Φυλετικές πόλεμοι 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Tribal Wars 2, φυλετικός πόλεμος 2

Πριν από σας ένα πολύχρωμο παιχνίδι Multiplayer Tribal Wars 2 με έμφαση στη στρατιωτική στρατηγική. Ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες, επεκτείνετε τα όρια του δικού σας βασιλείου και αναπτύσσετε με προσβάσιμους τρόπους.

Tribal Wars 2 ανακοινώνει την κλήση στους ιππότες

Προστιάστε πανοπλία, καθαρίστε τη σκουριά από σπαθιά, ακονίστε τις λεπίδες, ακονίστε τα βέλη και ετοιμαστείτε για μάχες, που δεν θα λείπουν. Ως άρχοντας του κάστρου σας, δεν πρέπει να επιτρέπετε τους εχθρούς σε αυτό, αλλά χρειάζεστε μια ισχυρή και εκπαιδευμένη στρατιά από έμπειρους στρατηγούς και γενναίους ιππότες.

V Tribal Wars 2 για να παίξετε σε πραγματικό χρόνο. Το παιχνίδι είναι μια συνέχεια του πρώτου μέρους - Tribal Wars, το οποίο ήταν μια μεγάλη επιτυχία μεταξύ των οπαδών του είδους. Το δεύτερο μέρος του TW2 είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν, και οι αλλαγές που γίνονται θα ικανοποιήσουν τους αρχάριους και τους έμπειρους παίκτες. Μεταξύ των καινοτομιών:

 • Βελτιωμένα γραφικά
 • Βελτιωμένη διεπαφή
 • Έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, για παράδειγμα, πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις του χάρτη και των φυλετικών αποστολών
 • Gilds
 • Πρώτες αποστολές
 • Μάχες πολλών παικτών με άλλους παίκτες

Απολαύστε το μεγαλείο του παιχνιδιού θα σας βοηθήσει στην καταχώρηση Tribal Wars 2, μετά την οποία θα γίνει ο ιδιοκτήτης του πραγματικού κάστρου και ενός στρατού στρατιωτών.

Κατά την πρόσληψη περισσότερων μονάδων στις τάξεις των ιπποτών, κανονίστε τακτική εκπαίδευση σε αμυντικούς και επιθετικούς χειρισμούς ώστε να αποκτήσουν αρχική στρατιωτική εμπειρία, να καταστούν πιο ανθεκτικές και να ενισχύσουν άλλα χαρακτηριστικά. Βελτιώστε τη μαρτυρία τους και τις επιθέσεις εναντίον των αντιπάλων. Θα επιφέρει επιπλέον πόρους. Ένας άλλος τρόπος να οικοδομηθεί η δύναμη είναι η σύναψη συνδικάτων και συμφώνων.

Ιππότες που γεννήθηκαν για τη μάχη

Μάχη, μάχη, και για άλλη μια φορά μάχη - αυτό είναι το σύνθημα των Tribal Wars 2. Αλλά κανείς δεν γεννιέται ταυτόχρονα στρατιώτης, και για να διαδοθούν φήμες γύρω σας, πρέπει να μάθετε. Η αρχική εκπαίδευση θα βοηθήσει τους αρχάριους να ξεκινήσουν επί τόπου και να μάθουν τις βασικές αρχές του gameplay. Επίθεση στα πλησιέστερα χωριά, ανάπτυξη εξόρυξης πόρων, ανάληψη εργασιών ή ανάπτυξη στρατηγικών.

Πριν από μια επίθεση, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου και να συγκρίνετε τις δυνάμεις τους με τις δικές τους. Είναι πιθανόν καλύτερα να επιλέξετε έναν άλλο οικισμό αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να νικήσετε ένα τέτοιο αναπτυγμένο γκριζάρισμα. Και σχηματίζοντας έναν στρατό, προσπαθήστε να το κάνετε ισορροπημένο, όπου ορισμένοι στρατιώτες θα πολεμήσουν αποτελεσματικά στις πρώτες θέσεις, και κάποιος θα χτυπήσει αργότερα. Επιλέξτε και αναπτύξτε νέες τακτικές, ορίστε έμπειρους στρατηγούς στο στρατό και στρατιωτικούς ηγέτες για μικρές αποστολές.

Capital - η βάση του κράτους

Αν το θησαυροφυλάκιο της χώρας είναι άδειο, είναι καταδικασμένο να καταστρέψει, καθώς δεν μπορεί να περιέχει στρατεύματα, να ενημερώνει τις στολές, να τις οπλίζει και ακόμη και να τις τροφοδοτεί.

Εκτός από την καταστροφή των γειτόνων σας, στους φυλετικούς πολέμους 2 μπορείτε να βάλετε ένα μεγάλο πόδι στην εξόρυξη των απαραίτητων πόρων στην επικράτειά σας. Όπως απαιτείται, οικοδομήστε σημαντικά κτίρια που θα βελτιώσουν τη στάση των υφισταμένων και των κατοίκων της πόλης προς εσάς και θα σας παράσχουν έσοδα:

 • Chapels
 • Αποθήκες
 • Πλάτες
 • Roods
 • Kazarms
 • Farms
 • Ορυχεία σιδήρου
 • GL σταδιοδρομίες εξόρυξης
 • Ξυλουργικά πριόνια
 • Buy Αγάλματα

Είχατε τη μεγάλη τιμή να γίνετε ένας μεσαιωνικός ιππότης στο παιχνίδι του φυλετικού πολέμου 2 - ένας στρατιωτικός-οικονομικός προσομοιωτής και να αυξηθεί η εξουσία του. Με τη συμμετοχή σε αποστολές, αξίζετε πλούτο και φήμη, χτίζετε μια μεγάλη πόλη. Σέβονται τους συμμάχους και είναι ανελέητοι στους εχθρούς. Απολαύστε τα πολύχρωμα τοπία και τα εξαιρετικά γραφικά, το καλά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας και άλλα χαρακτηριστικά που σας παρέχονται εντελώς δωρεάν.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες