sZone Online

Εναλλακτικές ονομασίες: Με τη Zone Online, με τον Zon

Game sZone Online: Η Ζώνη Αποκλεισμού επιστρέφει.

Το άδικα ξεχασμένο θέμα stalker έλαβε μια νέα ζωογόνο ένεση και επιστρέφει στη ζωή. Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις με το ουκρανικό στούντιο GSC, το οποίο προκάλεσε το ενδιαφέρον για το gaming στο Τσερνομπίλ, έχοντας βγάλει μια αρχική ιστορία σχετικά με τους κατακτητές, η εταιρεία ρωσικών προγραμματιστών Cybertime δεν έλαβε άδεια χρήσης του αρχικού ονόματος του προϊόντος και γι 'αυτό το αποκαλούσε διαφορετικά. Ωστόσο, το παιχνίδι sZone Online διατηρήθηκε κατά τρόπο που έχει ήδη γίνει κλασικό.

Πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για πολλούς παίκτες στο οποίο ο παίκτης λειτουργεί στο πρώτο άτομο, αλλά μπορείτε να μεταβείτε σε προβολή τρίτου μέρους. Θα πρέπει να διαχειριστείτε έναν σφαγέα που πέφτει σε μια δυσοίωνη, γοητευτική και μυστηριώδη ζώνη αποκλεισμού, που κατοικείται από τέρατα - ζώα που έχουν μεταλλαχθεί υπό την επίδραση της ακτινοβολίας από ένα εκρηκτικό πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας.

Δεν υπάρχει οικόπεδο οικόπεδο, και ο καθένας ενεργεί στο καλύτερο από τις φαντασιώσεις και τις ικανότητές του. Δεν είναι τόσο εύκολο, επειδή πρέπει να προσαρμοστείς σε έναν κόσμο στον οποίο δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις, όπου ακόμη και τα τοπία είναι ασταθή.

Η δημιουργία του ήρωα.

Αρχίζοντας να παίζετε, για τις επικίνδυνες περιπέτειές τους για να δημιουργήσετε έναν ήρωα. Πολλές ρυθμίσεις εμφάνισης θα του δώσουν αναγνωρίσιμη μοναδικότητα. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να είστε ντόπιος από αυτές τις χώρες ή από αλλοδαπούς. Η διαφορά είναι προφανής - οι ιθαγενείς, αυτός είναι ο αυτόχθονος πληθυσμός που δεν άφησε τα σπίτια του κατά τη διάρκεια της εκκένωσης. Οι αλλοδαποί προσελκύουν εδώ για κέρδος, ελπίζοντας να πλουτίσουν την πώληση των αντικειμένων που βρέθηκαν.

Αυτή η επιλογή θα επηρεάσει τον κατάλογο δεξιοτήτων και διαθέσιμων επαγγελμάτων, αλλά δεν θα έχει σημασία για το gameplay.

Προφητείες:

 • Υλικό: σκοπευτής, επίθεση αεροσκάφους, commandos
 • Vrach
 • Μηχανικός: Επισκευαστής
 • Επιστήμονας: Θεωρητής
 • Hunter
 • Druid: healer
 • Πολεμιστής: Μαχητής μαχητών, Defender
 • Απορροφητής: St. John's Wort
 • Inventor
 • Ερευνητής: Naturalist

τέχνη επιβίωσης.

Όταν έχετε ήδη έναν ήρωα, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το sZone Online, εξερευνώντας την περιοχή. Ο ήρωας φτάνει με τρένο στο σταθμό της πόλης Liubech. Αρχικά, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει περισσότερο, αλλά μετά από αρκετές ολοκληρώσεις θα περάσει. Έξω από το Lyubech, συζητήστε με το NPC για να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες και να πάρετε την πρώτη εργασία.

Toy πελάτη και για να συμμετέχετε σε αυτό θα πρέπει να κάνετε λήψη του sZone Online. Τι ευχαριστεί - μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Από αυτή τη στιγμή αρχίζει η πραγματική διασκέδαση - η επίθεση των μεταλλακτών, οι συγκρούσεις με τους ανταγωνιστές, η αναζήτηση αντικειμένων, οι ελιγμοί μεταξύ παθολογικών παγίδων. Ένα πλήρες μπουκέτο εκπλήξεων σας περιμένει, τα οποία είναι δυνατά μόνο στον κόσμο τόσο ξένο προς την ανθρωπότητα.

Για πιο αποτελεσματικές επιθέσεις και εκπλήρωση των καθηκόντων, να ενώνονται σε ομάδες με άλλους παίκτες. Αλλά ακόμα κι αν καταφέρετε να πάρετε ένα σπάνιο τεχνούργημα, μην ονειρευτείτε πρόωρα μια αξιοπρεπή ανταμοιβή. Οι επιστήμονες είναι πολύ επιλεκτικοί στις αγορές τους και δεν είναι όλα τα θέματα έτοιμα να δεχθούν. Ακόμα κι αν σαλιάζουν στο θήραμά σας, απεικονίζουν την ψυχραιμία και την έλλειψη ενδιαφέροντος, απλά για να μειώσουν την τιμή.

Θα υπάρξουν μαραθωνοί που είναι νόστιμοι για το καλό κάποιου άλλου. Γιατί να διακινδυνεύσετε το δικό σας δέρμα εάν μπορείτε να ωφεληθείτε από εκείνους που επιστρέφουν εξαντλημένοι από την επικίνδυνη ζώνη και δεν είναι σε θέση να αντισταθούν σε πλήρη ισχύ; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύντροφοι είναι τόσο σημαντικοί - μαζί δεν θα είναι τόσο εύκολη λεία.

Στο σύστημα δεξιοτήτων του ήρωα, το παιχνίδι από τη ζώνη online προσφέρει τις ακόλουθες κατευθύνσεις ανάπτυξης:

 • Προστασία - περιπλανηθείτε στην περιοχή και συλλέξτε αντικείμενα
 • Το
 • Support περιλαμβάνει τη δημιουργία αντικειμένων από τα σκουπίδια

  0

 • Καταπολέμηση - σκοτώστε όλα όσα εμποδίζουν το δρόμο.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες