Κατάσταση επιβίωσης

Εναλλακτικές ονομασίες: Κατάσταση επιβίωσης

State Survival στον υπολογιστή - μετά την αποκάλυψη δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψουμε

Μια ασύμφορη στρατηγική στον κόσμο της μετα-αποκαλυπτικής κατάστασης επιβίωσης. Εδώ οι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα και την πίστη. Η επιβίωση γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι πόροι είναι σπάνιοι. Δεν είναι σαφές τι να κάνει. Χρειάζονται ένα νέο ηγέτη, ισχυρό και ανεξάρτητο, που ξέρει τι να κάνει και πώς. Δοκιμάστε τον εαυτό σας ως διοικητή σωτηρίας και άσυλο. Κατασκευάστε και αναπτύξτε το. Εξερευνήστε τα κοντινά εδάφη, ανακαλύψτε νέα, αναζητήστε τους επιζώντες και μάθετε τους εχθρούς. Αυτός ο κόσμος είναι ανοιχτός σε εσάς. Όλα είναι δυνατά εδώ. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε, οι αδυναμίες δεν ανήκουν εδώ. Μόνο οι δυνατοί θα κερδίσουν και θα επιβιώσουν. Κανονική φυσική επιλογή.

: Κατάσταση επιβίωσης - η αρχή του παιχνιδιού

Η ιστορία της μετά την Αποκάλυψη, παράξενα, ξεκίνησε την αποκριία. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος γι 'αυτό. Η εισβολή των ζόμπι μας έχει αλλάξει. Οι άνθρωποι άρχισαν να ενώνονται στις κοινότητες και να χτίζουν προστατευμένες πόλεις. Ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος. Αλλά θα επιβιώσουμε ούτως ή άλλως.

Μια μικρή ομάδα επιζώντων κινείται γύρω από την πόλη. Ένα σκυλί τρέχει πάνω τους και γαβγίζει. Φαίνεται να θέλει να πει κάτι. Πράγματι, μπροστά από πολλά ζόμπι επιτέθηκαν στο κορίτσι, αντιμετώπισε τέλεια χωρίς τη βοήθειά σας. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν ακόμη νεκροί. Συνενώνουμε τις δυνάμεις μας και προσπαθούμε να αντισταθούμε. Ο χαρακτήρας σου με ένα πυροβόλο όπλο, ένα Maddy με μια βέργα. Υπάρχουν πάρα πολλοί νεκροί, χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες του χαρακτήρα και εγκαταστήστε ένα πυργίσκο - αυτόματο πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος, αντιμετωπίζει τέλεια τα ζόμπι. Το πολυβόλο πυροβολεί πολύ δυνατά και προσελκύει όλο και περισσότερα τέρατα, χρησιμοποιώντας την ικανότητα της Maddy "ηχητική χειροβομβίδα". Η Maddy καλεί την ομάδα σας να την ακολουθήσει στο καταφύγιό της, επειδή δεν βρίσκεται μακριά από αυτό το μέρος και μπορείτε να καταφύγετε εκεί. Άλλοι επιζώντες θα σας συναντήσουν στο καταφύγιο. Δεν είναι πολύ χαρούμενοι για την άφιξή σας. Αλλά για να επιβιώσουν είναι απαραίτητο να ενωθούν, και δεν υπάρχουν αρκετά χέρια εργασίας, παραμένετε. Ειδικά επειδή βοηθήσατε τη Maddy, θα σας φροντίσουν.

Εδώ και η γνωριμία σας με το παιχνίδι αρχίζει. Το καταφύγιο είναι μικρό, αλλά στα χέρια σας το κάνουν ζεστό και προστατευμένο. Πρώτον, η ομάδα σας είναι πεινασμένη και πρέπει να τροφοδοτηθεί. Κατασκευάστε ένα αγρόκτημα για την καλλιέργεια λαχανικών Κάνουμε κλικ στο μενού του κτιρίου από κάτω δεξιά και κάνουμε κλικ στο αγρόκτημα, τότε επιλέγουμε τον τόπο κατασκευής και κατασκευής - είναι απλό. Στη συνέχεια, χρειαζόμαστε ένα δέντρο για την κατασκευή αμυντικών δομών. Πηγαίνουμε στο μενού κατασκευής και επιλέγουμε μια αποθήκη δέντρων. Δεν τους αρέσει ο καθένας να αποφασίσετε να εγκατασταθείτε στο στρατόπεδο τους, αλλά μαζί είναι ασφαλέστερο.

Όχι μακριά από το στρατόπεδο έπεσε ένα ελικόπτερο, πρέπει να το ελέγξεις, ίσως κάποιος να επιβιώσει. Οι άνθρωποι στο στρατόπεδο δεν ανησυχούν πολύ για την ασφάλεια και προσπαθούν απλώς να καταστρέψουν τους νεκρούς, παρόλο που προτείνατε να κάνετε προσεγμένες ενέργειες ώστε να μην υπάρχουν θύματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί νεκροί και οι ζωντανοί υποχωρούν πίσω από τους τοίχους. Για να αποκαταστήσουμε τις απώλειες, χτίζουμε στρατώνες και εκπαιδεύουμε νέους μαχητές. Εν τω μεταξύ, ο ήρωάς σου και ο διασωθείς Maddy αποφασίζουν για μια ματιά έξω από τον τοίχο για να καταστρέψουν ένα από τα αφεντικά των νεκρών, χωρίς τα οποία θα είναι ευκολότερο για τα ζόμπι να σκοτώσουν. Η μάχη λαμβάνει χώρα στη θέση όπου ελέγχετε τους χαρακτήρες, χρησιμοποιείτε τις ικανότητές τους και καταστρέφετε τους επιτιθέμενους. Μόλις η γραμμή ζωής του εχθρού πέσει στο μηδέν, κερδίζετε. Πάρτε την ανταμοιβή πίσω στον τοίχο.

Έχοντας ασχοληθεί με τα τέρατα στο ελικόπτερο, επεκτείνουμε την επικράτεια του καταφυγίου. Το ελικόπτερο είναι κατεστραμμένο, το ραντάρ δεν λειτουργεί. Για να το διορθώσετε χρειάζεστε ένα εργαστήριο. Για να γίνει αυτό, αυξήστε το επίπεδο καταφυγίου και εξερευνήστε τα κοντινά εδάφη - εκτός από τους επιζώντες και καθαρίστε τους δρόμους των ζόμπι. Αυτό μας επιτρέπει να επεκτείνουμε και πάλι το φρούριο μας και να ανοίξουμε ένα εργαστήριο. Ο Δρ. Γιαμαζάκι, ο οποίος είναι έτοιμος να συνεργαστεί μαζί σας, βγαίνει από αυτό. Βοηθά στην αποκατάσταση του ραντάρ του ελικοπτέρου, με τη βοήθεια του θα είναι δυνατή η καταγραφή των σημάτων των επιζώντων. Σε αυτό, το πρώτο μέρος του προλόγου του παιχνιδιού State of Survival τελειώνει. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

State of Survival download - την αρχή του ταξιδιού σας

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και εγκαταστήστε το BlueStacks - έναν εξομοιωτή για το Android, θα παίξουμε το παιχνίδι μέσα από αυτό. Αφού εγκαταστήσετε τον εξομοιωτή, εισαγάγετε τα δεδομένα του Gmail, εντοπίσετε το παιχνίδι στο Google Play (αυτό γίνεται όλα μέσα στον εξομοιωτή), κάντε λήψη του και αναπαραγάγετε το Status of Survival στον υπολογιστή. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα συμμετέχετε στα ακόλουθα:

 • αναπτύξει καταφύγιο
 • στο σπίτι
 • εξερεύνηση νέων τεχνολογιών
 • να μισθώσουν μαχητές για προστασία
 • για την εξαγωγή πόρων
 • σώσει τους επιζώντες
 • επεκτείνετε την περιοχή
 • Εξερευνήστε κοντινά καταφύγια
 • καταστρέψει τα ζόμπι
 • μάχη με τα αφεντικά
 • αντλία πάνω από τους ήρωες

Όπως μπορείτε να δείτε, το κράτος επιβίωσης συνδυάζει όχι μόνο στρατηγική, αλλά και RPGs, μάχες, μάχες, κατασκευές και πολλά άλλα. Εάν είστε λάτρης των μετα-αποκκαλυπτικών παιχνιδιών, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες