Township - πόλη και αγρόκτημα

Εναλλακτικές ονομασίες: Δημοτικό

Οικία - Πόλη και αγρόκτημα παιχνίδι των ονείρων σας.

Developer των κινητών παιχνιδιών, Playrix Games, πλησίασε τη δημιουργία του επόμενου έργου του αρκετά πρωτότυπο. Township - Η πόλη και το αγρόκτημα στον τίτλο λέει ότι αυτό δεν είναι ένα κλασικό παράδειγμα μιας φάρμας, αλλά μια συμβίωση. Δεν είναι απλώς απαραίτητο να οικοδομήσουμε και να αναπτύξουμε ένα αγρόκτημα, αλλά να το χρησιμοποιήσουμε ως μέσο δημιουργίας μιας πόλης με όλα τα χαρακτηριστικά της. Πριν από ένα μείγμα στρατηγικής και προσομοιωτή, και κρίνοντας από το γεγονός ότι το download από το Township - City and Farm έχει ήδη αποφασίσει δεκάδες χιλιάδες παίκτες, αξίζει προσοχής. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά εάν θέλετε να επιταχύνετε ορισμένες διαδικασίες, υπάρχει πληρωμή για πραγματικά χρήματα.

Κύρια χαρακτηριστικά της διαδικασίας παιχνιδιού.

  Επίσης, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν τον Township - City and Farm στον υπολογιστή, και να μην συμμετάσχουν μαζί του ακόμα και όταν είστε έξω από το σπίτι.

 • Εγκατάσταση κτιρίων
 • Επεκτείνετε την περιοχή
 • Βελτίωση κτιρίων
 • Αναμεταδόστε με άλλους παίκτες και εκπληρώστε τις παραγγελίες τους
 • Εξερευνήστε ορυχεία και βρείτε σπάνια αντικείμενα
 • Άνοιγμα νέων εκτάσεων
 • Χρωματίζετε την πόλη σας με διακοσμητικά στοιχεία και μνημεία

Πώς να προχωρήσετε γρήγορα.

Κάθε παιχνίδι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, και στην αρχή ακόμη και μετά την προπόνηση είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς πώς να ξεκινήσει καλύτερα. Αλλά για το πόσο επιτυχής είναι η αρχή, η περαιτέρω ανάπτυξη εξαρτάται. Δεν αποτελεί εξαίρεση και το παιχνίδι Township - City and Farm, όπου υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ του χωριού και της μητρόπολης. Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να καταλάβουμε ότι στο παιχνίδι, όπως στη ζωή, η ευτυχία της πόλης εξαρτάται από την επιτυχία των εκμεταλλεύσεων. Γι 'αυτό στην αρχή, πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στην ανάπτυξη της πόλης. Καλλιεργήστε τα χωράφια, καλλιέργειες συγκομιδής, οικοδομήστε εργοστάσια για την επεξεργασία πρώτων υλών σε αγαθά, φυλή ζώων και συλλογή όσων μοιράζονται με ένα άτομο (γάλα, αυγά, μαλλί, ε.).

Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια αποθήκη όπου θα σταλούν τα προϊόντα. Αλλά δεν είναι καουτσούκ, και σύντομα θα υπάρξει έλλειψη χώρου. Η επέκταση θα απαιτήσει πόρους, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται. Εν τω μεταξύ, διεξάγετε έναν έλεγχο και δείτε τι είδους εμπορεύματα είναι πάρα πολλά, και να τα στείλετε στην αγορά. Εκτός από το γεγονός ότι θα απελευθερώσετε την πλατφόρμα για πιο απαραίτητα πράγματα μέσα στην αποθήκευση, θα επωφεληθείτε από την πώληση της περίσσειας. Μια άλλη σοφία που θα πρέπει να ακούγεται από αρχάριους αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να επεκτείνει την πόλη τους για να φιλοξενήσει όλα τα κτίρια μέσα σε αυτήν. Όσο πιο μακριά μπορείτε να παίξετε Township - City and Farm, τόσο πιο ακριβά θα είναι η νέα γη. Για να μην ξοδέψετε επιπλέον χρήματα, φροντίστε για την πρόσθετη περιοχή εκ των προτέρων, έως ότου η γη δεν είχε χρόνο να πηδήσει στην τιμή.

Αρχικό νόμισμα.

Το κύριο μέρος κάθε παιχνιδιού είναι το εθνικό νόμισμα. Υπάρχουν νομίσματα και δολάρια. Τα νομίσματα είναι εύκολο να αποκτηθούν και γι 'αυτούς αγοράζονται όλα τα είδη κτιρίων, ζώων, σπορόφυτων, αγροτεμαχίων και ούτω καθεξής. Οι τράπεζες είναι πιο ακριβό νόμισμα και είναι πολύ πιο δύσκολο να κερδίσουμε, αλλά βοηθάει να τακτοποιήσουμε κάποια γεγονότα πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, χρειάζονται τουλάχιστον μία ώρα για να χτιστεί ένα κτίριο, αλλά αν πληρώσετε το δολάριο, θα είναι άμεσα έτοιμο.

Το

Township προσφέρει τέτοιους τρόπους απόκτησης:

 • Επισκεφθείτε το παιχνίδι, θα πάτε υποχρεωτική οικονομική δεδουλευμένη.
 • Προβολή διαφημίσεων.
 • Ανταλλαγές φέρνουν μπαλόνια.
 • Μπορούν να βρεθούν σε κιβώτια σε ορυχείο ή σε άλλες τοποθεσίες.
 • Βοήθεια σε άλλους παίκτες επίσης ανταμείβεται οικονομικά.
 • Βλέπε πόλεις φίλων, και αυτό θα φέρει και κέρδος.
 • Για να φτάσετε στο Google Play (απαιτείται σύνδεση στο Internet).
 • Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στα ορυχεία μπορούν να προσφερθούν για αποθήκευση σε ένα τοπικό μουσείο και να λάβουν αντίστοιχο τέλος γι 'αυτό.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες