Ο Tom Slantsys Tae Division

Εναλλακτικές ονομασίες: Tom Clancy Division

παιχνίδι του Tom Clancy Ο Τομέας: ένας κόσμος στο χείλος της καταστροφής.

Όσο οι άνθρωποι είναι σε θέση να επιβιώσουν σε μια βιολογική επίθεση; Το ερώτημα αυτό έχει προβληματίσει το παιχνίδι του Tom Clancy Η Διεύθυνση της ομάδας ανάπτυξης στη Σουηδία & ndash? Ubisoft Massive, Αμερική & ndash? Red Storm και η Βρετανία & ndash? Ubisoft Reflect, και εκδότης Ubisoft, η οποία ετοιμάζεται αποκλειστικό περιεχόμενο για το Xbox One. Εκτός από αυτή την πλατφόρμα, μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι για το PlayStation 4, και του Tom Clancy Η λήψη τμήματος για το PC.

ημερομηνία κυκλοφορίας αρκετές φορές ακούγεται και να μετακινηθεί. Τον Μάιο του 2014 αφαιρέθηκε το καλοκαίρι του 2015, αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας & ndash? 8 Μάρτη του 2016 το χρόνο.

Το ίδιο το παιχνίδι είναι η αρχή της σειράς παιχνιδιού, που μόνο φαίνεται να είναι, όπως αναφέρεται στο είδος των MMORPG shooter που υπόσχεται να τους λάτρεις των δυναμικών σκοπευτές zavarushku.

Θέμα πλευρά.

Είναι μια παράδοση που όλοι οι καταστροφές που συμβαίνουν στην Αμερική, και τα γεγονότα αυτού του παιχνιδιού, επίσης, λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν εγγύς μέλλον. Πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, αν υπάρχει μια βιολογική καταστροφή; Πόσο γρήγορα εξαπλώνεται η μόλυνση, και τι ποσοστό του πληθυσμού που θα είναι βιώσιμη και έτοιμοι να εμπλακούν με τον εχθρό;

Την πρώτη ημέρα στα νοσοκομεία εξαντληθεί ο χώρος. Σε καραντίνα έπληξε τις περισσότερες περιοχές κατά τη δεύτερη ημέρα. Τότε χτύπησε το χρηματιστήριο, έχασε την ηλεκτρική ενέργεια και το νερό, τα καταστήματα ήταν άδεια, και οι άνθρωποι έγιναν εχθροί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, να δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα των ανθρώπων που εργάζονται σε ένα ήσυχο περιβάλλον, μηχανικοί, γιατροί, αστυνομικοί, ακαδημαϊκοί, και ούτω καθεξής. δ. αλλά έχουν εκπαιδευτεί να λειτουργούν σε εξαιρετικά επικίνδυνη, και τώρα πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον ιό, και οι δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για την εμφάνισή του.

Πόσο επιτυχής είναι η εργασία μιας ομάδας εξαρτάται από τους παίκτες που αποφασίζουν να κατεβάσετε του Tom Clancy Η Διεύθυνση και συμμετείχαν στην αποστολή. Όλα αρχίζει στο Μανχάταν, στο έδαφος της αύξησης θα είναι διαθέσιμο σε νέους τομείς.

μπορεί να συλλέγονται σχετικά με τους συμμετέχοντες 4 στην ομάδα, και το σύστημα θα επιλέξει τους φίλους κοντά χαρακτηριστικά. Οι συγγραφείς υπόσχεση που ενώνουν το παιχνίδι με τη μορφή ενός δράκου βοηθού θα είναι με μια ειδική εφαρμογή για κινητά μέσω smartphone ή tablet.

προϊόντα τυχερών παιχνιδιών έχουν σχεδιαστεί για τη διέλευση της εντολής, αν και δεν αποκλείεται ενιαία δράση, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσαρμοστούν στον κόσμο, η οποία επηρεάζεται από τους άλλους παίκτες.

Πριν ανοιχτό κόσμο του Tom Clancy Το τμήμα στο PC και τους χαρακτήρες, χωρίς αναφορά σε ορισμένα επαγγέλματα, κλάδους ή αγώνες. Στην αρχή, ανοίγουμε όλες τις δεξιότητες, αλλά εμφάνιση και η ανάπτυξή τους εξαρτάται από τη δραστηριότητα των gamers δράση.

Πράκτορες σακίδιο οργάνωση εξοπλισμένο με τα απαραίτητα πράγματα για τις επόμενες 72 ώρες.

πρόβλεψη της έναρξης και επιλέξτε.

  • Έκδοση του συλλέκτη περιλαμβάνει την προσθήκη Ζε Division Hazmat Gear Set, ένα εισιτήριο διαρκείας, μια αφίσα, ένα φυλλάδιο με τα βασικά του παιχνιδιού, τσάντα ώμου και ώρες εργασίας παράγοντα.
  •  

    Παίξτε επίσης