Travian βασίλεια

Εναλλακτικές ονομασίες: Travian Βασίλειο
Το παιχνίδι περιήγησης Travian Kingdoms κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2015. Θα σας μεταφέρει στην αρχαιότητα, όταν οι Γαλάτες και οι Ρωμαίοι ήταν συνεχώς σε εχθρότητα, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα τους. Αλλά τώρα οι Γερμανοί έχουν ενταχθεί. Έχοντας πάρει τη θέση ενός από τους αντιπροσώπους, θα βρεθείτε στον πυρήνα των πραγμάτων, οικοδομώντας και αναπτύσσοντας την πόλη, στρατοποιώντας στρατεύματα, αναζητώντας συμμάχους και πολεμώντας με τους εχθρούς.

Για να παίξετε το Travian Kingdoms, χρειάζεστε μόνο έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ενώ είστε εξοικειωμένοι με τη διαχείριση των υπολογιστών, οι προγραμματιστές ετοιμάζουν μια έκδοση που θα είναι διαθέσιμη σε κινητά τηλέφωνα.

Όπως και σε οποιαδήποτε στρατηγική, πρέπει να γίνουν πολλά διαφορετικά βήματα δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά με τις προγραμματισμένες ευκαιρίες και τις πιθανές εκδηλώσεις

Πρώτον, επιλέξτε τη φυλή σας:

 • Germans
 • Gally
 • Rimlyane

Stav στο κεφάλι του λαού, πρέπει να το κάνετε ισχυρό, έτσι ώστε οι γείτονες σε σέβονται, και κάποιοι φοβούνταν. Στην αρχή είναι ένα μικρό χωριό που είναι εύκολο να νικήσει, αλλά σταδιακά θα μετατραπεί σε πόλη, στη συνέχεια σε οχυρωμένο φρούριο. Ασφαλίστε τον στρατό σας:

 • Όπλα
 • Housing
 • Resources

Οι γειτονικές σχέσεις χρειάζονται επίσης προσοχή και θα πρέπει να καθορίσετε ποιος από αυτούς θα γίνει ο αντίπαλός σας και ποιος θα είναι σύμμαχος. Δεδομένου ότι κάθε οικισμός ελέγχεται από έναν πραγματικό παίκτη, αυτό απαιτεί την εγγραφή του Travian Kingdoms.

Εξερευνήστε τις δυνατότητες των κοντινών φυλών πριν κηρύξετε πόλεμο σε αυτά. Είναι σημαντικό να καταφέρετε να αναπτύξετε τον δικό σας στρατό, εξοπλίζοντας τον με την απαραίτητη εμπειρία και όπλα για να εξασφαλίσετε τη νίκη. Σε μάχες θα είστε σε θέση να καταλάβετε νέα εδάφη πλούσια σε ορυκτά? ξυλώδη δάση · πεδία που καλλιεργούνται σιτηρά. Οι επιτυχημένες αποστολές αυξάνουν το καθεστώς σας και σύντομα θα διοριστείτε βασιλιάς ή αυτοκράτορας.

Είμαστε επιβεβαιωμένοι σε μάχες

Για την ιδανική διεξαγωγή της εκστρατείας σας, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά κάθε έθνους και τις αποχρώσεις της μάχης.

 • Προασπίστε καλύτερα, υπερασπίζοντας τις θέσεις τους.
 • Τα στρατεύματα του Γκερμαν δείχνουν ζήλο και επιτυχώς επιτίθενται.
 • Η Ρωμαϊκή Λεγεώνα είναι ο χρυσός τρόπος με τον οποίο οι δύο δυνατότητες είναι ισορροπημένες.
 • Ενώ φυτεύετε μια ξένη πόλη, οι πολεμιστές χρησιμοποιούν καταπέλτες και επιδιώκουν να καταστρέψουν τον εχθρό, να καταλάβουν έδαφος.
 • Κατά τη διάρκεια της συνήθους επιδρομής - εμπλέκονται σε ληστεία.

Η επιλογή του ρόλου ενός διαχειριστή στο Travian Kingdoms iPlayer καθορίζει επίσης την πορεία ανάπτυξης:

 • Ο κυβερνήτης συμμετέχει στενά στην οικονομία, αλλά πρέπει να πληρώσει για την ευημερία του.
 • Ο βασιλιάς πολλαπλασιάζει τη στρατιωτική ισχύ και ασχολείται με διπλωματικά θέματα. Επίσης στους ώμους του βρίσκεται η φροντίδα των υποτελών.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά του Travian Kingdoms

Το πρώτο πράγμα που διακρίνει τα βασιλικά του Travian μεταξύ άλλων παιχνιδιών είναι η ικανότητα να μεταμορφώνουν τους χαρακτήρες τους προς τα έξω, δίνοντάς τους μια παραδοσιακή εμφάνιση ανάλογα με τη φυλή (Γαλάζ, Ρωμαϊκή ή Γερμανική). Με ρούχα και κάθε είδους μύτες, μάτια, στόμα, μουστάκι και χτενίσματα τα κάνουν να φαίνονται απειλητικά ή καλοπροαίρετα.

στρατεύματα που σας επιτίθενται θα ρίξουν επιθετική εμφάνιση, αλλά οι υπερασπιστές παραμένουν ήρεμοι. Τα αντίθετα σύνορα των κρατών αναγνωρίζονται εύκολα αν κοιτάξετε τον χάρτη της περιοχής. Τα κτίρια αλλάζουν την εμφάνισή τους από τις βάρκες σε πιο όμορφα κτίρια στο πνεύμα του Μεσαίωνα.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε ως προσθήκη στο σύμπαν του Travian, αλλά μετατράπηκε σε ξεχωριστή έκδοση και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις για την εκτίμηση του κοινού. Έχει διατηρήσει τις καλές δυνατότητες παιχνιδιού και τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν προκύψει αφορούν περισσότερο τις εξωτερικές ιδιότητες, οι οποίες έχουν ήδη αναφερθεί. Έτσι παίξτε, απολαμβάνοντας την ιστορική ιστορία με μια στρατιωτική-οικονομική προκατάληψη.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες