Total War Warhammer

Εναλλακτικές ονομασίες: Total War Warhammer

Το παιχνίδι Total War Warhammer: φανταστική στρατηγική.

βρετανικό στούντιο Creative Συνέλευση έχει αποδειχθεί ένα παραγωγικός προγραμματιστής, ψήσιμο στην αγορά τυχερών παιχνιδιών 8 Total War σειρά, και 22. 04. 2015 ανακοίνωσε την 9η μέρος. Πελάτη παιχνίδι MMO Total War Warhammer με στοιχεία του turn-based στρατηγική την ίδια στιγμή θα είναι το πρώτο μιας τριλογίας του Warhammer, και θα κυκλοφορήσει 28. 04. 2016

παίκτης βυθίζεται στην επική μάχη εκτυλίσσεται μεταξύ της ανθρώπινης φυλής και γιγαντιαία τέρατα, Orcs, τους νάνους, ζόμπι, τρομακτικό μαγικά πλάσματα, και άλλοι εκπρόσωποι του κόσμου της φαντασίας. Η μεγάλη αντιπολίτευση θα συναντηθεί με τον ισχυρό μάγους και ιπτάμενα πλάσματα με τη μορφή δράκους και wyverns, γεγονός που καθιστά το gameplay σε ένα ζωντανό, θεαματική δράση.

Developer και διανομέας της Sega εργάζεται σε εκδόσεις για διαφορετικές πλατφόρμες, και Total War Warhammer θα είναι δυνατή η λήψη OS X, Microsoft Windows και Linux.

 

 

ξίφη ξίφη και ξόρκια!

αποστολή του παίκτη είναι να δημιουργήσει μια πανίσχυρη αυτοκρατορία, και γι 'αυτό θα πρέπει να δείξει όχι μόνο το ταλέντο του κατακτητή, αλλά και πρόστιμο διπλωμάτης, οραματιστής οικονομολόγος, και ακόμη και μάγκας κατάσκοπος. Σε αυτό το σημείο στην ιστορία παρουσιάζονται 4 παρατάξεις:

 • Imperiya - ισχυρό βασίλειο των ανδρών, με επικεφαλής τον Καρλ Franz επιδιώκει να εδραιώσει μικρότερα νομού, μετατρέποντάς τες σε μια ισχυρή δύναμη ικανή να αντιταχθεί στην φυλή του εχθρού.
 • Greenskins - τέρατα Κοινότητα φαντασία: trolls, ξωτικά, orcs, και πολλά άλλα. Είναι σε αντίθεση με όλα, και να πάρει την ευχαρίστηση από την ίδια του πολέμου. Στόχος τους είναι να καταστρέψουν το υπόλοιπο του αγώνα, ενώ υπό την επήρεια WAAAGH ψυχική ενέργεια.
 • Νάνοι - είναι απασχολημένοι υπερασπίζεται τα δικά τους εδάφη και τα φρούρια. Υπό την καθοδήγηση του ηγέτη Torgrimoma έρχονται στην επιφάνεια από τις κρυψώνες τους για να καταστρέψουν τους εχθρούς. Εξαιρετική τεχνίτες στην κατασκευή και στη μάχη προτιμούν να χρησιμοποιούν άξονες και μοναδικές λεπτομέρειες.
 • Βαμπίρ - ζόμπι εκπροσώπους του άλλου κόσμου, που είναι οι ηγέτες των ισχυρών προς τα εμπρός. Κανείς δεν ξέρει τι θέλουν, αλλά να φέρουν μαζί τους μια σοβαρή απειλή για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Οι φίλοι του τέτοιες ιστορίες είναι να κατεβάσετε Total War Warhammer, να οδηγήσει την επίλεκτη φυλή και  privesti να τη νίκη. Το σενάριο έχει γράψει πολλά χαρακτήρων, και η σύγκρουση μεταξύ των φυλών συμβαίνει όλη την ώρα. Χρησιμοποιήστε τη σωστή ισορροπία της εξουσίας, για να κερδίσει και να κερδίσει ένα βραβείο με τη μορφή της ένα σφυρί του Sigmar ή Gal - Maraza, όπως λέγεται.

Ενάντια θα εκτελεί trolls, ξιφομάχοι, τοξότες, και ακόμη και αράχνες. Οι σαμάνοι και οι μάγοι είναι σε θέση να αναμίξετε μια ολόκληρη στρατιά από εχθρούς, και σημαντική βοήθεια θα έχει τους ιερείς, τους κυνηγούς μαγισσών, grimgory, πολεμιστές, να γίνει στο πλευρό σας.

Κάθε κούρσα στο Total War Warhammer στον υπολογιστή έχει το χαρακτήρα, τις ικανότητες και τη νοοτροπία που το καθιστά μοναδικό και καθορίζει τη συμπεριφορά στην αρένα μάχη. Μετά την επιλογή ενός αγώνα, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη αυτούς τους παράγοντες και εάν η αυτοκρατορία δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην διπλωματία, ενώ άλλοι προτιμούν να αναπτύξουν την οικονομία και τη στρατιωτική ανδρεία.

 

 

Παιχνίδι χαρακτηριστικά.

Warhammer Total War υπόσχεται να είναι το καλύτερο πρόγραμμα του είδους, και οι προγραμματιστές μπορούν να είναι περήφανοι ότι σε αυτό το πρώιμο στάδιο, θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για παίκτες ενημέρωση του κοινού. Ήδη μπορούμε να σημειώσουμε τις στιγμές των ειδικών έμπνευση:

 • Detalizirovannaya απεικόνιση των χαρακτήρων και lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie ειδικές αναθέσεις και bonusov
 • Ogromny κόσμο σύμπαν Warhammer
 • Boi υπόγειο, ισόγειο και με την"αεροπορία"
 • Prisutstvie μαγεία μαζί με τη συνήθη oruzhiem
 • Chetyre φωτεινό rasy
 •  

  Παίξτε επίσης