Κατάσταση αποσύνθεσης 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Κατάσταση αποσύνθεσης 2

Igra Κατάσταση αποσύνθεσης 2 Επιλέξτε ζωή!

Igra Κατάσταση αποσύνθεσης 2 πολυαναμενόμενη συνέχιση του γνωστού πρώτου μέρους, το οποίο έχει τεράστιο αποτέλεσμα. Στη νέα εκδοχή οι συγγραφείς προτείνουν να συνεχιστεί η περιπέτεια σε έναν κόσμο που νικήθηκε στο απόλυτο χάος. Η ανάπτυξη της επιστήμης έχει φέρει την ανθρωπότητα στην αποκάλυψη, οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε ζόμπι χωρίς ζωή, συναισθήματα και περιορισμούς. Ακόμη και εκείνοι που εξακολουθούν να χτυπούν την καρδιά, έπαψαν να είναι άνθρωποι με τη συμβατική έννοια, ο στόχος τους είναι να επιβιώσουν, επομένως δεν υπάρχουν οι ηθικές αρχές και οι νόμοι δεν ισχύουν. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από ένα μόνο στόχο για να γίνουν νεκροί.

Kak προγραμματιστές υπόσχονται να παίξουν το παιχνίδι κατάσταση της αποσύνθεσης 2 είναι δυνατή με μια ποικιλία συσκευών, είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή που εκτελεί τα Microsoft Windows 10 και το Xbox One. Πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν λίγο, αλλά ασφαλώς να πω τη συνέχεια της ιστορίας. Ο εικονικός κόσμος θα γίνει πιο επικίνδυνος και οι πόροι για την επιβίωση δεν αρκούν. Οι εχθροί όχι μόνο θα αναστήσουν τα πτώματα και τους επιζώντες. Η αρίθμηση μπορεί να είναι μόνο αληθινοί φίλοι, οι απογοητευμένοι άνθρωποι αυτού του μετακλαδωτικού κόσμου είναι πιο επικίνδυνοι από τους ζόμπι, είναι έτοιμοι να πάνε για οποιοδήποτε κόλπο, καχυποψία και σκληρότητα για κέρδος, να πάρουν τόσο σκληρά για να τα προμηθευτούν. Μετά από αυτές τις διαδικασίες δεν είναι έξυπνοι οι παίκτες θα είναι δυσοίωνος και τρομερός κόσμος στον οποίο η στρατηγική επιβίωσης σε όλους.

Osobennosti Κατάσταση αποσύνθεσης 2.

Τα

παιχνίδια Razravotchiki υπόσχονται να ανοίξουν έναν εικονικό κόσμο ακόμα περισσότερο από ό, τι στο προηγούμενο τμήμα, αλλά ήταν 1616 χιλιόμετρα. Τα γραφικά θα πρέπει επίσης να χτυπήσουν τους παίκτες ρεαλιστές του τι συμβαίνει και ισχυρά ειδικά εφέ. Ανάλογα με την επιλεγμένη στρατηγική της Πολιτείας της φθοράς 2, μπορεί να παίξει τόσο μόνη της όσο και με φίλους. Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του σύνολο προσωπικών χαρακτηριστικών:

  • Vneshnost,
  • Lichnost,
  • Navyki,
  • Znaniya. Για παράδειγμα, ο ήρωας μπορεί να είναι επιρρεπής στον αλκοολισμό ή ακόμη και να είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, αλλά μπορεί απλά να πανικοβληθεί σε δύσκολες καταστάσεις.

    Rezhimov στο παιχνίδι δύο ενιαία διαδρομή και την κοινότητα των τεσσάρων χαρακτήρων. Για να προχωρήσετε στο παιχνίδι πρέπει να φροντίσετε τα απαραίτητα όπλα, φάρμακα, τρόφιμα, νερό και βεβαίως μια καλά οχυρή βάση, κατά προτίμηση με στέγη πάνω από το κεφάλι και δομές ασφαλείας. Πρώτον, η ομάδα αγωνίζεται ευκολότερα, και δεύτερον, μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ομάδες, και τρίτον, η ανάπτυξη νέων γηπέδων μπορεί να αντιμετωπιστεί ως φιλικές ενώσεις, και πολύ επιθετικά συντονισμένη. Και μερικοί θα είναι σε θέση να συνάψουν μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία και να πουλήσουν ή να αγοράσουν τυχόν πλεόνασμα πόρων.

    Kupit κατάσταση της αποσύνθεσης 2 μπορεί να ανοίξει τον Ιούνιο του 2017, ενώ οι προγραμματιστές είναι πολύ μέτρια πληροφορίες ανταλλαγής και η κοινότητα τυχερών παιχνιδιών χάνεται σε υποθέσεις και παγώνει εν αναμονή νέων εκδόσεων.

 

Παίξτε επίσης