Σπάρτη Πόλεμος των αυτοκρατοριών

Εναλλακτικές ονομασίες: Σπάρτη: Επιλογές της-Empiress

Sparta: Empire at War - στρατιωτική και οικονομική στρατηγική σε πραγματικό χρόνο. Κύριος στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι θα τεθεί σε μάχη με άλλους παίκτες, καθώς και το πιο αδίστακτο βασιλιά Ξέρξη. Ποιος θα κερδίσει, ότι και να αποκτήσουν εξουσία πάνω στον αρχαίο κόσμο.

Odnim δυνατό τρόπο για την επιτυχία είναι η κατάκτηση της γειτονικής πολιτικής. Για αυτό το παιχνίδι Σπάρτη: Empire at War περιλαμβάνει πάνω από τριάντα διαφορετικές μονάδες, που περιλαμβάνουν:

  • stremitelnye Μακεδονικό ιππείς
  • stoykie Έλληνες οπλίτες,
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse θα είναι σε ένα ενιαίο σύστημα και θα παλέψουμε για το πικρό δίπλα-δίπλα.

Razvivatsya και να παίξετε το παιχνίδι Σπάρτη: Empire at War είναι δυνατή με διάφορους τρόπους:

  • V αν δεν είστε έτοιμοι να πολεμήσουν άμεσα το πραγματικό εχθρό, τότε υπάρχει μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους με έναν εχθρό υπολογιστή. Oracle θα σας πω, όπου μπορείτε να βρείτε μια προσιτή στόχος. Για την κατάκτηση οφειλόμενη ανταμοιβή της με τη μορφή της εμπειρίας, τα στρατεύματα και, φυσικά, τους πόρους.
  • Takzhe υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να γίνουν πλούσιοι, χτίζει Togosa, και στη συνέχεια η κατάκτηση των αποικιών. Το οποίο περιέχει πολλές διαφορετικές πηγές, έτσι ώστε η μεγαλύτερη αποικία βρίσκεται υπό την επιρροή σας, τόσο περισσότερους πόρους μπορείτε να πάρετε. Η αλήθεια δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ευγενείς διοικητές που θέλουν επίσης να ανταγωνιστούν για τους μεζέδες. Ως εκ τούτου, η έγκαιρη υπογράφουν συμφωνία για την αμοιβαία συνδρομή με άλλες πολιτικές, θα σας κάνει ακόμα πιο ισχυρό!

Krome αυτό το παιχνίδι Σπάρτη Πολέμου of Empires σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια συμμαχία ή να συμμετάσχετε σε ένα υπάρχον. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο πλησιέστερο πρεσβεία και να κάνετε την επιλογή σας. Θα πρέπει να συλλάβει όσο το δυνατόν περισσότερο το Πάνθεον και την ανάπτυξη τους. Τότε σύντομα θα γίνει ο νέος βασιλιάς της Σπάρτης! Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί σε κοντινή απόσταση, δηλαδή η ανατολική freestyle Ελλάδα είναι σκληρή εχθρός Πέρση βασιλιά Ξέρξη και του στρατού του. Θα επιτεθούν συνεχώς το Πάνθεον. Αλλά μην απελπίζεστε, γιατί για τη νίκη κατά των Περσών στην ανάθεση των θεών παίρνετε ορείχαλκος, θα διαθέσει τα στρατεύματα του βασιλιά και να τους δώσει δύναμη και ενέργεια δύο φορές. Μετά από αυτό, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί τον στρατό σας.

 

Παίξτε επίσης