TERA Online

Εναλλακτικές ονομασίες: TERA Online

TERA online - πελάτη φανταστικό multiplayer παιχνίδι ρόλων. Στο έργο του Διαδικτύου ξεκίνησε μέσα από τις προσπάθειες των δύο εταιρειών. Δημιουργός πράξεις Bluehole Studio, και ο εκδότης - NHN Corporation. Εφάπαξ τέλος επιτρέπει TERA κατεβάσετε και να βυθίσει στη δίνη του συναρπαστικές περιπέτειες. Θα πρέπει να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, γεννήθηκε στα σώματα των Arun και μπάλες - δύο τιτάνες ύπνο. Ξεκινώντας να εξοικειωθούν με Abroberiey θα βρεθείτε γύρω από τις τεράστιες εκτάσεις που αποτελούνται από δύο ηπείρων και πολλά μικρά νησιά. Όλες οι θέσεις διαφέρουν πολύ μεταξύ τους και κρύβουν απίστευτες εκπλήξεις. Αν και είναι εντελώς ανοιχτό κόσμο και λάτρεις περιπλανηθείτε ανεξερεύνητες περιοχές θα σας κρατήσουν απασχολημένους! Horrible τέρατα που θα συναντήσετε στο δρόμο σας θα πρέπει να καταστρέφονται ανελέητα, και οι θέσεις εργασίας που θα εμφανιστούν, όπως η εμφάνιση μιας κατάστασης θα πρέπει να εκτελείται τέλεια. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο χαρακτήρας αναπτύσσεται και γίνεται ισχυρότερη. Κάθε μέρα θα είναι πιο σίγουροι για τις ικανότητές τους, και συμμετέχοντας σε ατελείωτες μάχες είναι απλά μια χαρά. Το σύστημα μάχης - ένα από τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού. Παρεμπιπτόντως, ένας παίκτης είναι σε θέση να αντέξουν ένα ολόκληρο πλήθος των εχθρών, το πιο σημαντικό να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες. Στο εγγύς μάχες πρέπει να είναι σε θέση να επιλέξουν την κατεύθυνση της κρούσης και μεγάλη αριστοτεχνική στόχο. Αυτό δεν είναι όλα τα οφέλη του έργου και θα αξιολογήσει όλες τις διασκέδαση μπορείτε να τσιπ, όταν, να αρχίσετε να παίζετε TERA.

Μόλις αγοράσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη παιχνίδι σε ένα PC θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν τη δυναμική, την ασάφεια και την ομορφιά της. Ανακοίνωση για τη λίστα με τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι: CPU P4 2,5 MHz, η κάρτα γραφικών ATI Radeon 9600 ή NVidia GeForce 6600 (128 MB μνήμης και 2. 0 shaders) DirectX 9 συμβατή. 0c? 20 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο και 1GB μνήμης RAM. Αν αυτές οι παράμετροι είναι φυσιολογικές, με την εγκατάσταση του παιχνιδιού δεν υπάρχει πρόβλημα.

Έτσι, το επιθυμητό παιχνίδι στον υπολογιστή σας και είστε μόλις ξεκινήσατε να παίζουν TERA. Από πού να ξεκινήσω; Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να περάσουν από τον πρόλογο, στη διάρκεια της οποίας θα μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο του χαρακτήρα σας 20. Βοηθά να καταλάβουμε αν θέλετε την επιλεγμένη κατηγορία. Αλλά μετά θα αρχίσει να αντλεί από το μηδέν. Δεύτερον, από τη στιγμή που ανήκουν σε αποφασίσουν την κατηγορία (υπάρχουν επτά διαθέσιμες κατηγορίες) θα πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζουν τις πολλές αναζητήσεις που χωρίζονται σε κύρια και δευτερεύοντα. Ιστορία της ένα παιχνίδι για όλες τις φυλές. Το οικόπεδο θα σας οδηγήσει προς τα εμπρός, και μαζί με αυτό, το τοπίο αλλάζει συνεχώς. Μηχανή γραφικών Unreal Χάρη 3mir κινητήρα φαίνεται ζωντανό και, ως εκ τούτου ελκυστική για τους λάτρεις της ποικιλίας. Κάθε φυλή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά όλοι οι κάτοικοι του φανταστικού σύμπαντος στο κοινό - η καταπολέμηση του εξωτερικού εχθρού. Μπορείτε ακριβώς όπως το υπόλοιπο του θα πολεμήσουν ενάντια στο κακό, προσπαθώντας να καθαρίσει τη γη από τα κακά πνεύματα.

Game TERA επιτρέπει να επιτεθεί άλλους παίκτες. Αλλά ειλικρινά, αυτό δεν είναι πραγματικά απαραίτητο. Σημαντικό όφελος σε αυτό, αλλά η οργή των άλλων χρηστών που θέλουν να εκδικηθεί έναν σύντροφο - εύκολα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή εισόδου στο τάγμα. Ως μέρος της συντεχνίας, μπορείτε να πάρετε μέρος στους μεγάλους πολέμους. Τέτοιες μάχες συμβαίνουν πρότυπο - από τοίχο σε τοίχο. Θα πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιοι εάν χρειάζεστε υποστήριξη, ή εσείς οι ίδιοι είναι πιο εύκολη και πιο άνετη για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Με την ευκαιρία, υπάρχει κάτι που δεν θα αντέξουν οικονομικά μόνο. Αυτό το μπουντρούμι. Αλλά αν ουσιαστικά μόνος, επειδή κανείς δεν είναι εκεί να μην προκαλούν να αναμιχθεί. Ω, και αυτό δεν συμβαίνει ότι απλά δεν μπορεί να κάνει χωρίς βοήθεια. Για παράδειγμα, οι υπηρεσίες του γιατρού, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί κάθε παίκτη.

Παιχνίδι TERA θα δώσει πολλές αξέχαστες στιγμές. Μέχρι να φτάσει το μέγιστο επίπεδο, όχι μόνο να μπει σε στρεσογόνες καταστάσεις που απαιτούν αποφασιστική και τολμηρή δράση. Για να συνοψίσουμε, σχεδιασμένο σύστημα μάχης, υψηλής ποιότητας γραφικά, μαθήματα ισορροπίας, φιλική προς το χρήστη interface, θέτοντας αξιέπαινη παιχνίδι ενδιαφέρον Dungey - όλα αυτά και πολλά άλλα θα σας ενθουσιάσει όλη την gameplay. Έτσι, δεν μπορεί να αναβληθεί, και γρήγορα να ενταχθούν στην κοινότητα gaming! Είθε όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα!

 

TERA Online - ένας κόσμος όπου ο κανόνας μαγείας και σπαθί!

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες