αστέρι Tsitizen

Εναλλακτικές ονομασίες: Roberts Space Industries, Αστέρι του Πολίτη

παιχνίδι Αστέρι του Πολίτη: πληρούν τα αστέρια.

– Παιχνίδι Αστέρια Πολίτη χώρο προσομοιωτή υπό ανάπτυξη Corporation Cloud Imperium Παιχνίδια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 2016, παρόλο που αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2015. Σε αυτό, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν μια τεράστια κόσμο στο multiplayer mode, να περάσει την αποστολή για το δικό τους και να συνεργαστούν σε μικρές ιδιωτικές ομάδες.

Οι προγραμματιστές που επιθυμούν να προσφέρουν λήψη Αστέρια του Πολίτη ως την απελευθέρωση των add - ons, πληρώνοντας το καθένα ξεχωριστά, ή να περιμένετε για την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Πολλοί παίκτες έχουν αποφασίσει να επιλέξει την πρώτη επιλογή από το στούντιο βοήθησε να αυξήσουν τα απαραίτητα κεφάλαια για τη συνέχιση των εργασιών. Και τα χρήματα ήταν ακόμη περισσότερο από αρκετό. Εάν ο διαχειριστής του έργου – Chris Roberts, ήλπιζε να συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια. δολάρια, γύρισε πάνω από 100 εκατομμύρια μέχρι το Δεκέμβρη του 2015 στο ενεργητικό του. Αυτό δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες στο έργο και θέλουν περισσότερο να ενταχθούν σε πλήρη ροή.

 

 

Χαρακτηριστικά και πλοκή.

Οι προγραμματιστές προσπαθούν να κάνουν δεν είναι απλά ένα καλό παιχνίδι, αλλά μια ρεαλιστική προσομοιωτή, η οποία θα κινούμενα όλες τις λεπτομέρειες του πλοίου, το οποίο στη ζωή μπορεί να είναι κινητό. Οι παίκτες μπορούν επίσης να προσθέσετε τα δικά σας αντικείμενα, όπως τα πλοία –. Όταν το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει επίσημα και θα είναι δυνατό να κατεβάσετε το Αστέρι του Πολίτη, εργαλεία τροποποίησης θα παρουσιαστεί στο δημόσιο τομέα. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών του παιχνιδιού – αυθεντικές γλώσσες για τις βασικές φυλές 3 αστέρων, και οι πέντε από αυτές:

  • Lyudi – κάτοικοι της γης κάποτε και τώρα χώρο rangers United Earth Αυτοκρατορίας. Στη Γη, παραμένει η πρωτεύουσα και το πολιτιστικό, εμπορικό και πολιτικό κέντρο βρίσκεται στο Terra.
  • – Tevariny πρώτος πολιτισμός, χαιρέτησε τους ανθρώπους.
  • – Βάνδαλοι δεν έχει ρυθμιστεί φιλικά προς όλους τους γείτονές της. Στην κουλτούρα τους, δεν υπάρχει λατρεία του κρύου μαχαίρι χάλυβα –, έτσι ώστε η εικόνα του παντού. Μεγάλη σημασία δίνεται στη συλλογή τροπαίων (όπλα, τα οστά των εχθρών, τα θρησκευτικά σύμβολα, κλπ).
  • Zi’Ane φιλικό minded ανθρώπους σαν ανθρωποειδή ερπετά. Είναι έντονη εμπορική, τουριστική ανάπτυξη, υπάρχει μια ανταλλαγή των τεχνολογικών εξελίξεων.
  • – Banu και φιλόξενους ανθρώπους του πολιτισμού.

Συνάντηση με τους ήταν απρόσμενη για έναν άνθρωπο, και δεν είναι όλοι οι ταξιδιώτες αγκάλιασε τους νεοεισερχόμενους με χαρά. Μαζί με επαρκή αγώνες υπάρχουν και μαχητική αυστηρά φυλάνε τα σύνορά τους ενάντια στους εισβολείς.

Οι άνθρωποι πρέπει να παραμένουν σε συνεχή ετοιμότητα μάχης, με βάση τα δικά τους πολεμικά πλοία, την ενίσχυση του στόλου των μεταφορέων βαρέων αεροσκαφών και ελαφρύ μαχητές. Αλλά έχοντας μάθει την αρχή του ελέγχου αντιπαθητικός μικρές μυλωνάδες, και ακόμη μάθει να δώσει αντίσταση σε ξένους, θα είναι στην ευχάριστη θέση να μεταφέρει σε ένα στερεό ταχύπλοο σκάφος, χωρίς να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την ανάπτυξή της.

Το αστέρι του Πολίτη σε ένα PC παρέχει άντλησης των πλοίων, και το καθένα θα αυξηθεί σταδιακά χαρακτηριστικά. Αλλά αν χάσει ένα από τα διαστημόπλοια στη μάχη, το μόνο που μπορεί να κάνει για τις ζημίες της νέας εξαγοράς, η οποία θα πρέπει να αυξήσει στο προηγούμενο επίπεδό του και πάλι, ξοδεύουν χρήματα.

Sandbox Roberts Space Industries προσφέρει στους παίκτες απεριόριστες δυνατότητες, όταν μπορείτε να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε: να τρυπάνι αστεροειδείς, το εμπόριο με τις γειτονικές χώρες να αναπτύξουν μια πειρατική καριέρα.

Απαιτήσεις συστήματος ενδεικτική

  • Για RSI έχει προγραμματιστεί για την υποστήριξη του Linux και OS X
  • OS: Windows Vista / 07.08.10 (x64)
  • 8Gb RAM και vyshe
  • Chetyrehyaderny protsessor
  • Videokarta με υποστήριξη DirectX 11 και τη μνήμη των 1Gb
 

Παίξτε επίσης