StreetCrime

Εναλλακτικές ονομασίες: StreetCrime

Δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες τους και τα ρωσικά προγραμματιστές των online παιχνιδιών. Όχι πολύ καιρό πριν το παιχνίδι παρουσιάστηκε StreetCrime. Το έργο αυτό μπορεί να είναι γνωστό σε σας σε προηγούμενες εκδόσεις του. Τώρα είναι πιο εκλεπτυσμένη, ενημερώνονται και βελτιώνονται. Η πλοκή του παιχνιδιού αμυδρά θυμίζει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις. Δράση στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα μετά την τρομερή κρίση που έπληξε όλες τις μεγάλες οικογένειες της μαφίας. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έναρξη ενός άγριου αγώνα για τον έλεγχο και την εξουσία πάνω από την αποκατάσταση ενός μικρού ποσού των πόρων που απομένουν.

Σε απευθείας σύνδεση StreetCrime περιγράφει ζωντανά τα γεγονότα των επακόλουθων πολέμου που συμβαίνουν μεταξύ μαφίας, η οποία δεν αφήνει ένα ενιαίο ζωντανό κομμάτι - μόνο το χάος και την καταστροφή. Πόλη δρόμους σε επικίνδυνες παγίδες από την επιθετική αλλαγή καθεστώτος, αλλά ότι θα είναι κάτω από τα νέα στελέχη, που δεν μπορεί να ξέρει κανείς. Τι μπορείτε να κάνετε σε όλη αυτή την κατάσταση; Θα είστε σε θέση να ανακτήσει την εξουσία και να δώσει την ειρήνη στον κόσμο!

Πολλοί παίκτες έχουν παρατηρήσει την ομοιότητα του graphic design αυτού του παιχνιδιού με το ένδοξο GTA. Αρκετά κολακευτικό σύγκριση, έτσι δεν είναι;

Αυτό είναι το παραδοσιακό παιχνίδι, αλλά επειδή εσείς και μπορείτε ήδη να μαντέψει ότι στην StreetCrime διαδικασία εγγραφής θα απαιτηθούν. Το έργο έχει προσαρμοστεί για αγγλόφωνους χρήστες διασύνδεσης, επειδή κάθε παίκτης μπορεί να ασχοληθεί όχι μόνο με την αρχή της συμπλήρωσης εντύπων, αλλά επίσης να κατανοούν εύκολα τις βασικές αρχές του παιχνιδιού.

Κάνοντας κλικ στο "Play Now. Δωρεάν Sign Up ", μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το σύστημα υπόδειξη και συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας με τη σειρά, τότε μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε StreetCrime.

Επίσης, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι, το οποίο χρησιμοποιείται για να εγκρίνουν τα δεδομένα τους σε κοινωνικά δίκτυα Facebook ή το Twitter.

Μετά την εισαγωγή του έργου που έχετε στο λογαριασμό εμφανίζεται πέντε χιλιάδες δολάρια, τα οποία στην καλύτερη περίπτωση, έχετε αρκετό για μια-δυο μέρες. Έτσι, πριν να γίνει αρχικά το έργο - για να βρει τον καταλληλότερο τρόπο για να κερδίσουν χρήματα. Από τον σύγχρονο κόσμο, στον οποίο η περισσότερο εκεί αποσυναρμολογείται μαφία πάρα πολύ σκληρά, τότε θα πρέπει να κερδίσουν αναλόγως. Τι μπορείτε να κάνετε; Rob, κλέβουν αυτοκίνητα, που ασχολούνται με την προμήθεια, πώληση ναρκωτικών ουσιών ή ακόμα και να σκοτώσουν. Παίξτε το παιχνίδι StreetCrime μπορεί δυναμικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες. Όλη αυτή η τεταμένη κατάσταση θα σας βοηθήσει να ξεχάσουμε τα πραγματικά προβλήματα που παίζουν, μπορείτε πραγματικά να ξεφύγει και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσετε.

Κερδίστε χρήματα σας μπορείτε να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων, αυτοκινήτων, την ψυχαγωγία, την ασφάλεια και άλλες υπερβολές. Η πλουσιότερη γίνεστε, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα πάρει τη θέση του The Godfather. Αλλά να είστε προσεκτικοί, διότι ακόμη και ο νονός μπορεί κάλλιστα να θέσει πίσω από τα κάγκελα. Φροντίζει για την προστασία σας και σκεφτείτε για το άνοιγμα το δικό του δικηγορικό γραφείο. Και το πιο ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να παίξει StreetCrime δωρεάν.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες