Περπατώντας ξίφος

Εναλλακτικές ονομασίες: Περπατώντας ξίφος

Παιχνίδι Sword Coast Legends: στον κόσμο της φαντασίας.

Ποιος αρνείται φαντασίας παιχνίδι ρόλων, φωτεινά και ζωντανά; Οι οπαδοί έχουν να περιμένουν για την κατεύθυνση της εμφάνισης κάτι φρέσκο ​​, και το παιχνίδι Sword Coast Legends ήταν η ανάσα της άνοιξης νερό στην έρημο.

Ως 19

. 10. 2015 παιχνίδι στούντιο n - Space βγήκε για Windows, Linux και Macintosh, και το 2016 Ψηφιακή Ακραίες εκδότης θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και το Xbox η Μία, τους οπαδούς να κατεβάσετε ήδη το ξίφος Ακτή Legends για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Το παιχνίδι έχει πολλά να κάνει με τα έργα παιχνίδι της παρόμοια κατεύθυνση, αλλά η αρχική ερείπια, και εμφανίζει ειδική διάκριση:

 

 

Nachalo επική ιστορία.

 • Odinochnaya kampaniya
 • Uvlekayuschy syuzhet
 • Takticheskie boi
 • Aktivnaya pauza
 • 6 τάξεις personazhey
 • 5 αγώνες για vybor
 • – λειτουργία
 • Dungeon Δάσκαλος Mode, βοηθά να δημιουργήσετε τη δική σας περιπέτεια, και στη συνέχεια να τους προσφέρει druzyam
 • Στον κόσμο της μαγείας είναι μοναδικά νόμους, και ένα πρόσωπο που δεν τους καταλαβαίνει, δεν εξηγούν, αλλά το μόνο που μπορεί να δεχθεί. Πόσο καιρό έχω περιπλανήθηκε μονοπάτια, και γιατί να μην το συντομότερο δρόμο στο Faerun – κανείς δεν θα απαντήσει, αλλά να σηκώνετε μόνο τους ώμους τους, λένε, έτσι πρέπει να είναι.

  Αλλά εδώ είναι, απλά αποφάσισε να κατεβάσετε το ξίφος Ακτή Legends, και ήρθε η ώρα να εξοικειωθούν με τον τοπικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης των νομάδων, οι αγρότες, οι μικρές και σκληρή βαρβαρικά φύλα. Πάνω απ 'αυτούς είναι θρησκευτικά λατρείες και διάφορες συντεχνίες, με επικεφαλής τον πλούσιους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

  Η πόλη έχει έξι τάξεις, και 5 φορές, πάντα έτοιμος να πάει σε νέα κατορθώματα. Ο πρωταγωνιστής είναι μια συντεχνία των μισθοφόρων, η οποία ιδρύθηκε πριν από λίγο καιρό ότι ακόμη και οι πρεσβύτεροι δεν θυμάμαι το χρόνο. Ώρα καταστροφή προκάλεσε επίσης και η συντεχνία δεν φαίνεται τόσο ισχυρό όσο τα παλιά χρόνια, αν και εξακολουθεί να συνοδεύεται από τα τροχόσπιτα, μακριά από άπληστους ληστές.

  Μια μέρα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του ήρωα του και οι φίλοι του ονειρεύονται ένα παράξενο όνειρο στο οποίο υπόσχονται στους δαίμονες της καταστροφής. Μόλις ξυπνήσει, σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα στο τροχόσπιτο – επιτίθενται στους εχθρούς τους με καλό εξοπλισμό και την οργάνωση. Οι δυνάμεις ήταν ίσα, και πολλοί από σας σκοτώθηκαν επί τόπου. Τάγμα καίγονται επίσης στο έδαφος, και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

  Οι αγώνες θα είναι μια φυσική ενέργεια, διεισδύοντας όλο το παιχνίδι, και δεδομένου ότι δεν μπορεί να αποφευχθεί, προκειμένου να συντονίσουν καλύτερα τις ενέργειες του κόμματός του, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο παύσης.

  Κατά τη διάρκεια των Sword Coast Legends στον υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε έναν ήρωα, αλλά σύντομα άφησε μόνη – ζήσουν μαζί σύντροφοι στα όπλα. Θα πρέπει, επίσης, να τους εξοπλίσει για να αυξήσει το επίπεδο του ταλέντου και να επιλέξετε την επόμενη εκστρατεία με τον πιο άξιους. Η επιχείρησή σας είναι καταδικασμένη να περάσει μέσα από μια σειρά δρόμων, εκτελούν αποστολές, για να συμμετάσχουν στους αγώνες, η συμπεριφορά τους διαλόγους που πραγματοποιήθηκε αναζητήσεις, να αναζητήσουν και να εξερευνήσετε τους τάφους, κατακόμβες, ερείπια, μπουντρούμια και λαβύρινθους. Ταξίδια Faerun και την επικοινωνία με τους ανθρώπους της παράκτιας Luskan, διάσημο για τα ήθη και εγκληματική κατοχή του λαθρεμπορίου θα είναι εξαιρετικά κατατοπιστική.

  Οι παίκτες επιλέγουν τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσει – ποιο τρόπο να μπει στο κλειδωμένο πόλη, να συνεργαστεί με το άτομο ή όχι. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα αποστολές και – για να ξυπνήσει τον ύπνο ομορφιά, να διενεργήσει έρευνα ή να κλέψουν από ελεύθερα φορτηγά πλοία ξύλινο κούτσουρο.

  ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8 (8. 1) / 10 (64 - bit)
  • Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon X2 6000+ 64
  • ΕΠ 4 Gb
  • Mesto στο δίσκο 11. 5 GB
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4850 ή καλύτερα (DirectX 11)
  • Zvukovaya Κάρτα: Συμβατό με DirectX
 

Παίξτε επίσης