Steamcraft

Εναλλακτικές ονομασίες: Steamcraft

Steamcraft Game - σκοπευτής του προγράμματος περιήγησης σε αυτοκίνητα με ατμομηχανή. Το παιχνίδι γίνεται στο είδος του steampunk.

Πλάτος του παιχνιδιού Steamcraft

Το

Plot αναφέρει δύο εφευρέτες. Το τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα, ο Άγγλος William Howard και ο φίλος του James Woutt έπιναν σε ένα από τα εστιατόρια στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Μεγάλης Βρετανίας. Το θέμα της συνομιλίας ήταν ενδιαφέρον: μια νέα εφεύρεση των ατμόσφαιρων. Κατά τη διάρκεια της ενεργού συζήτησης, είχαν μια ιδέα. Ήταν ότι αν συνδυάσετε τα αυτοκίνητα με μια ατμομηχανή με αγώνες μονομάχων, τότε θα έχετε κάτι ενδιαφέρον. Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να δημιουργηθεί κάποιος πρωτάθλημα σε αυτές τις μάχες, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να γίνουν διεθνείς. Και τα διεθνή τουρνουά είναι ένας τρόπος να κερδίσετε χρήματα, με τη βοήθεια επενδυτών και έναν τεράστιο αριθμό οπαδών.

Και εδώ, ο Χάουαρντ έχει ξεσπάσει και γιατί να μην οργανώσουν οι ίδιοι διεθνή πρωταθλήματα μεταξύ ατμομηχανών και να προσφέρουν την ιδέα τους σε έναν φίλο. Ευτυχώς συμφώνησε.

Έχει γίνει το έτος 1881. Τώρα ο Γουίλιαμ Χάουαρντ και ο Τζέιμς Γουάτ γνώριζαν ολόκληρο τον κόσμο, επειδή ήταν οι κύριοι στην διεθνή ένωση ατμοπλοίων. (Συντομογραφία - FISA). Αυτή η ομάδα ήταν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Αποτελούσε από τους διοργανωτές των αγώνων, μέλη της ομάδας δικαστών και λεπτομέρειες των εμπόρων. Τα πρωταθλήματα ατμόπλοιας έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε όλο τον πλανήτη μας. Σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις υπήρχε μια αρένα, η οποία διεξήχθη σε ατμόπλοια. Η ίδια η αρένα ήταν πολύ μεγαλύτερη από το μεγάλο αμφιθέατρο του Κολοσσαίου. Κατασκεύασαν τέτοιες αρένες, συχνά στα περίχωρα της πόλης ή γενικά έξω από την πόλη. Ο λόγος για αυτό είναι οι συμμετέχοντες στις μάχες - αυτοκίνητα με πραγματικά όπλα επί του σκάφους. Για να γίνετε πρωταθλητής στο steamcraft, πρέπει να νικήσετε κάθε αντίπαλο.

World Steamcraft

Αν θέλετε να νιώσετε τον εαυτό σας στο ρόλο ενός συμμετέχοντα σε αυτήν την εκδήλωση, φροντίστε να παίξετε το iPlayer Steamcraft στην ιστοσελίδα μας. Στο παιχνίδι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό αυτοκίνητο που μπορεί να πετάξει ή να οδηγήσει. Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε το αυτοκίνητό σας μόνος σας, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο στο κατάστημα. Σε αυτό, μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, αλλά και να αγοράσετε ορισμένα εξαρτήματα. Επίσης, μπορείτε να πουλήσετε ανεπιθύμητα ανταλλακτικά αυτοκινήτου για να κερδίσετε χρήματα, να αγοράσετε το κύριο όπλο ή να βάψετε το αυτοκίνητό σας.

Στον κόσμο του steamcraft, θα συναντήσετε:

 • Καταπολέμηση ατμομηχανών
 • Πολλά πεδία
 • A ποικιλία μηχανών και τύπων όπλων
 • Wonderful Graphics
 • Αλλαγές καιρού, ημέρες
 • Ομαδικές μάχες με φίλους
 • Επιλογή αντιπάλων του επιπέδου σας
 • Περισσότερες εκρήξεις

Steamcraft παίζουν, μπορείτε στην ιστοσελίδα μας, για αυτό, θα πρέπει να εκτελέσετε διάφορες δράσεις, η οποία περιλαμβάνει εγγραφή Steamcraft. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εκτελέσετε διάφορα βήματα:

 • Επαναλάβετε την ηλεκτρονική αλληλογραφία για το συγκεκριμένο πεδίο
 • Σκεφτείτε ένα όνομα παιχνιδιού
 • Εργαστείτε έναν κωδικό πρόσβασης
 • Συμφωνεί με τους κανόνες

Μετά την εγγραφή, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε δυναμικές και γρήγορες μάχες σε μια τυχαία αρένα. Επιλέξτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε νύχτα είτε ημέρα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα, την οποία οι φίλοι σας θα μπουν να ενωθούν σε μάχες εναντίον των αντιπάλων σας. Κατά τη διάρκεια της μάχης, αποσυναρμολογήστε τον εχθρό στις λεπτομέρειες, μπορείτε να αποθαρρύνετε τον τροχό του αντιπάλου σας, την κουκούλα ή το κύριο όπλο. Με τη βοήθεια κρίσιμων ζημιών, υπάρχει η ευκαιρία να τελειώσετε τον αντίπαλό σας!

. Γνωρίστε τους εχθρούς σας σε μηχανές ατμού τώρα!

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες