Throne Kingdom at War

Εναλλακτικές ονομασίες: Ο πόλεμος του βασιλιά του θρόνου

Throne Kingdom at War: Γίνε μεγάλος Κύριος.

Η αγορά των προϊόντων θηραμάτων από καιρό υπάρχουν νέες προτάσεις.

Ζωή του χάρακα. Υπάρχουν εχθροί και φίλοι εδώ, καθώς και ένα βασίλειο που πρέπει να αναπτυχθεί και να προστατευθεί. Υπάρχουν πολλοί εχθροί γύρω, και επομένως οι επιθέσεις από την πλευρά τους δεν θα είναι ασυνήθιστες. Μαζί, είναι ευκολότερο και πιο αξιόπιστο να απωθήσετε τις επιθέσεις εκείνων που δεν μοιράζονται τις απόψεις σας για τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Sold σε μια μεγάλη ομάδα από ομοϊδεάτες ανθρώπους, θα διερευνήσει επίσης τη γη, την καταπολέμηση τέρατα. Σας παρέχεται υποστήριξη και βοήθεια με τη μορφή πόρων και στρατιωτικής βοήθειας. Ρωτήστε τους για συμβουλές, αλλά μην ξεχνάτε ότι περιμένετε παρόμοιες απαντήσεις.

We σοφά, παλέψουμε γενναία.

Θα βρεθείτε σε έναν πολύχρωμο μεσαιωνικό κόσμο όπου δεν υπάρχει σύγχρονη τεχνολογία, αλλά υπάρχουν μαγικές και αιχμηρές λεπίδες. Γίνετε μέρος αυτής της πραγματικότητας θα βοηθήσει το Βασίλειο στην εγγραφή War, η οποία δεν απαιτεί πολύπλοκες χειρισμούς.

Αυτό που παραμένει ευχάριστα εκπληκτικό είναι:

Stav τμήμα του iPlayer Throne Kingdom στο War, είναι να κρατάς ένα χέρι στον παλμό της προόδου.

Με την αναφορά των τάξεων, ας δούμε ποιος εκπροσωπείται:

  • Loyal Knights
  • Αριθμός πλήκτρων
  • Keepers
  • Investigers
  • Οι στρατιώτες πολέμου
  • Cavalry

Επειδή είναι γνωστό ότι ο οικισμός ήταν βιώσιμος, οι κάτοικοι χρειάζονται σπίτια, ταβέρνες, πάγκους. Οι στρατιώτες χρειάζονται στρατόπεδα και πλατείες για εκπαίδευση. Και για την πόλη, τις αποθήκες, τις σιδεράδες, τα πριονιστήρια, τα ορυχεία είναι απαραίτητα. Κατά την εξόρυξη άνθρακα, ξύλου, πέτρας και άλλων ορυκτών, μην ξεχνάτε ότι όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο των ορυχείων, τόσο πιο πολύτιμες πρώτες ύλες θα φέρουν. Το ίδιο ισχύει και για άλλες επιχειρήσεις, εξάγουν το αρχικό υλικό ή παράγουν τα εμπορεύματα.

Σε αίθουσες παιχνιδιών τα πάντα είναι διασυνδεδεμένα, και έτσι προσπαθήστε να πληρώσετε έγκαιρα και ομοιόμορφα σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Εάν υπάρχουν λίγα σπίτια ή δεν ανταποκρίνονται στο βιοτικό επίπεδο των πολιτών, δεν θα υπάρχει κανείς για εργασία, και αυτό θα επηρεάσει την έλλειψη τροφίμων, στολών και όπλων. Μην ξεχάσετε να αντλήσετε και πολεμιστές, στέλνοντάς τους σε αποστολές. Η επιλογή των αναζητήσεων είναι μεγάλη, και μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε, έχοντας μελετήσει τους όρους και το ποσό της ανταμοιβής. Επιλέξτε αυτά που αντιστοιχούν στο επίπεδο άντλησης του ήρωά σας, έτσι ώστε η δύναμή του να είναι αρκετή για να πετάξει και να πολεμήσει με τον εχθρό.

Παίξτε το πόλεμο του Βασιλιά Θρόνου Βελτιώνεται συνεχώς, εμφανίζονται νέες προσθήκες, οπότε δεν θα χρειαστεί να χάσετε. Συνδυάζοντας τους παίκτες, θα γίνετε μέρος της στενής οικογένειάς τους και σύντομα θα πάρετε την πρώτη σας αποστολή μετά από μια μικρή προπόνηση.

 

Παίξτε επίσης