Star Trek Alien Γη

Εναλλακτικές ονομασίες: Star Trek Alien Γη

παιχνίδι Star Trek αλλοδαπός Land νέα πραγματικότητα.

iPlayer Star Trek Alien Γη υπόσχεται να είναι για όλους τους ανθρώπους είναι ανοικτή για το πρώτο τρίμηνο του 2016. Προγραμματιστές ανακοίνωσε σήμερα ότι αναμένουν τα πρώτα εγγεγραμμένους χρήστες σε αυτό τώρα, με την υπόσχεση να τους συσκευασίες εξοικείωσης που θα δώσει ένα πλεονέκτημα στο μέλλον. Μετά το παιχνίδι με δωρεάν πρόσβαση στο ταχυδρομείο που αναγράφεται στο έντυπο εγγραφής θα έρθει την έναρξη της προκήρυξης του έργου.

Με βάση το Star Trek κυκλοφορήσει ένα τεράστιο ποσό των προϊόντων των μέσων ενημέρωσης, μια γενιά έχει μεγαλώσει σε μια φανταστική ιστορία του Star Trek. Αυτό το σύμπαν είναι η πιο ανεπτυγμένη από όλες τις υπάρχουσες φανταστικό κόσμο.

παιχνίδι Star Trek χώρο Alien Γη θα είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες, μάχες στην ανοικτή έκταση των γαλαξιών και του μεγάλου αριθμού των αεροσκαφών από τις πιο απίστευτες τροποποιήσεις. Από τα δελτία και τα στιγμιότυπα, που θα εξαπλωθεί σταδιακά στο ορατό πλέγμα, το οποίο το πρόγραμμα πρόκειται να είναι πολύ υψηλής ποιότητας, για να μπορεί να δει όχι μόνο διαστημόπλοια και μεγάλοι πλανήτες διάσπαρτα σε όλο το σύμπαν, αλλά και τα μικρότερα αστεροειδείς και άλλα διαστημικά συντρίμμια, η οποία μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στην κεραία μονάδα.

Είναι γνωστό ότι το παιχνίδι είναι για πολλούς παίκτες, browser-based, ο πελάτης πρέπει να κατεβάσετε το πρόγραμμα δεν θα είναι. Για να ξεκινήσετε να παίζετε απαιτείται η εικονική Star Trek Alien εγγραφή στο κτηματολόγιο, και σε αυτό το τέλος ειδικές απαιτήσεις. Μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο στους δικτυακούς τόπους, και στη συνέχεια εμφανίζονται σε κοινωνικά δίκτυα.

 

 

Η πρώτη είδηση ​​σχετικά με το παιχνίδι Star Trek Alien γης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τους συγγραφείς όλων των δράσεων σε αυτό το παιχνίδι θα λάβει χώρα στο υγρό χώρο, όπου οι παίκτες θα έχουν την τιμή να το ερευνήσει. Στο είδος του παιχνιδιού μπορεί να αποδοθεί στις στρατηγικές για ένα ευρύ φάσμα χρηστών, που είναι, ο παίκτης δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες, αυτό ακριβώς μπορεί να είναι μια καλή στιγμή με τους φίλους σας, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και ενημερώσεις, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες θα γίνει πολύ πιο .

V Star Trek παιχνίδι Alien Γη μπορεί να είναι σε μία από τις δύο παρατάξεις, και η τρίτη θα είναι εναντίον όλων, και να ενταχθούν δεν θα λειτουργήσει:

  • Obedinennaya ομοσπονδία των πλανητών - εκτός από την Vulcan της  vhodyat γήινα όντα, είναι μια φιλοσοφία που συνδυάζει τη δημοκρατία και την επιστήμη?
  • Kolgonskaya Empire - λύνει το πρόβλημα της εξουσίας είναι πολύ μαχητική,
  • Vid 8472 - τύραννοι και οι δύο αγώνες, ποθούν την καταστροφή και την ανοικοδόμηση έχετε ήδη εγκαταστήσει τον κόσμο, εξαιρετικά επιθετική.

απασχολημένος και τα καθήκοντα στο παιχνίδι θα είναι αρκετό, οι παίκτες θα πρέπει να ανοικοδομήσουν από το διάστημα μηδέν βάση, με τη δημιουργία σε αυτό τα πάντα - ελέγχου, υποστήριξης της ζωής, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή της ζωής και της παραγωγής πόρων, περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό σε ανοιχτό χώρο. Γνωρίζουμε ήδη ότι ένας από τους πιο σημαντικούς πόρους θα είναι άλλα κρύσταλλα μέταλλο. Το παιχνίδι θα πρέπει να πάρει τα δοχεία, αλλά δεν είναι ανοικτή χωρίς ειδικό κλειδί. Είναι αναγκαίο να θεσπιστεί μια έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή, για να δημιουργήσουν το δικό τους στόλο της και να αυξήσει το μέγεθός της και τη βελτίωση των επιδόσεων σε όλο το παιχνίδι.

Παίξτε το παιχνίδι Star Trek Alien Γη όχι μόνο ασχολούνται με την ρουτίνα οικονομική συνιστώσα, οι παίκτες περιμένουν τις ζεστές διαστρικό μάχες, σαν εχθρούς που ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη, και πραγματικούς παίκτες, που βρίσκεται μπροστά από τις οθόνες των δικών τους υπολογιστές. Αλληλεπίδραση παίκτης δεν αφορά μόνο τον πόλεμο, ως μέρος της παράταξης μπορεί να οικοδομήσει συμμαχίες, μαζί, μπορεί να κερδίσει πάνω από το ισχυρότερο και πιο σοβαρός αντίπαλος.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες