Star Wars Battlefront 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Star Wars Battlefront 2

πολυαναμενόμενο παιχνίδι Star Wars Battlefront 2.

Στοχευμένα τρία αναπτυξιακά στούντιο από τη Σουηδία, τον Καναδά και την Αγγλία συσπειρώθηκαν για να συνεργαστούν για τη συνέχεια του Star Wars. Το παιχνίδι Star Wars Battlefront 2, είναι ένας σκοπευτής με τη δυνατότητα να αλλάζει μεταξύ του τρίτου και του πρώτου προσώπου. Υπάρχουν επίσης τρεις λειτουργίες:

  • Support
  • Multi-user
  • Cooperative

Συμμετοχή σε διαστημικές μάχες μπορεί να φτάσει μέχρι και 40 συμμετέχοντες. Στο Xbox One και στο PlayStation IV, οι φίλοι θα μπορούν να διαχειρίζονται τα γεγονότα σε μια διαχωρισμένη οθόνη και η πείρα που αποκτάται, τα βραβεία και τα βραβεία μεταφέρονται στο παιχνίδι μέσω του δικτύου. Αλλά αν επιλέξετε έναν υπολογιστή, σημειώστε ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι δυνατή η διαχωρισμός οθόνης.

Καμπάνια

θεμάτων.

Ξεκινώντας να παίξεις το παιχνίδι Star Wars Battlefront 2, θα γίνεις συμμετέχων σε ένα γεγονός 30 χρόνων που θα περιλαμβάνει την περίοδο μεταξύ του έκτου και του έβδομου μέρους του επικού. Παίρνουν τη στιγμή που ο αυτοκράτορας Shiv Palpatine πεθαίνει κατά τις μάχες στο Endor και ο δεύτερος θάνατος αστέρι εκρήγνυται. Δεδομένου ότι τα γεγονότα προέρχονται κυρίως από την αυτοκρατορική πλευρά, οι παίκτες θα μπορούν να παρατηρούν την ανάπτυξη της πρώτης τάξης και την περαιτέρω αντίθεσή της στην αντίσταση.

Iden Ηγετική ηρωίδα Versio και διοικητής του "Inferno", λατρεύει το όνειρο της εκδίκησης εναντίον των επαναστατών της αυτοκρατορίας. Αν και ο ίδιος είδε το θάνατο του δεύτερου Θάνατος Θάνατος, δεν την έσπασε, αλλά μόνο σκλήρυνε και σκληρυνθεί, έδωσε αποφασιστικότητα. Πιστεύοντας στον Παλπατίν, θυμάται την τελευταία του διαταγή για την καταστολή της εξέγερσης και είναι αποφασισμένη να κρατήσει τη λέξη που δόθηκε στη συνέχεια. Στην ομάδα της μόνο οι καλύτεροι μαχητές που είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν άνευ όρων οποιαδήποτε παραγγελία. Αυτό τους αναγκάζει να οργώσουν τον γαλαξία, εντοπίζοντας τους εχθρούς της αυτοκρατορίας.

Αν κατεβάσετε το Star Wars Battlefront 2, θα γίνετε μέλος σε συναρπαστικές διαστημικές περιπέτειες και θα είστε σε θέση να ενεργήσετε εξ ονόματος διάσημων ήρωων. Για παράδειγμα, όταν η δράση λαμβάνει χώρα στο έδαφος και περίπου 40 άτομα συμμετέχουν στον αγώνα, υπάρχει η ευκαιρία να παίξουν το ρόλο των Kylo Ren ή Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul και άλλων διάσημων προσωπικοτήτων.

Αφού ξεκινήσατε να παίζετε το Star Wars Battlefront 2, θα δείτε ότι το οικόπεδο καλύπτει τρεις προσωρινές εποχές, που ξεχωρίζουν αυτό το παιχνίδι από το προηγούμενο. Συνήθως, οι ήρωες κάθε εποχής αλληλεπιδρούν μόνο εντός των ορίων που τους έχουν δοθεί, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χαρακτήρες από διαφορετικές περιόδους μπορούν να συναντηθούν για αποφασιστική δράση. Οι χώροι όπου εκτυλίσσονται οι μάχες πρέπει επίσης να είναι οικείοι στους παίκτες. Αυτά είναι Hote, Yavin, Teed, Starkiller βάση, Mos-Eisley και άλλες θρυλικές θέσεις.

. Σημαντικά καλύτερα, σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι, ήταν το σύστημα άντλησης μαχητών και περισσότερων διαχωρισμών σε τάξεις.

  • Τα βέλη είναι αποτελεσματικά σε μεσαίες αποστάσεις. Βοηθά τους βαρύτερους μαχητές να σπάσουν το στρατόπεδο του εχθρού.
  • Βαρύ μαχητές κατέχουν την άμυνα, λαμβάνοντας το βάρος του εαυτού τους.
  • Οι αξιωματικοί αυξάνουν τις αγωνιστικές ιδιότητες της ομάδας τους.
  • Specialists αμυντικών εμπειρογνωμόνων που οργανώνουν έξυπνες παγίδες για τους εχθρούς.

Pumping δεν αποθηκεύει καμία έκπληξη και οι έμπειροι παίκτες θα καταλάβουν γρήγορα τι είναι αυτό. Στην πραγματικότητα, για την ανάπτυξη και την αγορά πιο προηγμένων όπλων και εξοπλισμού θα πρέπει να εκτελούν διάφορα καθήκοντα, να συμμετέχουν σε μάχες, κλπ. δ.

Η τεχνική στο Star Wars Battlefront 2 παρέχει τόσο έδαφος όσο και αέρα. Πηγαίνοντας να κατακτήσει τα αστέρια, θα διαχειριστεί μικρά λεωφορεία και διαστημόπλοια, όπως ο Σταυροφόρος Τ-65 και ο Χιλιετίας. Ένα ευέλικτο σύστημα ρυθμίσεων σας επιτρέπει να δημιουργείτε όχι μόνο μοναδικούς μαχητές αλλά και μαχητές. Όσο πιο έμπειρος ο χαρακτήρας σας, τόσο πιο καλά αντλούσε, και τόσο καλύτερα το πλοίο του, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κερδίσει.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες