Ώρα για έναν ήρωα

Εναλλακτικές ονομασίες: Ώρα να είσαι ήρωας

Timetobehero - η ιστορία της αναβίωσης του Titans

Game Η ώρα για τον ήρωα ήταν ένα άλλο προϊόν που πλήρωσε τον κόσμο του παιχνιδιού με μια ιστορία φαντασίας και τη δυνατότητα να παίζει με τον τρόπο PvP. Απελευθερώθηκε από το ρωσικό στούντιο 2RealLife τον Ιανουάριο του 2015, το οποίο έχει ήδη εμπειρία στην ανάπτυξη παιχνιδιών για πολλούς παίκτες. Μετά από τον χρόνο δοκιμών που παραχωρήθηκε σε ένα ευρύ κοινό, ξεκίνησε επίσημα, και τώρα όλοι μπορούν να παίξουν για τον ήρωα σε πραγματικό χρόνο και από οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των κινητών.

Πηγαίνετε στο σύμπαν του Κολύμβου των Κόσμων για να βρείτε τους τρεις Θεούς που προκάλεσαν το θάνατο των δημιουργών και ηγεμόνων αυτού του κόσμου - τους Τιτάνες. Στο μονοπάτι των αρχαίων είναι οι φυλές του Ορλόφ και του Λβιβ, προβλέποντας εκδίκηση στους παραβάτες και αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους.

Κάθε ήρωας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και δεξιότητες μάχης, αλλά καθώς δεκάδες μάχες παραμένουν πίσω τους, θα γίνουν ακόμα πιο έμπειροι, ισχυρότεροι, πιο ευκίνητοι και πιο επιθετικοί. Η πανοπλία τους και τα όπλα τους θα μετριάζονται στη μάχη και οι χαρακτήρες τους θα γίνουν ισχυρότεροι από τον γρανίτη. Θα τους βοηθήσουν με μετενσαρκώσεις των μάσκες που μπορούν να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά της μάχης.

Η συναρπαστική ιστορία σας πηγαίνει βαθιά στη σύγκρουση που έχει προκύψει μεταξύ συμμαχιών, φυλών και τάξεων που υπερασπίζονται τα δικά τους πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Εάν χρειαστεί χρόνος για να κατεβάσετε τον ήρωα, θα μάθετε την προέλευση της κατάστασης και προσπαθήστε να ξεδιπλώσετε το συνονθύλευμα των συνωμοσιών, της προδοσίας, της μακρόχρονης εχθρότητας, που οδήγησε στο θάνατο των Τιτάνων.

χαρακτηριστικά παιχνιδιού

  • Ένα σύνολο δεξιοτήτων που ο παίκτης επιλέγει να φορτώσει στο χαρακτήρα του, επιλέγεται από την κατάσταση. Διατίθενται μετά από λίγο και δεν εξαρτώνται από τη δραστηριότητα του παίκτη.
  • Mask τέρατα είναι διαθέσιμα κατά την εκτέλεση διαφορετικών ενεργειών. Κάθε μάσκα έχει τα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου τέρατος και, φορώντας το, ο χαρακτήρας ενσαρκώνεται πλήρως σε αυτό, αποκτώντας χαρακτηριστικά δεξιότητες, ικανότητες, δύναμη και δύναμη.
  • Monster Den πρέπει να καθαριστεί μόνος του και σε μια ομάδα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού PvE. Οι ομάδες σχηματίζονται τυχαία ή κατόπιν προηγούμενης ρύθμισης.
  • Τοποθέτηση σε κουλοχέρη με βάση το χρόνο.
  • Μπορείτε επίσης να πολεμήσετε σε λειτουργία PvP ενάντια σε άλλους παίκτες στην αρένα και να πάρετε τρόπαια.
  • Πριν ξεκινήσετε μια μάχη με ένα τέρας, μελετήστε τα χαρακτηριστικά του και μάθετε ποια στοιχεία μπορείτε να τα αποκόψετε.
  • Για την ποικιλομορφία, οι τακτικοί προγραμματιστές παιχνιδιών προσφέρουν διαγωνισμούς και ανακοινώνουν γεγονότα.
  • Πρόσφατα επίσκεψη Η ώρα για τον ήρωα του iPlayer υπόσχεται διαφορετικά δώρα - χρήσιμα πράγματα για το παιχνίδι. Κάθε φορά που θα αυξηθεί η αξία τους.
Περίπου

μάχες δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς - όλα είναι απλά. Εσείς και ο εχθρός συγκλίνετε στο γήπεδο και παραδώστε τρία χτυπήματα. Ο εντοπισμός του ηττημένου είναι επίσης εύκολος, αφού μόνο ο νικητής παραμένει. Υπάρχουν πολλά καθήκοντα και μόνο χρόνος για να τα κάνετε. Όλοι όμως ενθαρρύνονται από μια χρήσιμη έκπληξη με τη μορφή πραγμάτων, εμπειρίας ή νομισμάτων.

Περισσότερες άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες

Όλα τα κτήρια σε μια τοποθεσία φέρουν ορισμένες λειτουργίες και ο χάρτης δείχνει κόσμους: αετός, λιοντάρι, φλόγα και άγνωστο έδαφος που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. Πηγαίνοντας στο μενού για να επιλέξετε: όπλα, εξοπλισμό, φυλακτά και ελιξίρια, όχι μόνο θα τους προσφέρετε σε μια συγκεκριμένη τιμή, αλλά και να υποδείξετε τις δυνατότητες, υποδεικνύοντας το επίπεδό τους. Για να αποκτήσετε ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν, πρέπει να ολοκληρώσετε αποστολές και να προσπαθήσετε για νίκη. Αυτό φέρνει την ελλιπή ποσότητα ειδών.

Συμμετάσχετε στην κοινότητα Timetobehero και γίνετε εκπρόσωπος μιας από τις φυλές για να αναβιώσει την πρώην δόξα του Κολύμβου των Κόσμων, φέρνοντας τους Τίτανους πίσω στη ζωή. Το έργο δεν είναι εύκολο, αλλά μόνο έτσι ώστε οι κάτοικοί του να έχουν ελπίδα για ευτυχία.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες