Το Τμήμα του Tom Clancy

Εναλλακτικές ονομασίες: Tom Clancy Division

 

Πόσα άτομα είναι σε θέση να επιβιώσουν σε συνθήκες βιολογικής επίθεσης; Αυτή η ερώτηση μπερδεύτηκε το παιχνίδι The Division του Tom Clancy από την ομάδα κατασκευαστών της Σουηδίας Ubisoft Massive, της Red Storm της Αμερικής και της Βρετανίας Ubisoft Reflect, καθώς και τον εκδότη Ubisoft, ο οποίος προετοιμάζει αποκλειστικό περιεχόμενο στο Xbox One. Εκτός από αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι για το PlayStation 4, και το Tom Clancy's The Division download για PC.

 

Η έξοδος εκφωνήθηκε και μετακινήθηκε πολλές φορές. Τον Μάιο του 2014, καταργήθηκε για το καλοκαίρι του 2015, αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσαν μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Μαρτίου 2016. Το ίδιο το παιχνίδι είναι η αρχή της σειράς παιχνιδιών, η οποία είναι μόνο να εμφανιστεί, αλλά ανήκει στο είδος shooter MMORPG, το οποίο υπόσχεται στους οπαδούς των σκοπευτών δυναμική zavarushki.

 Η πλευρά του υλικού.

 

Έχει γίνει μια παράδοση ότι όλοι οι κατακλυσμοί συμβαίνουν στην Αμερική και τα γεγονότα αυτού του παιχνιδιού εκτυλίσσονται επίσης στη Νέα Υόρκη στο Μανχάταν στο εγγύς μέλλον. Πώς θα συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε περίπτωση βιολογικής καταστροφής; Πόσο γρήγορα θα εξαπλωθεί η λοίμωξη και ποιο μέρος του πληθυσμού θα είναι βιώσιμο και έτοιμο να συμμετάσχει σε μάχη με τους εχθρούς; Κάτω από την καραντίνα, τα περισσότερα εδάφη έπεσαν τη δεύτερη μέρα. Επιπλέον, οι ανταλλαγές κατέρρευσαν, η ηλεκτρική ενέργεια και το νερό χάθηκαν, τα καταστήματα αδειάστηκαν και οι άνθρωποι έγιναν εχθροί. Για μια τέτοια κατάσταση δημιουργείται μια ειδική μονάδα από ανθρώπους που εργάζονται σε ένα ήσυχο περιβάλλον από μηχανικούς, γιατρούς, αστυνομικούς, επιστήμονες, Ε. Αλλά εκπαιδεύονται να λειτουργούν σε συνθήκες ακραίου κινδύνου και τώρα πρέπει να πολεμήσουν τον ιό και τις δυνάμεις που ευθύνονται για την εμφάνισή του.

 

Πώς θα είναι επιτυχής η ομάδα εργασίας, εξαρτάται από τους παίκτες που αποφάσισαν να κατεβάσουν το Τομέα του Tom Clancy και συμμετείχαν στην αποστολή. Όλα ξεκινούν στο Μανχάταν, τότε το έδαφος θα αυξηθεί, νέες περιοχές θα είναι διαθέσιμες. Οι συγγραφείς υπόσχονται ότι θα είναι δυνατό να συμμετάσχετε στο παιχνίδι στην εικόνα του βοηθού συρμών από μια ειδική κινητή εφαρμογή μέσω ενός smartphone ή tablet. Το προϊόν παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί για να περάσει από την ομάδα, παρόλο που είναι δυνατές μεμονωμένες ενέργειες, αλλά στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στον κόσμο, ο οποίος επηρεάζεται από άλλους παίκτες.

 

Προτού ανοίξετε τον κόσμο του Tom Clancy's The Division για υπολογιστές και χαρακτήρες χωρίς αναφορά σε ορισμένα επαγγέλματα, τάξεις ή αγώνες. Στην αρχή όλες οι δεξιότητες είναι ανοιχτές και η αύξηση και η ανάπτυξή τους εξαρτάται από τη δραστηριότητα των παικτών. Οι πράκτορες του οργανισμού είναι εξοπλισμένοι με ένα σακίδιο με τα απαραίτητα για τις επόμενες 72 ώρες. Ένα πλήρες σύνολο στοιχείων θα είναι γνωστό όταν έρχεται η πολυαναμενόμενη στιγμή της απελευθέρωσης του παιχνιδιού, αλλά είναι ήδη γνωστό ότι το σετ περιέχει:

 
   
    
  • Διαίρεση Standard Edition,
  •  Το
  • Gold εκτός από ένα αντίγραφο της έκδοσης του παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα εισιτήριο εποχής με ένα ακόμα άγνωστο περιεχόμενο και την προσθήκη της "Εθνικής Φρουράς",
  •  
  • Η συλλογή της Zee Division περιλαμβάνει την προσθήκη του Hazmat Gear Set, του εισιτηρίου εποχής, της αφίσας, του φυλλαδίου με τα βασικά του παιχνιδιού, της τσάντας για τον βραχίονα και των ωρών εργασίας του πράκτορα.
  • Το ρολόι της σειράς που υλοποιεί τη διεπαφή χρήστη
  •  
  • Mask protection
  •  
  • Επικοινωνήστε με φακούς που βελτιώνουν την αντίληψη της περιβάλλουσας πραγματικότητας
  •  
  • Πολλοί τύποι όπλων
  •  
  • Μετάδοση επικοινωνίας
   

  Welcome και επιλέξτε

   

  Αυτή τη στιγμή, οι προγραμματιστές δεν έχουν ανακοινώσει τα χαρακτηριστικά του συστήματος, τα οποία θα είναι άνετα να παίξουν στον υπολογιστή, αλλά η προ-παραγγελία ανοίγει, πράγμα που επιτρέπει στην Τομέα του Tom Clancy να αγοράσει εκδόσεις πακέτων:

 

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες