Φαντάσματα αστεριών

Εναλλακτικές ονομασίες: Φαντάσματα αστεριών

Game Star Ghost: μάχες στο ηλιακό σύστημα

διαστημικοί χώροι εμπνέουν αληθινά commandos, και το παιχνίδι Star Ghosts έχει γίνει η ανεπίσημη συνέχεια των διάσημων Space Rangers. Οι ίδιοι οι προγραμματιστές ομολόγησαν ότι πήραν το έργο των συντακτών της Δημοκρατίας του Κιργιζιστάν ως βάση για το προϊόν τους. Αλλά πρέπει να πω ότι το Star Ghosts είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να παίξεις. Αυτή η διασκέδαση από τα πρώτα λεπτά σας χτυπάει με έναν κορεσμό των ενεργειών στην πρώτη αποστολή, όπου πρέπει να καταστρέψετε εχθρικά πλοία και να φτάσετε στις Πύλες.

Οι διαστάσεις του χώρου φαίνονται ζωντανές - οι μικρές λεωφορείες πετούν γύρω και οι εντυπωσιακές κρουαζιέρες καταστρέφονται, αστεροειδείς και θραύσματα χρήσιμων ορυκτών επιπλέουν αργά. Μην χάσετε την ευκαιρία να τις επιλέξετε - κάποιοι θα είναι χρήσιμοι για καύσιμα, άλλοι θα ανακυκλωθούν για άλλες ανάγκες.

Οι ενέργειές σας θα αποστέλλονται από τους χειριστές από το σταθμό, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο ή αναφέροντας τη διαδρομή κίνησης. Και είναι ευκολότερο να κατευθύνετε το πλοίο - κάντε κλικ στο σημείο που υποδεικνύεται από το βέλος με το ποντίκι και πιθανότατα θα φτάσετε στη διεύθυνση.

Στο παιχνίδι υπάρχουν τρεις ομάδες:

  • Aurora
  • Titan
  • Phoenix

Για τους μαχητές τους, αυτοί και η μητέρα και ο πατέρας θα κάνουν ό, τι χρειάζεται και σε αντάλλαγμα απαιτούν αδιαμφισβήτητη εκτέλεση εντολών. Διαφέρουν μόνο στην εμφάνιση και τους τύπους διαστημικών σκαφών. Μελετήστε τις αρχές και τις απόψεις τους πριν επιλέξετε ποια ομάδα θα ενταχθεί.

Big μεγάλες ευκαιρίες

Η πραγματική έκπληξη του παιχνιδιού είναι ότι στο Star Ghosts η εγγραφή δεν είναι απαραίτητη, επειδή η διαδικασία ξεκινά αμέσως. Και εδώ είστε ο πιλότος ενός μικρού λεωφορείου, και γύρω από την άνυδρη ομορφιά και τον επικείμενο κίνδυνο. Φυσικά, θέλετε να μεταφέρετε γρήγορα σε ένα εντυπωσιακό θωρηκτό, αλλά γι 'αυτό πρέπει να μοιραστείτε, να εξοικονομήσετε κάποια εμπειρία και λίγα χρήματα. Πώς να το κάνετε αυτό; Ακριβώς όπως κάνατε και σε άλλα παιχνίδια με βάση το πρόγραμμα περιήγησης:

  • Sales
  • Εκτελέστε εργασίες
  • Για να συμμετάσχετε σε επιχειρήσεις μάχης

Up μέχρι εκείνη την στιγμή, όταν κάθεστε σε ένα απότομο πλοίο, η τρέχουσα φροντίδα δεν θα επηρεάσει, αφού θα πρέπει να πάτε σε πολλές μάχες. Ενισχύστε τη θωράκιση, αναβαθμίστε τον κινητήρα, εγκαταστήστε ισχυρά όπλα και ένα αξιόπιστο πεδίο προστατευτικής δύναμης, δημιουργήστε ένα ευρύχωρο χώρο αποσκευών. Μην πετάτε παλιά εξαρτήματα αν τα χρειάζεστε χωρίς λόγο, μπορείτε να τα πουλάτε πάντα στην αγορά.

Είναι αδύνατο να αναφερθούν όλες οι πτυχές του εκσυγχρονισμού, καθώς υπάρχουν περισσότεροι από εκατό από αυτούς. Φανταστείτε πόσες ευκαιρίες ανοίγει το Star Ghost για σας - αυτή είναι μια κοσμική κλίμακα.

Θα πυροβολήσει, θα πυροβολήσει

. Ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η ικανότητα να επιτίθεται ακόμη και αρχάριοι, φέρνοντάς τους σε μια νευρική κατάρρευση. Μακριά από όλους τους προγραμματιστές επιτρέπουν τον εαυτό τους μια τέτοια ελευθερία, αλλά υπάρχει κάτι σε αυτό, για παράδειγμα, αυξάνοντας το δικό ChSV.

Σε γενικές γραμμές, τα φαντάσματα Star δεν έκαναν λόγο για τη δυνατότητα πυροβολισμού σε κάθε περίπτωση. Κουρασμένος από αργές σχέσεις με έναν γείτονα; Εκδηλώστε τον πόλεμο. Μπορείτε να μετρήσετε τη δύναμή σας με τη συμμετοχή μάχης μαζικής μάχης και τη συμμετοχή σε μάχες αφεντικών, που τραυματίζουν τους ανώριμους gamers ή έμπειρους.

Οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο και σε τρόπο που μπορεί να ονομάζεται ημιαυτόματο. Το σκάφος σας θα ανταποκριθεί στον εχθρό που εμφανίστηκε κοντά με πυρκαγιά και το καθήκον σας είναι να κατευθύνετε τις ενέργειές του, επιλέγοντας το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσετε, τι να χρησιμοποιήσετε τα κασέτα φόρτισης και ποιες δεξιότητες θα χρησιμοποιήσετε. Αυτός είναι ένας πολύ απλός τρόπος για τον έλεγχο, αλλά μια μοναδική τακτική χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια μαζικών ενοχλήσεων.

Αναπαραγωγή και ολοκλήρωση εργασιών, παίρνετε χρήσιμα αντικείμενα, ανταμοιβές και πολλή διασκέδαση, η οποία είναι η ίδια ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Μένει μόνο να σας ευχηθώ μεγάλες νίκες και επιτεύγματα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες