Του Tom Clancy Ο Τομέας

Εναλλακτικές ονομασίες: Tom Division Klensi

Igra Tom Clancy είναι το τμήμα: ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.

Naskolko άνθρωποι είναι σε θέση να επιβιώσουν σε ένα βιολογικό επίθεση; Αυτή η ερώτηση έχει προβληματίσει το παιχνίδι του Tom Clancy Το τμήμα της σουηδικής ομάδας ανάπτυξης της Ubisoft Massive, Red Storm Αμερική και τη Βρετανία Ubisoft αντανακλούν, και εκδότης Ubisoft, η οποία προετοιμάζει το περιεχόμενο αποκλειστικά για το Xbox One. Εκτός από αυτή την πλατφόρμα, μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι για το PlayStation 4, και του Tom Clancy Η λήψη τμήματος για το PC.

Datu έξοδο αρθρωτά και να προχωρήσουμε αρκετές φορές. Τον Μάιο του 2014 αποξενωθεί το καλοκαίρι του 2015, αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας 8 Μαρτίου του 2016 έτους. Το ίδιο το παιχνίδι είναι η αρχή της σειράς παιχνιδιών, η οποία φαίνεται μόνο να είναι, και ανήκει στο είδος MMORPG shooter που υπόσχεται στους οπαδούς της σκοπευτές δυναμική αψιμαχία.

Stalo παράδοση που λαμβάνει επίσης όλες τις καταστροφές που συμβαίνουν στην Αμερική, και τα γεγονότα αυτού του παιχνιδιού στη Νέα Υόρκη στο Μανχάταν εγγύς μέλλον. Πώς να συμπεριφέρονται σαν τους ανθρώπους, αν υπάρχει βιολογική καταστροφή; Πόσο γρήγορα η νόσος εξαπλώνεται, και τι ποσοστό του πληθυσμού που θα είναι βιώσιμη και είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη μάχη με τον εχθρό;

Uzhe την πρώτη ημέρα δεν υπήρχαν κενές θέσεις στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με την καραντίνα έπληξε τις περισσότερες περιοχές κατά τη δεύτερη ημέρα. Στη συνέχεια, χτύπησε το χρηματιστήριο, έχασε την ηλεκτρική ενέργεια και το νερό, τα καταστήματα ήταν άδεια, και οι άνθρωποι έγιναν εχθροί. δ. αλλά είναι εκπαιδευμένοι να λειτουργούν σε συνθήκες εξαιρετικά επικίνδυνη, και τώρα πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον ιό, και οι δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για την εμφάνισή του.

Naskolko επιτυχία είναι ομαδική εργασία εξαρτάται από τους παίκτες που έχουν αποφασίσει να κατεβάσετε του Tom Clancy Η Διεύθυνση και συμμετείχαν στην αποστολή. Όλα ξεκινούν στο Μανχάταν, η περιοχή θα αυξηθεί περαιτέρω, θα είναι διαθέσιμη σε νέους τομείς. Μπορεί να συλλέγονται για 4 συμμετέχοντες στην ομάδα, και το σύστημα θα επιλέξει έναν σύντροφο, την οικογένεια χαρακτηριστικά. Οι συγγραφείς υπόσχεση που συμμετέχουν στο παιχνίδι με τη μορφή drone-mate θα είναι με μια ειδική εφαρμογή για κινητά μέσω του smartphone ή tablet. προϊόν Gaming σχεδιασμένο για τη διέλευση των εντολών, αν και δεν αποκλείεται μια ενιαία δράση, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσαρμοστεί στον κόσμο, η οποία επηρεάζεται από τους άλλους παίκτες.

Pered σας ανοικτό κόσμο του Tom Clancy, το τμήμα στο PC και οι χαρακτήρες χωρίς να συνδέεται με ορισμένα επαγγέλματα, τάξεις ή αγώνες. Στην αρχή, ανοίγω όλες τις δεξιότητες, και την άνοδο και την ανάπτυξή τους εξαρτάται από τη δραστηριότητα της δράση του παιχνιδιού. οργάνωση Agents εξοπλισμένα σακίδιο με τα απαραίτητα στοιχεία για τις επόμενες 72 ώρες.

 

Παίξτε επίσης