Στοιχεία Λόρδων

Εναλλακτικές ονομασίες: Stormriders

Οι Λόρδες των Στοιχείων αναβίωσαν το θρύλο

Το παιχνίδι των Λόρδων των Στοιχείων δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να ελέγχουν ολόκληρη τη διαδικασία του παιχνιδιού από μόνοι τους, εντελώς βυθισμένοι στον εικονικό κόσμο. Σε αυτό το έργο, ο παίκτης θα πρέπει να κυριαρχήσει το στιλ μάχης του Kong-fu με το χαρακτήρα του, να γίνει ένας γενναίος μαχητής από την πλευρά του καλού και να πολεμήσει με κακούς στρατούς και τέρατα.

Στον πυρήνα του ορόφου βρίσκεται ο θρύλος του Wind and Cloud, ο παίκτης έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να γίνει μέρος αυτού του αρχαίου θρύλου και να ταξιδέψει πίσω στον μαγικό κόσμο γεμάτο με s

συναρπαστικές περιπέτειες. Στο iPlayer, οι Δάσκαλοι των Στοιχείων της πολεμικής τέχνης είναι πέρα ​​από το πεδίο των ανθρώπινων δυνατοτήτων, ένας χαρακτήρας μπορεί να επιτύχει τέτοια υπεροχή ώστε οι δυνάμεις της φύσης να αρχίσουν να τον υπακούουν.

Το έργο αναπαραγωγής ρόλων για πολλούς παίκτες είναι απίστευτα πολύχρωμο, καλά σχεδιασμένο και σχεδιασμένο ώστε ο παίκτης να απολαύσει πολύ μεγάλη χαρά σε αυτό το φανταστικό σύμπαν.

Ευκαιρίες του παιχνιδιού Λόρδων των Στοιχείων

Στο έργο Το Master of the Elements εγγραφή απαιτείται, όπως και σε άλλα παιχνίδια του προγράμματος περιήγησης, για να το καταστήσετε πολύ απλό, πρέπει να εισάγετε τη μορφή μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να βρείτε έναν κωδικό πρόσβασης. Η εγγραφή μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από αυτή τη δύσκολη διαδικασία, ο παίκτης θα ανοίξει τον κόσμο των μάχες, τις εκπληκτικές αναζητήσεις και τα αγώνες μάχης.

Με την επιλογή του χρήστη, οι προγραμματιστές του έργου προσφέρουν τέσσερις χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους έχει τη δική του ιστορία, έχει μοναδικές ικανότητες και παίρνει τη θέση του στο μύθο:

  • Oblako - το όνομα του ψυχρού πολεμιστή,
  • Wind - ένας ήρωας, καλά κρατούμενα όπλα και κάτοχος μιας μεγάλης καρδιάς,
  • Yasinka - πιστή και ισχυρή ηρωίδα του θρύλου,
  • Το όνειρο είναι ένας θαυμάσιος πολεμιστής.

Έχοντας επιλέξει έναν χαρακτήρα, ο παίκτης επιλέγει το ρόλο του στο μύθο και τις ικανότητες και τη μοίρα του ηρωικού μονοπατιού του, μέσα στον οποίο πρέπει να ανακαλύψει νέα εδάφη, εξαρτώνται από αυτό από τις πόλεις από τους κακοποιούς και αγωνίζονται με αιμοδιψή τέρατα.

Οι συντάκτες του έργου έχουν εμπλακεί στο μέγιστο στον παίκτη στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα, το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δυναμικό, σε κάθε μάχη γίνεται υπό τον έλεγχο του παίκτη, δεν υπάρχουν βαρετές στρατηγικές μάχης που βασίζονται σε σειρά, έτσι ώστε ο παίκτης να έχει καλή ανταπόκριση και να λαμβάνει γρήγορα αποφάσεις. Υπάρχουν επίσης ζώνες στο έργο όπου οι παίκτες συναντιούνται σε μάχες μεταξύ τους, για παράδειγμα σε μια αναζήτηση όπου πρέπει να πιάσετε μακάκες φωτιάς. Σε ανταγωνισμό με τους πραγματικούς αντιπάλους, θα πρέπει να δείξετε όλες τις δεξιότητες και δεξιότητες της επιδεξιότητας.

Ακόμα και οι πιο έμπειροι παίκτες στο έργο Lord of Elements θα είναι δύσκολο να παίξουν μόνοι τους, έτσι ώστε οι προγραμματιστές έχουν προβλέψει τη λειτουργία της ομάδας. Οι χρήστες μπορούν να ενωθούν στις συντεχνίες, μαζί είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί ένας μεγάλος αριθμός επιθετικών εχθρών. Οι περισσότεροι παίκτες στην ομάδα, τόσο ισχυρότερος είναι, και η ομάδα κερδίζει επιπλέον εμπειρία. Οι φίλοι του παιχνιδιού χρειάζονται όχι μόνο να ανταλλάξουν δώρα και να ζητήσουν βοήθεια, αλλά και να αυξήσουν τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας και να την αναπτύξουν πιο γρήγορα.

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι είναι ότι πριν εγκαταλείψει το έργο, ο παίκτης μπορεί να βάλει τον χαρακτήρα στη διαλογιστική λειτουργία. Σε αυτή την κατάσταση, ο ήρωας θα ολοκληρώσει αναζητήσεις και θα συσσωρεύσει την εμπειρία της μάχης, για την οποία θα κερδίσει σημεία πνεύματος. Χάρη στην δύναμη του πνεύματος, μπορούν να βελτιωθούν διάφορες δεξιότητες, και εδώ, πέρα ​​από τις τυπικές δεξιότητες επίθεσης και άμυνας, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ελέγχουν τις δυνάμεις της φύσης.

Το σύστημα βελτίωσης χαρακτήρων και το ίδιο το παιχνίδι είναι τόσο καλά μελετημένα από τους συγγραφείς ότι ο παίκτης δεν θα παραμείνει αδιάφορος σε αυτό το έργο και τα εκπληκτικά ειδικά εφέ και το ηχητικό περιεχόμενο θα δώσουν μια κατάσταση πλήρους βύθισης σε μια άλλη πραγματικότητα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες