Δεξαμενή Δύναμης

Εναλλακτικές ονομασίες: Δεξαμενή Δύναμης

Tank Force πραγματικά cool παιχνίδι!

Το Σεπτέμβριο του 2017 οι οπαδοί των δεξαμενών έλαβαν στη συλλογή του Tank Force από τον προγραμματιστή Extreme Developers. Δεδομένου ότι η αγορά έχει ήδη αρκετά παιχνίδια παρόμοιας κατεύθυνσης, το έργο κατάφερε με κάποιο τρόπο να κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη και κέρδισε δημοτικότητα. Επιπλέον, υπάρχουν τακτικά ενημερώσεις με νέες αποστολές, τεχνικές και καθήκοντα, που βοηθούν την πλοκή.

Το

Tank Force download μπορεί να είναι δωρεάν, και ακόμη και να εξελιχθεί, χωρίς να αισθάνεται μια ιδιαίτερη ανάγκη για δωρεά. Ωστόσο, παρέχεται περιεχόμενο με πληρωμή και προϋποθέτει:

 • Αγορά του λογαριασμού premium
 • Αγορά εξοπλισμού premium
 • Αγορά πιο ισχυρών κελυφών, εξοπλισμού και μηχανημάτων

Σε γενικές γραμμές, το σενάριο είναι γνωστό, και αν θέλετε να λάβετε το καλύτερο και δεν περιμένετε για μακρά ανάκτηση των ζημιών, θα πρέπει να περάσετε λίγο. Οι τιμές είναι κλασικές και δεν είναι πολύ ερειπωμένες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα λήψης του Tank Force στον υπολογιστή. Εάν για κινητές συσκευές το Android χρειάζεται τουλάχιστον 4. 1, τότε το PC απαιτεί Windows 7/8/10 και τουλάχιστον 3Gb χώρο στο δίσκο. Φυσικά, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία της διαδικασίας παιχνιδιών, φροντίστε την πρόσβαση στο Internet.

Επό περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Είστε σε ένα shooter για πολλούς παίκτες, στον οποίο:

 • Βρείτε πρόσβαση σε δεξαμενές διαφορετικών μοντέλων
 • Μόνιμα βελτιώστε την τεχνική
 • Βρίσκεστε στις μάχες
 • Αποδοχή σταθερών ανταμοιβών για τη νίκη
 • Καταπολέμηση με έναν υπολογιστή και πραγματικό αντίπαλο

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία από τις τρεις παρατάξεις: Κίνα, Ρωσία ή ΝΑΤΟ. Στη συνέχεια, περιμένετε μάχες στις οποίες οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες 10x10. Με βάση την πλευρά τους, σε ποια πλευρά προτιμάτε, θα υπάρχει μια κατάλληλη επιλογή δεξαμενών (συνολικά 42 επιλογές) και η περαιτέρω εξόρμηση τους. Ο εκσυγχρονισμός πραγματοποιείται στο υπόστεγο, όπου επίσης πραγματοποιείται η αγορά και πώληση ειδών. Εάν δεν είστε νέοι σε αυτά τα παιχνίδια, η διαδικασία είναι γνωστή.

Όσον αφορά την επιλογή των δεξαμενών, το παιχνίδι Tank Force προτείνει να ξεκινήσετε με ελαφρές επιλογές, σταδιακά να ανοίγετε πρόσβαση σε βαρύτερα τεθωρακισμένα οχήματα. Τα περισσότερα από αυτά προσφέρονται δωρεάν, αλλά ορισμένα αποκλειστικά μοντέλα μπορούν να ληφθούν μόνο με πραγματικά χρήματα. Για παράδειγμα, το γερμανικό Leopard 1A5 και το ρωσικό BMP-4 προορίζονται για αγορά. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των μηχανών, αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο σύνολο:

  Μην ξεχάσετε να αποκρύψετε.
 • Δυνατότητα ανανέωσης της δεξαμενής
 • Η ταχεία στροφή του πύργου
 • Αριθμός γύρων ανά λεπτό
 • Armor Armor
 • Ταχύτητα μηχανής
 • Απώλεια πλεονεκτήματος μάχης
 • Endurance
Αυτή η φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια μπορεί να φέρει ένα πλεονέκτημα σε ζημιές.

Στο εσωτερικό του εξοπλισμού πρέπει να υπάρχουν κιτ πρώτων βοηθειών, πυροσβεστήρες, συσκευές νυχτερινής όρασης και φυσικά κελύφη, μεταξύ των οποίων και ναπάλμ. Αν μιλάμε για ελιγμούς, τότε οι δεξαμενές είναι πραγματικά αρκετά γρήγοροι τρέχουν γύρω από το πεδίο, δηλαδή, είναι εύκολο να διαχειριστούν. Η φυσική λαμβάνεται επίσης υπόψη, γεγονός που καθιστά το παιχνίδι ρεαλιστικό και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αλλά μια μικρή κάρτα, αυτό είναι μείον, αν και δεν είναι σημαντικό. Αυτό το ελάττωμα μπορεί να αποδοθεί στη μικρή οθόνη του τηλεφώνου όπου, με κάθε επιθυμία, είναι αδύνατο να γυρίσουμε. Αλλά το σκηνικό στο παιχνίδι είναι φανταστικό, όπως και η εποχή της ημέρας.

Το παιχνίδι Force

Tank αποδείχθηκε πολύ ελπιδοφόρο. Οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι, οι προγραμματιστές εμπνέονται από την επιτυχία και εργάζονται για την περαιτέρω βελτίωση του προϊόντος προέλευσης. Μπορείτε να εγκαταστήσετε με ασφάλεια το παιχνίδι στη συσκευή σας για να περάσετε μερικές αποστολές στον ελεύθερο χρόνο σας, να κερδίσετε μπόνους και να τα ξοδέψετε στη δεξαμενή σας. Επιπλέον, αφήστε τα σχόλια και τα σχόλια στους προγραμματιστές για να διευκολύνετε περαιτέρω ενημερώσεις. Οποιαδήποτε λογική ιδέα είναι ευπρόσδεκτη, τολμούν λοιπόν.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες