Δεξαμενή Μελλοντικής Δύναμης 2050

Εναλλακτικές ονομασίες: Δεξαμενή Μελλοντικής Δύναμης 2050

Games Future Force 2050 δεξαμενές του μέλλοντος.

Εάν κουραστείτε να αγωνίζεστε μπροστά σε πραγματικά γεγονότα, δώστε προσοχή στο Tank Future Force 2050 για το Android, το οποίο αναπτύχθηκε από το στούντιο Awesome Action Games. Καθώς συμμετέχετε στη διαδικασία παιχνιδιού, θα μεταφερθείτε εγκαίρως, όταν τεθωρακισμένα οχήματα έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές. Είναι ακόμα εύκολο να το ανακαλύψεις, αλλά η τακτοποίηση και οι δυνατότητες έχουν προχωρήσει πολύ μπροστά και μια δεξαμενή με δύο κανόνια δεν φαίνεται πια σαν περιέργεια.

Για να νιώσετε την καινοτομία, χρειάζεστε δωρεάν Tank Future Force 2050. Αυτό έχει ήδη κάνει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ανθρώπους, έχοντας κατορθώσει να περάσει όχι μόνο τα κύρια καθήκοντα, αλλά να εξοικειωθεί με νέες αποστολές στα περιοδικά δημοσιευμένα συμπληρώματα. Για να εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι που ζυγίζει 62 M, χρειάζεστε μια έκδοση του Android από το 4. 1. Μια άλλη επιλογή είναι να κατεβάσετε το Tank Future Force 2050 σε έναν υπολογιστή και να αναπτύξετε μια παράλληλη σειρά εκδηλώσεων.

Φανταστική μάχη.

Tanks, είναι οι δεξαμενές με τις κάμπιες τους αναζητώντας τον εχθρό, και στη συνέχεια βομβαρδίζουν. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και ποιος είναι ξένος που καταλαβαίνει απλά χάρη στις σημαίες πάνω στις μηχανές. Επίσης πάνω από αυτά κρέμεται μια κλίμακα ζωής, από την οποία είναι ξεκάθαρο πόσες επιτυχίες θα διατηρήσουν την πανοπλία.

Επειδή το παιχνίδι Tank Future Force 2050 αναπτύσσει τα γεγονότα του μέλλοντος, οι προγραμματιστές έχουν πάρει την ελευθερία να φανταστούν πόση τεχνολογία θα αλλάξει. Αρχικά, οι μονάδες μάχης δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τις σύγχρονες, αλλά αυτό είναι μόνο στην αρχή. Καθώς έχετε διαθέσιμο κάποιο νόμισμα παιχνιδιού, μπορείτε να βελτιώσετε κάθε λεπτομέρεια. Όλες οι πανοπλίες, ο πύργος, το κανόνι, το πλαίσιο και άλλος τεχνικός εξοπλισμός υπόκεινται σε αναβάθμιση. Μόλις δεν αναγνωρίσετε τα παλιά χαρακτηριστικά, το αυτοκίνητο γίνεται τόσο φουτουριστικό. Σας περιμένει επίσης:

    Μετά από το πέρασμα του χρόνου στο hangar για τη διαδικασία αύξησης των χαρακτηριστικών, πηγαίνετε στο πεδίο της μάχης. Γραφικό

    0Quality

  • Realistic soundtrack
  • Φωτεινά ειδικά εφέ
  • Ασυνήθιστη γεωγραφία της περιοχής
  • Προστατευτικοί έλεγχοι
  • Επιλογή εχθρών
  • Προηγμένες ενημερώσεις
Εδώ η πιο ενδιαφέρουσα ξεδιπλώνεται, επειδή οι εχθροί με κάθε επίπεδο όλο και περισσότερο, και ενεργούν σκληρά.

Ο στόχος σας είναι να εντοπίσετε όλους και να καταστρέψουν, και στη συνέχεια η αποστολή θα περάσει, και η ανταμοιβή θα βρει τον ήρωά της. Είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί ο εχθρός, επειδή επισημαίνεται στο ευαίσθητο ραντάρ με τη μορφή κόκκινων κουκίδων. Ακολουθήστε ακριβώς που κρύβεται η επόμενη δεξαμενή του εχθρού, και πυροβολείτε, βρίσκοντας μια ευάλωτη θέση. Μερικές φορές θα χρειαστεί να προσεγγίσουμε σχεδόν προσεκτικά, έτσι ώστε το κέλυφος να χτυπήσει ένα δυνατό κέλυφος.

Διαχείριση και τοποθεσίες.

Tank Future Force 2050 παιχνίδι προσφέρει αρκετά πρότυπο έλεγχο. Στην αριστερή γωνία του χειριστηρίου για να μετακινήσετε τον εξοπλισμό και στα δεξιά του κουμπιού όρασης, πλησιάστε και πυροβολήστε. Ακόμα κι αν πρόκειται για καινοτομία για εσάς, μετά από μια μικρή προπόνηση, θα μάθετε εύκολα αυτή τη σοφία. Ομορφιά, δυσκολία στη μετακίνηση και περισσότερος ρεαλισμός προσθέτουν εμπόδια στην περιοχή. Κλείνουν τον ορίζοντα και δεν επιτρέπουν να δουν τον εξοπλισμό των άλλων. Αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε μια ενέδρα, ωστόσο, καθώς και τα περισσότερα για να ευχαριστήσετε κάποιον άλλο, έτσι ώστε μια μικρή υγιή παράνοια δεν θα βλάψει.

Να πείτε επίσης λίγο για το Donat. Όπως καταλαβαίνετε, η άντληση του παιχνιδιού παίζει σημαντικό ρόλο, και για κάθε μάχη με τις δεξαμενές του εχθρού που έχουν χτυπηθεί, θα λάβετε μια ανταμοιβή. Πηγαίνει σε κάθε είδους βελτιώσεις, αλλά παίζοντας σε ελεύθερη λειτουργία, για να επιτύχετε γρήγορες και σημαντικές αλλαγές είναι αρκετά δύσκολη. Στη συνέχεια, τα έσοδα προέρχονται από αγορές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι προγραμματιστές αποφάσισαν να μην είναι άπληστοι, και να θέσει αρκετά αποδεκτές τιμές από 24,93 σε 1 258,47 UAH.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες