Παράξενη ταξιαρχία

Εναλλακτικές ονομασίες: Παράξενη ταξιαρχία

Το

Studio Rebellion Developments είναι ο δημιουργός και ο εκδότης ταυτόχρονα, εισάγοντας το νέο προϊόν παιχνιδιού του. Το παιχνίδι της ομάδας Strange Brigade βασίζεται σε περιπέτειες με στοιχεία ενός σκοπευτή. Η βάση είναι μια φανταστική ιστορία για τους κυνηγούς θησαυρών με όλες τις ακόλουθες περιστάσεις. Η δράση προέρχεται από τρίτο μέρος και η ομάδα μπορεί να είναι ταυτόχρονα μέχρι και 4 συμμετέχοντες.

Εφαρμογή Strange Brigade μπορεί να είναι από το 2018, όταν προγραμματίζεται να το απελευθερώσει. Μέσα στα βάθη της αδιαπέραστης ζούγκλας έστειλε μια ειδική αποστολή, συγκεντρωμένη από εκπροσώπους διαφόρων επαγγελμάτων, για να καταστήσει την αποστολή πιο παραγωγική. Ωστόσο, αν αποφασίσετε ότι θα αντιμετωπίσετε μόνο το έργο, μεταβείτε στο πάχος μόνο, αλλά η αποτελεσματικότητα και οι πιθανότητες επιβίωσης μειώνονται σημαντικά. Όταν είστε στο σωστό μέρος, η προσγείωση θα είναι με αλεξίπτωτα. Από αυτή τη στιγμή αρχίζει το πιο ενδιαφέρον. Πρέπει να εξερευνήσετε όλες τις κρυφές γωνιές της περιοχής, αναζητώντας ενδείξεις για το πώς θα βρείτε το κύριο μυστήριο τεχνούργημα.

Η αρχαία για να το κρύψει, όχι μόνο τοποθετείται σε μια από τις μακρινές σπηλιές, αλλά και προστατεύεται από μια σκοτεινή κατάρα. Τώρα φυλάσσεται από έναν στρατό μυθολογικών πλασμάτων, που οδηγεί την αιγυπτιακή βασίλισσα μάγισσες. Είναι απαραίτητο να περάσουμε τη γραμμή του τι επιτρέπεται, καθώς ο στρατός των νεκρών αυξάνεται από τη σκόνη και τα ερείπια. Αφήνει άνετους τάφους για να καταστρέψει τους φυγόδικους που αποφάσισαν να εισβάλουν στο ιερό τους. Αναμονή για σας περιμένει φρίκη, η οποία θα επιβιώσει.

 

Παίξτε επίσης