Τραγούδι του ηλιακού

Εναλλακτικές ονομασίες: Τραγούδι του ηλιακού

Τραγούδι του Solaris: δεν είναι όλα ήρεμα στο Laputa Kingdom

Το παιχνίδι περιήγησης Το τραγούδι του Solaris σας μεταφέρει στην ήπειρο Laputa, η οποία είναι γνωστή στους ανεμιστήρες anime. Εδώ βασιλεύει η δύναμη της μαγείας, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία. Η ιστορία αυτής της επικράτειας γνώριζε όλες τις εποχές και την ειρήνη, και όταν οι δαίμονες την κυβερνούσαν. Αλλά δεν έχουν εμφανιστεί στη Λαπούτα για πεντακόσια χρόνια χάρη στην Τάξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι κάτοικοι κατόρθωσαν να συνηθίσουν σε μια ήσυχη ζωή, και οι μονόκεροι πάλι περνούν ειρηνικά στα πράσινα χωράφια. Ωστόσο, οι κακές δυνάμεις δήλωσαν και πάλι, και οι κάτοικοι όλο και περισσότερο άρχισαν να παρατηρούν τέρατα στα χωράφια τους. Ήρθε η ώρα να καλέσετε τους γενναίους ήρωες που δεν φοβούνται να παίξουν Song of Solaris, εξοντώνοντας τους κακοποιούς.

Προσωπικά, τάξεις και κατοικίδια ζώα

Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του Song of Solaris, ξεκινήστε τη διερεύνηση της ρύθμισης. Ο πληθυσμός της παραμυθένιας χώρας μοιάζει με μια ωραιότερη κούκλα μωρών με μεγάλα μάτια, κολλητά ουρά, κοντές φούστες και κιλότες, καπέλα για παιδιά. Την ίδια στιγμή στο πρόσωπο ενός αρσενικού χαρακτήρα μπορεί να αναπτυχθεί μια παχιά γενειάδα, και ένα μικρό κορίτσι θα ταλαντεύεται ένα δαμάσκηνο σπαθί. Και αυτός ο στρατός είναι έτοιμος να αντιταχθεί στους τρομερούς δαίμονες και τα τρομερά τέρατα.

Όλοι οι χαρακτήρες χωρίζονται σε έξι ομάδες:

 • Οι μάγοι δεν είναι οι καλύτεροι μαχητές στη μάχη, αλλά δεν είναι πιο τρομακτικοί όταν πρόκειται για ψυχολογική επίθεση. Χρησιμοποιώντας τοτέμ και ξόρκια, αναλαμβάνουν τον έλεγχο των εχθρικών μονάδων και ελέγχουν την κατάσταση στο πεδίο.
 • Οι πολεμιστές χτυπάνε με το σπαθί τους, αντιμετωπίζοντας τον εχθρό πρόσωπο με πρόσωπο. Μετά από αυτά, τα υπόλοιπα είναι λίγο δουλειά.
 • Οι σκοπευτές κρατούν μακριά από την πρώτη γραμμή, αλλά από μακριές θέσεις τιμωρούν αποτελεσματικά τον στρατό του εχθρού, ξεκινώντας τα βέλη του.
 • Οι κυνηγοί εντοπίζουν έναν αντίπαλο, κινούνται στο πεδίο και εισέρχονται στο πίσω μέρος μιας μονάδας του εχθρού. Έχουν υψηλή ταχύτητα και υψηλό συντελεστή καταστροφής.
 • Magi εξακολουθούν να είναι οπαδοί της σφαγής. Όσον αφορά τα αρχαία ξόρκια, τα επιδεικνύουν επιδέξια στη μαζική καταστροφή του εχθρού. Αλλά σωματικά τόσο αδύναμοι ώστε να μην αντέξουν ένα ελαφρύ τρύπημα.
 • Οι Σαμάνοι νίκησαν τα ταμπουρίνια και ζήτησαν τη βοήθεια των πνευμάτων όταν επρόκειτο να θεραπευθούν οι πληγές των συντρόφων. Μπορούν να ονομάζονται ειρηνιστές, οι οποίοι δεν αυτοκτονούν και προσεύχονται για τη σωτηρία όσων τους περιβάλλουν. Με τη βοήθειά τους, οι συμμαχικοί πολεμιστές διατηρούν την υγεία και αποκτούν προσωρινή καταστροφή.

Στον κόσμο της φαντασίας, είναι συνηθισμένο να αποκτήσετε διάφορους βοηθούς κατοικίδιων ζώων, και αυτό το προϊόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Εδώ μπορείτε να μεγαλώσετε ή να δαμάσετε ένα άγριο κατοικίδιο ζώο, αλλά εκτός από τα ζώα, οι παίκτες θα παίζουν παίκτες, δράκους, ξωτικά, ρομπότ και φυτά.

Στην αρχή, τα κατοικίδια ζώα βρίσκονται σε δύο καταστάσεις: μωρά ή άγρια. Τα βρέφη πρέπει να βελτιώνονται συνεχώς, συσσωρεύοντας εμπειρία σε μάχες και αποκτώντας αντικείμενα. Μπορείτε να πάρετε έναν βοηθό με διαφορετικούς τρόπους:

 • Νικήστε το τέρας στη μάχη, και στη συνέχεια να τον δαμάσει
 • Ερευνώντας τα μπουντρούμια σε αναζήτηση του αυγού
 • ενός κατοικίδιου ζώου
 • Πάρτε ένα αυγό για κάποιο επίτευγμα ή συμμετέχετε σε εκδηλώσεις παιχνιδιών
 • Περάστε τον απαγορευμένο αρχαίο τρόπο και πάρτε το αυγό του δράκοντα από το σώμα που αναπνέει το boss

Πώς πρέπει να περιμένετε από την καταπολέμηση

Fighters στο iPlayer Το τραγούδι του Solaris εμφανίζεται ως μια ενέργεια βήμα προς βήμα, όταν μετά από κάθε απόσπασμα σας ακολουθεί η απάντηση του αντιπάλου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "avtoboem", αλλά μόνο στην περίπτωση που ο εχθρός δεν μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Σε άλλες περιπτώσεις, η λειτουργία εγγυάται απώλεια 90% από την πλευρά σας.

Το πιο δύσκολο να πολεμήσεις με τα αφεντικά και να τους νικήσεις πρέπει να έχεις αρκετό χρόνο για να συγκεντρώσεις αρκετές δεξιότητες για να μην αποκρούσεις, αλλά για να συντρίψεις τον εχθρό με δύναμη. Αλλά η νίκη θα απονεμηθεί από τους προγραμματιστές, και θα πάρετε μια αξιοπρεπή ανταμοιβή.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες