Θρόνο Βασίλειο στο Πόλεμο

Εναλλακτικές ονομασίες: Θρόνος πόλεμος των βασιλείων

Game Throne Βασίλειο στο Πόλεμο: Γίνε Μεγάλος Κύριος.

Στην αγορά των προϊόντων τυχερών παιχνιδιών, νέες προσφορές εμφανίζονται κάθε τόσο. Ένας έμπειρος παίκτης μπορεί εύκολα να διακρίνει ένα ανδρείκελο από μια ενδιαφέρουσα διασκέδαση και η υψηλή βαθμολογία, η οποία αποδεικνύεται από το παιχνίδι Kingdom at War, λέει ότι περιέχει όλες εκείνες τις ιδιότητες που εκτιμούν οι λάτρεις της στρατηγικής.

Το πρώτο πράγμα που ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εικονικούς πολεμιστές είναι η δυνατότητα να παίζουν σε υπολογιστές και κινητές συσκευές στο Throne Kingdom at War. Και επειδή το πρόγραμμα περιήγησης είναι ένα παιχνίδι, μπορείτε να το εισάγετε μέσω ενός κοινωνικού δικτύου.

Life του κυβερνήτη.

Πριν κλασικό παράδειγμα στρατηγικής για πολλούς παίκτες με στοιχεία φαντασίας. Υπάρχουν εχθροί και φίλοι, καθώς και ένα βασίλειο που πρέπει να αναπτυχθεί και να υπερασπιστεί. Όλα αρχίζουν να είναι μικρά, αλλά σταδιακά τα εδάφη που σας παρέχονται θα πρέπει να εξελιχθούν σε μια ισχυρή πολιτεία με ισχυρό στρατό και βιώσιμη οικονομία. Υπάρχουν πολλοί εχθροί γύρω, και ως εκ τούτου οι επιθέσεις από την πλευρά τους θα είναι συχνό φαινόμενο. Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν φίλοι, ή μάλλον, φιλικά έθνη με τα οποία πρέπει να δημιουργηθούν συμμαχίες. Μαζί, είναι ευκολότερο και πιο αξιόπιστο να απωθήσετε τις επιθέσεις εκείνων που δεν μοιράζονται τις απόψεις σας για σχέσεις καλής γειτονίας.

Αποτελούμενο από μια μεγάλη ομάδα ομοϊδεάτων ανθρώπων, θα εξερευνήσετε επίσης τη γη, θα μάθετε τέρατα. Παίζοντας το παιχνίδι Throne Kingdom at War, επικοινωνώντας με τους πραγματικούς ανθρώπους, είναι όχι μόνο πιο ενδιαφέρον, αλλά και πιο χρήσιμο. Είστε εγγυημένη υποστήριξη και βοήθεια με τη μορφή πόρων και στρατιωτικής βοήθειας. Ρωτήστε τους για συμβουλές, αλλά μην ξεχνάτε ότι αναμένουν παρόμοιες αντιποίνουσες κινήσεις από εσάς.

Με σύνεση, παλεύουμε γενναία.

Βρίσκεστε σε έναν πολύχρωμο μεσαιωνικό κόσμο, όπου δεν υπάρχει σύγχρονη τεχνολογία, αλλά υπάρχουν μαγικές και αιχμηρές λεπίδες. Γίνετε μέρος αυτής της πραγματικότητας θα βοηθήσει το θρόνο Βασίλειο στο War εγγραφή, η οποία δεν απαιτεί πολύπλοκες χειρισμοί.

Ποιες άλλες ευχάριστες εκπλήξεις είναι:

 • Great Volumetric Graphics
 • Η επιλογή των γλωσσών
 • Διαδικασία παιχνιδιού χωρίς πρόσθετες αγορές
 • Α μεγάλο αριθμό αναζητήσεων
 • Ability να εξοπλίσει τον ήρωά σας κατά την κρίση σας
 • Συνδεθείτε και δημιουργήστε τις Παραγγελίες σας
 • Επιλέξτε έναν μαχητή class

Κατά κατηγορία, ας δούμε ποιος εκπροσωπείται:

 • Bight Knights
 • Schelled arrows
 • Ομιλητές
 • Προβολείς
 • Απάρχουν στρατεύματα
 • Ιππικό 1000 20

Staff μέρος του iPlayer Throne Βασίλειο στο Πόλεμο, να παρακολουθείτε την πρόοδο. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από στρατιωτικές εκστρατείες, θα πρέπει να οικοδομήσουμε και να βελτιώσουμε συνεχώς κάτι.

Όπως είναι γνωστό ότι ο οικισμός ήταν βιώσιμος, οι κάτοικοι χρειάζονται σπίτια, ταβέρνες, καταστήματα. Οι στρατιώτες χρειάζονται στρατώνες και εκπαιδευτικούς χώρους. Και για την πόλη χρειάζονται αποθήκες, σφυρηλάτες, πριονιστήρια, ορυχεία. Κατά την εξόρυξη άνθρακα, ξύλου, πέτρας και άλλων ορυκτών, μην ξεχνάτε ότι τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο των ορυχείων, τόσο πιο πολύτιμες πρώτες ύλες θα φέρουν. Το ίδιο ισχύει και για άλλες επιχειρήσεις, εξάγουν το αρχικό υλικό ή παράγουν αγαθά.

V εργαστήρια τυχερών παιχνιδιών είναι όλα διασυνδεδεμένα, και ως εκ τούτου προσπαθήστε να δώσουν προσοχή σε όλες τις βιομηχανίες σε ένα έγκαιρο και ομοιόμορφο τρόπο. Εάν υπάρχουν λίγα σπίτια ή δεν αντιστοιχούν στο επίπεδο ζωής των πολιτών, δεν θα υπάρχει κανείς για εργασία, και αυτό θα επηρεάσει την έλλειψη τροφίμων, ενδυμάτων και όπλων. Μην ξεχάσετε να αντλήσετε και πολεμιστές, στέλνοντάς τους στις εργασίες. Η επιλογή των αναζητήσεων είναι μεγάλη, και μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε, έχοντας μελετήσει τις συνθήκες και το μέγεθος της ανταμοιβής. Επιλέξτε αυτά που αντιστοιχούν στο επίπεδο της ισοπέδωσης του ήρωα σας, έτσι ώστε η δύναμή του να είναι αρκετή για μια εκστρατεία και μια μάχη με τον εχθρό.

Ο πόλεμος των βασιλιάδων του θρόνου συνεχώς βελτιώνεται, εμφανίζονται νέες προσθήκες, επομένως δεν θα βαρεθείτε Συνδυάζοντας τους παίκτες, θα γίνετε μέλος της στενής οικογένειάς τους και σύντομα θα πάρετε το πρώτο σας έργο μετά από μια μικρή προπόνηση.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες