. 02. 2016 Αυτό πολύ σύντομα. Θα είναι ένα platformer παιχνίδι / παιχνίδι γρίφων με τη λειτουργία ενός χρήστη για τρεις πλατφόρμες:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • PlayStation 4

 

 

Pryg - καλπασμό, δεν είμαι μια κάλτσα!

Ο κύριος χαρακτήρας - ένα γατάκι Jarni, αλλά δεν είναι μια απλή γάτα και πλεκτά, και αυτός είναι ως ανήσυχος και περίεργος, όπως τα κανονικά κατοικίδια ζώα. Ήρθε από το καλάθι για κεντήματα ωραίο ηλικιωμένη κυρία, η οποία ήταν μπάλες του πολύχρωμα νήματα, επιλέγοντας για τον εαυτό του το κόκκινο - σύμβολο της αγάπης και της καλοσύνης.

Στην ιστορία που τη φιλοσοφική έννοια. Μια ηλικιωμένη γυναίκα ζήσει μια μακρά ζωή με τις απώλειές τους. Jarni πρέπει να περάσει δίπλα του και να επιστρέψει τα χαμένα αναμνήσεις της οικογένειας, συνδέοντάς τους με μια κόκκινη κλωστή. Σχετικά με το πέρασμα δίνεται ένα κουβάρι, και να περάσουν θα πρέπει να είναι ορθολογική. Αν τελειώνει πριν, θα ήταν αδύνατο να προχωρήσουμε περαιτέρω.

– Το νήμα είναι μια συνέχεια του ένα γατάκι, και ο ίδιος χρησιμοποιεί για να μετακινηθούν σε νέες περιοχές, και να αλληλεπιδρούν με τα αντικείμενα και τα αντικείμενα που βρίσκονται στο δρόμο μέσα από την πολυμορφία.

χαρακτήρα ίδιος δεν λέει λέξεις, μόνο ταξιδεύει και αναζητά λύσεις για το πώς να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Κύριο εργαλείο – σκέλος του νήματος και μόνο με τη βοήθειά του, να λύσει γρίφους. Είναι πολύ νέος για να πηδήσει μόνο ένα μικρό διάλειμμα, αλλά επειδή είναι αναγκαίο να καταλάβω πώς να συγχωνεύσει τις δύο τράπεζες. Βρήκε τα ποτάμια, τις αποτυχίες, χιονισμένα περιοχές. Εάν υπάρχουν δέντρα γύρω, συνδέεται με τους νήμα και πετά χώρο.

Η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, η ικανότητα να το χρησιμοποιήσει για τον σκοπό αυτό - το κύριο καθήκον Jarni. Το ποτάμι είναι πάντα γεμάτη ψάρια, και ο κυπρίνος θα χωράει να μεταφέρει ένα γατάκι, να πάρει ένα κομμάτι χαρτί αντί για σκάφη. Για να κατέβει στο σπήλαιο, γυρίζει το νήμα στα σχοινιά, αλλά εάν πάρα πολύ για να ξεπεραστεί η απόσταση, μπορείτε να δημιουργήσετε πάντα ένα χαρταετό που θα πιάσει τον άνεμο, που κινείται μέσω του αέρα. Ως εναλλακτική λύση για το φίδι - ένα μεγάλο κοράκι, και αν αποφασίσει να πάει το βράδυ για να δέσει το κλωστές του νήματος ένα φακό για να φωτίζει το δρόμο.

Jarni συνέχισε να ταξιδεύει, και τη λογική του λέει πώς να κάνουν καλύτερη χρήση του περιβάλλοντος. Φυσικά, ο κίνδυνος είναι, επίσης, αντιμετωπίζει γατάκι – μεγάλα αυτοκίνητα, βάλτους, σπηλιές πάγου, αρπακτικά ζώα, αλλά αν σκεφτούμε την κατάσταση, μπορείτε να τυλίξτε τον εαυτό σας σε βοήθεια. Γυρίζει τα αρχεία καταγραφής σε έλκηθρο και κλαδιά δέντρων εξυπηρετούν τον καταπέλτη. Έτσι ώστε να εξοικονομεί για το νήμα, το οποίο σταδιακά ξετυλίγεται. Σήκωσε τα κομμάτια του νήματος μετά την εφαρμογή τους να λύσουν το επόμενο παζλ για να τους σώσει.

Το παιχνίδι προσφέρει εκπληκτική ρεαλιστική τοπία, και σύντομα θα είναι δυνατή η λήψη Ξετυλίξουν, για να απολαύσετε τη θέα που ενέπνευσαν τους προγραμματιστές. Ξετυλίξουν στον υπολογιστή σας αυτή τη στιγμή δεν προβλέπουν την παρουσία της ρωσικής γλώσσας, αλλά επειδή η ιστορία είναι σαφής, χωρίς λόγια, δεν έχει σημασία.

 

Απαιτήσεις συστήματος.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Μνήμη: 4 GB μνήμης RAM
  • Κάρτα γραφικών με DX11 υλικό ή το σύνολο των στοιχείων DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo επεξεργαστή 2, 4 GHz ή AMD Athlon X2 2,8 Phenom GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745, η AMD Radeon HD 8650G, η Intel 4.400.
  • Statsionarny υπολογιστή: Radeon HD 5750 ή GeForce 450GT και 512 Mb
 

Παίξτε επίσης